13.

2.1K 136 5
                                    

,,Tak jste všichni?" zeptal se nás Sehun na což jsme kývli.
,,Tak pojďte, ať stihneme to nejlepší.” Pobídl nás a my vyrazili za ním.

Vedl nás ke starým černým dveřím s nápisy a graffiti?
,,Omlouvám se za tyhle barvy ,ale holt ty dole si potrpí na moderní styl.” Ušklíbl se a otevřel je.
,,Tohle je šatna ,ale ta nás nezajímá. ..." Prošli jsme šatnou sladěnou do černé a šedivé barvy. ,,Dnešní cíl je vám ukázat tohle."

Nečekal bych, že tady bude posilovna. Ale tahle posilovna nevypadala jako ta lidská. Všechno bylo 'nadprůměr'. Protože upír rozhodně nebude zvedat jen sto hloupých kilo že? Bylo mi celkem trapné, koukat na to jak mají všichni vypracovaná těla. Mě jsou tak max. vidět žebra.( znova brečim za to co píšu ... Jungkook má to nejvíc sexy tělo ever!),,Jak vidíte tady naši bojovníci zdokonalují své postavy. Někteří z vás tu budou v blízké době taky, ale to záleží na tom jak se budete snažit. Nicméně, vzal jsem vás sem proto, aby jste se podívali na jeden z typických upírských bojů. Máme zde místa vyhrazená pro cvičení bojů, takže se můžeme přesunout.”

Vypadalo to spíš, jako na nějakém mistrovství v boji. Asi si to dokážete představit. Jeviště ohraničené, aby bojovníci nevypadli. Židle a pár upírů co se přišlo taky podívat. Mezi nimi i Hoseok. Vyděl jsem ho po dvou měsících a musím říct opravdu se změnil. Přibral hodně svalové hmoty. Bylo na něm vidět, že musel tvrdě dřít.,,Tak si posedejte." Já se snažil si sednout někam na kraj, dál od ostatních. ,,Tak jo! Nahoru prosím Taehyung a Ji! " řekl nějakej chlápek co se tam hrabal ve spisech. Moment, moment Taehyung?! Můj srdeční tep se z neznámých důvodů zrychlil a moje neposlušné prsty si začaly hrát s trikem.

Na jeviště přišel nejdřív bělovlasý kluk a hned po něm ON. Měl na sobě moc hezký úbor. Celý v černém s nějakými znaky a na hlavě červenou čelenku. Jeho pleť byla snad bledší, než kdy před tím. Zato jeho oči neztratily svou výraznost. Nemohl jsem z nich odtrhnout ty svoje. Jeho výraz nahodil na mood výzva, hned co si podal ruku se soupeřem.
,,Nechť boj započne." Nemohl jsem se dočkat, až toho bělovlasého nafoukance uvidím na zemi. Samozdřejmě jsem nebyl jediný kdo ho chtěl vidět konečně na zemi.

Věděl jsem, že je Taehyung dobrý, ale až tak? Každé ráně protivníka se vyhnul. Za to jeho protivník jich neschytal málo. Musel jsem sledovat to, jak se jeho svaly napínaly, při namáhavějších pohybech. Jak se soustředil, ale přesto nepřemýšlel tolik, aby nezaváhal. Prostě dokonalost sama.

,,A Taehyung opět vyhrál." To se mu musí nechat je opravdu velmi zkušený.
,,Myslíš že se mu líbí?" Nějaký holky si tam něco šuškaly. Nějak jsem je neřešil, ale pak jsem si uvědomil, jak moc zírám. Opět jsem na něj zíral, až nezdravě dlouho. A asi si toho nejedna osoba všimla.

Ach jo, ten náš Jungkookie. Snad se pro příště poučí. Btw se omlouvám za to ,že tu není zatím žádná akce ,ale nebojte, ono to příde stejně jako zklamání ...... NE ! Žádný spoilery XD!

❤❤

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now