7.

2.1K 156 0
                                    

Sice se mi moc odcházet nechtělo, ale neměl jsem potřebu se plést do Jiminových vztahů. Proto jsem se zvedl a chtěl se vydat do knihovny a  rovnat tu kupu knížek.,,Kooku zůstaň tu prosím." zaškemral Jimin .,,Hele rád bych ti pomohl, ale myslím, ne Yoongi nechce vést téma pro tři." Nechal jsem Yoongiho, aby si sedl na mé místo. S mrknutím na Jimina jsem opustil jídelnu a vydal se do knihovny.

Byl jsem obeznámen s tím jak to vše mám rovnat. Měl jsem celkem štěstí, že tu nebylo moc lidí a já se mohl  vyhnout konverzacím s někým, s kým bych nechtěl. Trochu jsem se bál ,že tu bude hodně práce, ale nakonec jsem měl hodně času na zbyt. Jen tak jsem se procházel mezi uličkami a prohlížel si majestátnost knihovny, kterou jsme neměli ani na zámku. Očima jsem přejížděl po knihách s různými nadpisy, kterým jsem často nerozuměl. Pak mě do očí cvrnknul ten znak. Jednu z knih nápadně zdobil onen znak. ,,Mohl bych zjistit maličko víc..."

Listoval jsem knihou asi deset minut. Pro mou smůlu v knize nebylo až tak nic zajímavého. Podle římského čísla co měla kniha na první stránce jsem zjistil, že kniha musí být první díl, nebo tak něco.,,Junkooku tady jsi,hledal jsem tě všude." Přiběhl zadýchaný Hoseok.,,Ahoj Hoseoku, co se děje?"

,,Mám ti vyřídit, že zítra rovnáš v pracovně." I když zaručeně nechci kývl jsem. Docela mám strach. Před těmi nejstaršími budu dost nervózní. Jimin měl pravdu, je lepší pomáhat v kuchyni, než se promenádovat před stolem 'nejstarších'.Už byl čas odejít zpět za Jiminem.

Musel jsem se zastavit a promnout si oči. Z našeho pokoje vycházel Yoongi. A obejmul se s Jiminem?! Prý jen kamarádi kdo ví, co tam dělali!
,,Jimine,Jimine......." Povzdechl jsem si hned co jsem vešel.
,,Ano Kooku?"
Teď ho čeká výslech.
,,Jen...chtěl jsem říct, že jsem rád za to, že jste se usmířili."
Jimin se na mě podezíravě podíval.
,,Co jsi všechno viděl?"
Tak teď se prozradil.
,,Takže bylo i něco více než to obejmutí? To jsem nečekal, ale každopádně vám to přeju." Jimin se zamračil a našpulil pusinku.
,,Řekl jsem snad, že je mezi námi i něco víc? Ne tak mě přestaň provokovat!"
To už na mě zavrčel a já trochu ustoupil.
,,Jimine já to tak nemyslel. Jenom říkám, že by jste byli určitě hezkej pár."
Jimin si povzdechl.,,No, ale to nejde... jsme jen kamarádi a zůstane to tak. A i kdybychom chtěli být náhodou spolu, homosexuální páry se v upírství nepreferují. Sídlo se za ně většinou stydí." Tak to zabolelo. Moc lituju ty co to takhle mají.,,Posliš. Kdyby jste se nějakou náhodou dali dohromady, tak by jste to vůbec nemuseli nikomu říkat. A kdyby to zjistili tak by jste jim zkrátka řekli pravdu." Snažil jsem se mu, alespoň trochu zlepšit náladu. Přece jenom je to jediné stvoření, se kterým se bavím. 

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now