15.

1.9K 134 1
                                    

Jak já hlupák jsem si mohl myslet, že bude v pohodě.

Uraženě jsem seděl na židli a snažil se nevnímat okolní svět. Bylo mi u prdele, že tam Taehyung vysvětloval něco důležitého na zítřek. Stejnak budu nadosmrti rovnat knihy a budu od něj mít pokoj.
,,Hoseoku pojď náš pán vám potřebuje něco zdělit." 

Nějaký upír právě promluvil na Hobiho, který šel následně za ním. Vážně nevím co mě to popadlo. Ta moje zvědavost mě jednou zabije. Ale tak, pár informací na víc nikdy nikomu neublížil, ne? Naopak, jestli se něco dozvím, budu o něco chytřejší. 

,,Prosím moc ho nedrážděte má teď trochu špatnou náladu." Vážně by mě zajímalo jak se Hobi dokázal z uklízečky dostat sem.

Ten upír vedl Hoseoka k pracovně. Neměl jsem tušení o co půjde, ale chtěl jsem to zjistit, proto hned, co za sebou zavřeli dveře jsem k nim přitiskl hlavu a nastražil uši na maximum.,,Hoseoku, máme problém." řekl Namjoon
,,Zabili nám další hlídkaře." dokončil mluvu
,,To snad ne... Jestli to takhle půjde dál budeme muset vycvičit mláďata, nehledě na to, jestli jim to půjde, nebo ne." zděsil se Hoseok.
,,Nad tím jsem také přemýšlel, ale myslím, že kdybychom vzali pár starších mláďat, tak by se dali taky přicvičit. Podívej, jak to šlo tobě."
,,To jo, ale já se učil přesně tak, abych se proti vlkodlakovi ubránil. A jim říct nemůžeme, že všude po venku lítaj vlci co nás chtějí pozabíjet."
,,ON by je naučil metody tak, aby to nepoznali, ale trvalo by to dlouho a nám dochází čas. Proto potřebuji, aby jsi na hlídku šel ty, než se mláďata něco naučí, budeš hlídkovat ty a tvůj oddíl."
,,Já? Hele chápu, že jich máme venku málo, ale většina mého oddílu je v polovině cvičení a to protože jste mi je dali na krk nedávno. To jste si mohli domyslet, že to do dvou týdnů nebudou umět."
,,Já vím, jenže my nikoho jiného nemáme. Naši upíři se po celou tu dobu tady učili jen metody, kterými se před vycvičeným vlkodlakem neubrání."
,,A proč nejde ON, ten by je mávnutím prstu všechny zabil a ani by se jich nedotkl a kdyby musel tak dokáže skolit celou armádu do pěti minut.”
,,Kolikrát ti mám říkat, že jeho do tohohle tahat nebudeme? ON odsud odcházet nebude, dokud nenastane správný čas. Teď potřebuju, aby jsi šel hlídkovat se svým oddílem, dávám ti týden na to, aby jsi je doučil to co je nejpotřebnější.”
,,Dobře, ale pokud se něco posere, pamatuj si, že jediný kdo toho tady věděl o vlkodlacích tolik jsem byl já."
,,Jasně, teď už můžeš jít, ten příběh o vlkodlačí tetičce jsem slyšel nejmíň stokrát."
Můj největší problém nebyl přemýšlení o tom kdo je ON, nebo Hobiho vlkodlačí tetička, ale to, že za chvilku vyjde ven Hobi a já tu pořád stojím.

Nebylo to naposledy, co mě ON zůstal v hlavě....

Hmmm tak Hobi má vlastní oddíl upírů a vlkodlačí tetičku? No není frajer?

❤❤

Dark Angel [Taekook]Kde žijí příběhy. Začni objevovat