3.

2.3K 173 0
                                    

Upír zaklepal ,,Dále." Ozvalo se zevnitř a než jsem se vůbec stačil nadechnout stál jsem v té tajemné místnosti.,,Přišlo k nám nové mládě podle všech důkazů by to měl být Jeon Jungkook."
A to jak jako ví?
,,Nuže,jsi Jeon Jungkook?" zeptal se hrubým hlasem muž uprostřed stolu. ,,Ano pane." řekl jsem odhodlaně. Něco tam začal hledat v papírech a já měl šanci se rozhlédnout. Za obrovským stolem sedělo dvanáct upírů. Bylo jich jako apoštolů.,,Jine mohl by jsi mu udělit číslo?" zeptal se upíra vedle něj.,,Jistě....no tady to....A! Tady to je, takže tvé číslo je 541." řekl Jin a usmál se jako sluníčko, které jsem už stodvacet let neviděl.,,Teď ještě někdo kdo tě zavede do pokoje.... Hoseoku zaveď ho do čtyřicetjedničky a řekni mu co ho čeká." řekl a ukázal na červenovláska. Ten v klidu přišel blíž.
,,No tak tedy pojď." Řekl a poplácal mě na zádech na znamení pohybu. Já se ale musel znova otočit na jednoho z nich. Jeho oči se v jednu dobu změnily na jinou barvu. Nevěděl jsem ,že tohle upíři umí.,,Hele obdivuji to jak se ti líbí nejstarší liga, ale já mám dnes ještě práci." Nevzdoroval jsem.

Jakmile jsme se dostali k pokoji spustil.,,Takže tohle je teď tvůj pokoj. Klíč má tvůj spolubydlící. Zítra v osm přijď na výučko. Mělo by to být ve dveřích pod dvojschodím. Hlavně ze sídla neodcházej. S nikým se neper a nikoho neurážej. Když budeš 'muset', koupelna je dva pokoje od vás. Teď je půl deváté, v půl desáte přijď na jídlo do jídelny, která je vedle kanceláří, když budeš něco potřebovat jdi do infošky (něco jako infocentrum) je u dolních koupelen. Ano?"
Řekl všechno tak moc rychle, že jsem měl co dělat, abych to vstřebal. ,,No jasně." odpověděl jsem s lehkou ironií v hlase. Pak se Hoseok mihnul a zmizel. Najednou se dveře od pokoje odemkly. A v nich stál znova Hoseok.,,Musel jsem si odemknout vždycky si zamyká." Absolutně jsem nevěděl jak to udělal. Jak se mohl ocitnout najednou tam?,,Jimineeeeeee! Vstáveeeej." zakřičel a zabušil na rakev co tam na zemi ležela.,,Tak si to s ním užij." Řekl a pak už doopravdy  zmizel.,,Hobi ty debile! Uškrtím tě řetězem!" ozvalo se z rakve, která se následně rozletěla.

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now