52

4.1K 151 20
                                    


Zayn



     Privirea mea cercetează discret orice mișcare interpretată de așa zisul meu elev conștiincios care a învățat să joace la două capete. Cele două fețe expuse în mod deosebit de inconștient au făcut ca toată situația să devină și mai incitantă decât și-ar fi putut imagina mintea mea. Faptul că mi-a dat o mână de ajutor pentru a îndeplini această mică misiune nu poate decât sa mă bucure având în vedere că nu se gândește de fapt la adevărata situație. Mintea lui încă nu s-a maturizat pentru a vedea cu alți ochii unde se îndreptă această fericire a lui. Adevărul mereu va câștiga, iar minciuna mereu va pierde. O ecuație destul de simplă după părerea minți mele.




  —Deci Adam, îi atrag atenția, Se pare că ai rezolvat corect, la loc.



     Fără să mai scoată un cuvânt, Adam îndeplinește ordinul meu așa cum se cuvine, cu sufletul plin de ură bineînțeles. Nu știu dacă prezența mea emana și mai multă ură pentru mine sau faptul că a fost supus unei bătăi de joc care îi rănește ego-ul de băiețel. Totul e posibil, chiar și aceste lucruri care mă fac și mai mândru decât sunt în momentul de față. Totuși, aceste acțiuni îmi dau de gândit. Într-adevăr vârsta mea nu este recomandată pentru aceste acțiuni, dar nu pot nega că m-am simțit eliberată. Nu pot minți că nu mi-a plăcut acest joc imatur, mi-a adus o satisfacție uriașă pe care nu o voi regreta niciodată.




   —Presupun că merit o notă bună.



    Se pare că satifcația nu vrea să-și păstreze un loc etern în sufletul meu.



  —Desigur Adam, când vei învăța să taci în momentele nepotrivite.


    Spun cu o voce ironică, dar totodată rece.



  —Mă scuzați nu se va mai repeta.


      Aprob din cap, lăsându-mi privirea să coboare pe telefon.



  —Copii, spun inversând telefonul meu cu a lui subtil, Stați cuminții un minut, revin imediat.



    Zâmbesc ca semn de căldura spre elevii care se rezumă doar la tăcere. Se pare că autoritatea mea a dat roade.  Sunt un profesor al dracului de bun.




     Cu toată aceste gândi reușesc să deschid ușa și ca un semn de pornire deblochez repede telefonul lui, dar ceva interesant îmi atrage atenția în mod deosebit. Se pare că Adam avea o conversație cu draga mea Adelin în legătură cu starea ei de spirit. Este clar că nu are țiglele pe casă cum mărturisise Leyla, este mult prea obsedat după iubirea mea, iar aceste sentimente se vor încheia definitiv.



    Intru în galerie, ochii mei fiind fixați pe videoclipurile care îmi apar în cale, dar unul singur îmi atrage atenția. Sărutul meu cu Adelin. Deși pare al naibi de excitant, trebuie să-l șterg, pentru binele meu cât și al ei. Doar așa vom putea fi fericiți pentru totdeauna...


    

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now