60

3.9K 129 14
                                    




 
  —Nu pot să cred că ați făcut sex!






     Ziua asta se poate compara cu una pline de surprize legate de viața mea intimă și dacă elementul principal este curiozitatea Leylei atunci este clar că evadarea din spațiul personal nu va fi una tocmai ușoară. Decizia asta a fost una mult prea grea și oarecum știam cum va reacționa în legătură cu acest subiect. Nu vreau să dau vreo satisfacție față de realitatea pe care o pricepe Leyla în situația în care acest moment unic din viața mea a fost dezvăluit chiar ei. Sper să uite acest detaliu major și să se axeze pe viață sa.






    —Leyla, oftez, nici eu nu aș crede acest lucru, dar se pare că s-a întâmplat.






    Spun rușinată, gustând din măr.






  
  —Te doare acolo jos? Adică a fost delicat sau a fost brutal?






     Roșesc. Cei drept simt o durere neplăcută și chiar aș vrea să scap de acest aspect.








     —Leyla putem să nu vorbim despre asta? Și așa mă simt ciudat.

 






     Aprobă din cap în timp ce privirea mea cercetează zona în speranța că nu voi da ochii cu Adam. În această privința nu pot să mint că, de când cu acel conflict între el și iubitul meu, nu l-am mai văzut și nici nu am vrut să dau impresia că-mi pasă viața lui. Dar lucrul cel mai important este faptul că nu voiam să-l supăr pe Zayn și să stricăm ceea ce și-a dorit el de la bun început.







    —O are mare?










  Ochii mei se măresc considerabil, înnecându-mă cu bucățica de măr.

 





  —Leyla! Am zis să termini!









     Prietena mea continuă cu mica ei joacă cu speranța că va câștiga procesul cu privire la fizicul lui Zayn și totodată asta îmi dă de gândit. Poate că devin paranoică, dar de ce își dorește să învețe atâtea lucruri despre el?







   —Totuși e ceva care mă nelămurește.





   Privirea mea cade spre atenția Leylei, mușcându-mi buza inferioară.






   —De ce Zayn vorbește și este atât de apropiat de domnișoara de engleză?








      Mă încrunt, întorcându-mi capul spre sursa respectivă, rămânând șocată. Domnișoara Blance stă sub compania iubitului meu, zâmbind și ascultând cu admirație vorbele vrăjite pe care Zayn, probabil, le rostește cu bună știință. Intenția nu este rea, din partea lui vorbind, pe când din a ei simt că dragostea plutește cu fiecare secundă prefăcută alături de el, dar va trebui să am încredere în tine promisiunile iubiri....
  

   

profesorul // zayn malik Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum