9.

2K 140 0
                                    

Taehyung se zvedl od stolu. Pomalu došel ke mě.,,Být tebou moc se nesměju, jelikož podle toho jak vypadáš se nikdy bojovníkem nestaneš a zůstaneš u rovnání knih.   Nikdo upíry jako ty nemá rád." Nejspíš jsem z jeho pohledu přimrzl k zemi. Jeho výraz se nedal přečíst a zároveň byl plný emocí. O jeho krk se odráželo světlo křišťálového lustru. Modré vlasy překrývaly čelo a část obočí. A plné rty se nedaly přehlédnout.

,,Budeš na mě zírat, nebo budeš skládat dál?" Ugh nejspíš jsem se kochal až moc. ,,O-omlouvám se." Nekoktej debile! Okřikl mě vnitřní hlas. Asi dělám super dojem. Hned ze začátku se začučim nějakýmu nafoukanýmu debilovi do ksichtu. Teda neříkám, že by měl ošklivý obličej to rozhodně ne. Naopak takhle dokonalý obličej jsem dlouho neviděl. Ne jen jeho obličej byl hezký. Jeho postava byla přímo dokonalá a..... Kooku nad čím to přemýšlíš.
No když už jsem skončil. Ne Kooku! Tu knihu nech na pokoji. Bohužel jsem si nemohl pomoct a knihu nenápadně vzal. A vydal se s ní do pokoje

,,Jimine ?" Nikdo v pokoji nebyl. Teď mám čas knihu prolistovat.

Sám jsem nevěděl co přesně hledám. Ale něco mě zaujalo. Když jsem listoval knihou narazil jsem na utrženou stránku. Nedalo se z ní nic moc přečíst. Nadpis byl v polovině rozpůlený ... Dar ..Hmmm dar jakože někomu něco daruješ?

Psali tam něco ve smyslu nějaké moci. Nejspíš, že někdo má moc s názvem, který nerozluštím. Nevím proč, ale dost mě to zaujalo. Někdo s takovou mocí musí být hodně zajímavý. A když už jsou dva díly téhle knihy nemohl by být i třetí?
,,Ugh~." Hrozně jsem se lekl. Jimin vydal podivný zvuk a plácnul sebou do rakve.,,Sakra Jimine, až příště příjdeš, alespoň se ohlaš!"
,,Hmmm. " zabručel
.,,Děje se něco?" Podíval jsem se na Jimina.
,,Co se stalo?Jsi celý rudý."promluvil jsem znova. Jimin se převalil.
,,Nic."
,,To určitě....Jimine klidně mi to řekni. Víš, že jsem tu vždycky pro tebe."
,,Sám nevím co se děje."
,,Kdyby jsi na to přišel, klidně mi to řekni."
Náhlédl jsem zpět do knihy a pak si něco uvědomil. Jak jí tam asi teď vrátím?!

Bylo zhruba dvanáct hodin, tedy poledne takže jsem měl šanci se vydat do pracovny a knihu nenápadně vrátit.

Jak jsem říkala ,vynahradila jsem vám to další kapitolou. A jelikož mám nápadů plnou hlavu, můžete v blízké budoucnosti čekat další část ......chystám takovou nekalost. Ale nebojte nikdo umírat nebude.

❤❤

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now