23.

1.8K 145 3
                                    

,,Neeee! "
Vzbudil jsem se hned co můj sen zkončil. Zrychleně jsem dýchal a polévaly mě kapky studeného potu.,,Pane bože. .." Vydechl jsem . Moje zorničky, teď určitě vypadaly, jako kdybych na něčem ujížděl.
V pokoji byla tma a hluboké ticho. Věděl jsem, že už po tomhle neusnu. Sice už bylo pozdě, ale v tomhle děsivém pokoji rozhodně zůstávat nechci. Nenapadlo mě nic jiného, než jít do knihovny.

Procházel jsem se mezi uličkami a snažil se nemyslet, na to co se mi zdálo. Náhle jsem pocítil potřebu, mít někoho u sebe. Ale koho? Jimin je s Yoongim, Hobi trénuje oddíl, Jin ten se mnou určitě nemluví. A co třeba Lisa? To je celkem dobrý nápad ne ?
Vyšel jsem z knihovny a zavřel jsem za sebou velké dveře. Nevěděl jsem jestli je Lisa na ošetřovně, ale nic jiného než ona mi právě nezbývalo.
Zaťukal jsem na dveře.,,S čím vám pomůžu? "Otevřel mi postarší upír s bílým hábitem.
,,Hledám tu Lisu, je tady ?"
,,Ano je v zádu v kuchyňce s Rosé, můžete jít za nima." Já kývl a vklouzl dovnitř . Kuchyňku jsem zaznamenal už před tím ,takže jsem věděl kam jít . Už jsem chtěl vejít, ale nachvilku jsem se zastavil.
,,Aha." uslyšel jsem zicí hlas.
,,Ten byl úplně blbej."
,,A co Sehun? Ten už se ti nelíbí?"
,,Ten? Jakože jo,ale ten se mnou nemluví, rozešel se semnou. "
,,Proč?"
,,Vadilo mu, že jsem chodila vytvářet mláďata. Že jim pak prej olizuju krky a na něj seru."
Hrklo ve mě. Ona .... ne to určitě není ona.,,A co ten Jungkook?”
,,Jak to myslíš? "
,,No ten se ti nelíbilí? "
,,No není špatnej, ale kdyby se dozvěděl o tom, že jsem z něj tenkrát udělala upíra já, tak by mě nejspíš na místě zabil. Až tak riskovat nechci, to si radši najdu někoho kdo je tu dýl."
,,Hmmm ,myslís že bych to s ním mohla zkusit já?"
No tak to ani náhodou! Byl jsem naštvaný, smutný zklamaný, prostě všechno dohromady. Vyběhl jsem pryč z ošetřovny. Běžel jsem daleko, ani nevím kam. Nebral jsem ohledy na to, že jsem občas něco schodil. Zastavil jsem se až když jsem do někoho narazil.
,,Co tu sakra děláš tak pozdě?" promluv na mne Taehyung.
,,No, já přemýšlím? "
Lepší odpověď tě vážně nenapadne.
,,Aha a nad čím."
Vypadalo to, že ze mě má akorát srandu. Tak uvidíme co řekne na to, že řeknu pravdu.
,,Nad svým zkurveným životem tady. Víš poslední dny mě trestá sama mysl. Dvakrát za sebou jsem měl sen o někom koho vůbec neznám. Přesto mě hrozně vadilo to, že musím vidět jak trpěl. Ještě se to zlepšilo, když jsem zjistil, že to co se mi zdálo se opravdu stalo a Jin se mi díky tomu vyhýbá. Dnes jsem zůstal sám a zrovna se mi o něm zase zdálo, zase trpěl. A já nechtěl být v pokoji bez společnosti. Vydal jsem se za Lisou, jenže jsem zjistil, že je to děvka co ze mě tenkrát udělala upíra a teď ? Jsem zase sám se svými myšlenkami, kterých se bojím.....
Stačí ti to jako objasnění? "
Musím říct že Taehyung nebyl jediný překvapený, z toho co jsem právě řekl. Řekl jsem mu celou pravdu o tom co se stalo. Je mi z té pravdy špatně a na nic.
Pomůže mi jen pláč. Což v téhle situaci není úplně nejlepší. Taehyung si bude myslet že jsem slaboch. ,,Je to pro mě těžký! Nikdy jsem takový nechtěl být! Ztratil jsem lidi, na kterých mi záleží, ani nevíš jak moc to bolí!"
Rozplakal jsem se. Už jsem to nevydržel. Čekal jsem, kdy se mi vysměje do ksichtu.
Místo toho byl ale ticho, úplně ticho.
A potom udělal něco co jsem nečekal.
Jeho ruce se kolem mě obmotaly. On mě OBJAL!

U tebe se cítím v bezpečí i přes to, jak jsi nebezpečný.

No, tak Tae obrátil list? Možná trochu brzo ,ale potřebovala jsem aby se mezi nimi utvořil trochu vztah ,proto co chystám.

❤❤

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now