18.

1.8K 136 4
                                    

Pro jednou mě neprobudil Jimin, ale nepříjemná bolest hlavy. No to zase bude den.
Šel jsem si dát teplou sprchu. Dnes jsem se potřeboval uvolnit. Z toho všeho přemýšlení se mi zavařila hlava . Doslova. Měj jsem horké čelo. Zrovna potřebuju, abych měl horečku. Dneska to na zkoušení bojování nesmím pokazit.,,Pardon!"
Zrovna mi omylem do sprchy málem někdo vlezl. To tenhle den musí být tak hrozný, už od rána? Pro jistotu jsem zrychlil. Hned jsem se převlékl, ale i přesto mi byla zima. Vyčistil jsem si zuby a prohrábl si vlasy, pak jsem se vydal do pokoje vzbudit Jimina, který se o rakev dělil s Yoongim.
,,Jimine vstávej, ať to stihneš." Sice byl ještě čas, ale Jimin si rád potrpí na zdlouhavé upravování.

Dnes jsme měli být na bojování opět dole v posilovně. Jenže já tam byl brzo a ve vnitř bylo ještě zamčeno, tak jsem se rozhodl počkat v šatně. Sedl jsem si tam na lavičku a hodil přes sebe lehkou bundu, co jsem měl s sebou. Jenže unáva si začala říkat svoje, takže po chvilce jsem už neseděl.

,,Víš jak moc to bolí ?" Zeptal se chlapec se stříbrnými vlasy.,,Ano." Odpověděl mu starší chlapec stojící opodál .,,Tak proč to dělá?" Optal se znovu se slzami na krajíčku. ,,Moc dobře víš ,že je to z části tvá chyba ."
Odsekl na to.,,Jenže já se tomu nemůžu ubránit ! Moje srdce si vybralo špatně !  I když se za to nesnáším stále ho miluju!" Vykřikl a rozplakal se .,,Je to monstrum! Kolikrát jsem ti nabízel jeho smrt ? A ty ho chráníš ! I když ti pomalu vysává duši." Jeho nejlepší kamarád na něj byl naštvaný , i když ho moc litoval.,,Ne , už nechci dál trpět...... ale radši budu trpět, než nemilovat ! " Stříbrnovlásek ztrácel rychle všechnu naději.,,Kašlu na to! Ještě dnes to Namjoonovi řeknu! Nedovolím aby ti ta ztvůra brala dál život!" A tentokrát to starší bral vážně.,, To nemůžeš! Ne když víš co k němu cítím! "

,,Jungkook, vstávej ." Tentokrát musím Jinovi poděkovat, že mě z toho hrozného snu vysvobodil. I když svůj háček to mělo. Celá skupinka včetně Taehyunga na mě hleděla jako na zjevení. Jak jinak Taehyungův pohled se nedá přečíst ,ale tentokrát jsem v něm viděl, možná trochu zmatení.
,,Doufám, že sis ten sen užil. Protože my z tvého povídání víme dost. Nicméně doufám, že ses dobře vyspal, protože teď nás čeká hezká rozcvička.”

Jin nám ukázal naší trasu po posilovně a tu jsme si museli zaběhnout. No nebudu si nic nalhávat, moje kondice by mohla být lepší. Dnes to bylo vůbec na hovno, když mi bylo tak špatně, ale to jsem neměl za sebou ještě to nejhorší.

Občas sny bývají ,až děsivě zkutečné .

Zase o něco kratší kapitola . Znáte to ,učení až nad hlavu.

❤❤

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now