8.

2.1K 151 2
                                    

Po včerejším rozhovoru s Jiminem jsem nebyl zrovna šťastný. Sám jsem přemýšlel o své orientaci, jelikož jsem nikdy k žádné dívce nic necítil. Třeba to je kvůli tomu, že nepřišla ta pravá... (klišé typu : Každá holka v Taekook fanfikci je svině) ,,Jungkooku můžeš jít na oběd. Teda jestli tu nechceš přemýšlet do východu slunce." Přerušil mě Jin z topení se v mysli.,,Jo, omlouvám se, už jdu." Moje utápění trvalo po celou dobu vyučování, což není moc dobré vzhledem k tomu, že mi nikdo neřekne co tam probírali.

Nejspíš bych se s mými myšlenkami svěřil Jiminovi, ale to by nesměl u stolu sedět s Yoongim. Samozdřejmě nemám v plánu je rušit a chci, aby se Jimin s Yoongim měl konečně dobře. Ups I ship it. Chtěl jsem si tedy sednout jinam.,,No jasně, buzna k buzně sedá."
Zpozorněl jsem. Už zase se tam objevil ten debil co Jiminovi nadává. Yoongi se zvedl a už mu chtěl jednu vrazit. Chytl jsem ruku blížící se nebýt mě, k znetvořenému obličeji.
,,V poho ,nech to na mě." Řekl jsem. Yoongi se na mě chvíli koukal jako na zjevení, ale nakonec si sedl zpět.
,,Hah, třetí buzna." Asi si myslí ,že mě tím nějak poníží. ,,Já myslím, že už jsme se někdy viděli ne? Tak sis mohl domyslet, že se buzna nejmenuji. A pokud se nemýlím tak jak jsem říkal předtím..." Přitáhl jsem ho blíž ,aby se mi díval přímo do očí.,,Jedinej kdo tady vypadá jako kurva, která by mrdala i s klukem jsi ty. Teď laskavě odejdi a nech mě a moje přátelé na pokoji.... Jo a pro příště, ne třetí buzna, ale Jungkook." Odstrčil jsem ho.,,Jimine přisedl bych si ,ale přešla mě chuť k jídlu.” Měl jsem to namířeno ke dveřím, ale jen slepý by si nevšiml těch propalujících pohledů. Zpustil se hlasitý potlesk. Byl jsem rád a potěšen ,ale už jsem fakt chtěl jít.,,Tak tedy Jungkooku nevidíme se naposled." zavolal na rozloučenou. Já sebou lehce cukl nad představou prohry.

Po téhle události se mi značně zvýšilo ego. Takže mě ani neobtěžovalo v klidu rovnat knížky v pracovně. Jo pravda nebyla to zábava. Ani jsem pomalu nemohl číst obaly a názvy. Většina byla latinsky nebo francouzky. To vážně nevím co tady dělají knihy tohoto tipu. Jelikož jsme v Asii čekal bych tu víc staročínštinu. (Myšleno tak, že když jste v Asii tak neuvidíte všude latinku, nebo azbuku a samozdřejmě Čínu s Koreou neházím do jednoho pytle.)

Jedna kniha se ale nedala přehlédnout, kniha se znakem a římským číslem II. Vím, že bych to neměl dělat. Není to vhodné číst tyhle knihy. Ne prostě mi to nedalo. Natahoval jsem se pro ni, ale ozvaly se kroky. SAKRA! Zrovna teď? Hned jsem dal ruku pryč.
Otevřeli se dveře a vešli tři osoby. Jin, náš Pán a... nevím toho opravdu neznám.,,Tae ty jsi opravdu
hrozný".řekl Jin chlapci.
,,Jo, poslední dobou se chováš hrozně, nevím co ti je, ale měl by sis tu zlost přestat vybíjet na
ostatních."souhlasil náš pán. Na to Tae nic neřekl a hrcnul si na židli.,,Hele podívej Jine. Vzpomýnáš na to, když jsme taky rovnali spisy?" zavzpomínal Namjoon. Nejspíš si myslel, že je neslyším.
Musel jsem se pousmát na představou našeho Pána, jak rovná papíry.
,,Něco ti přijde vtipné?! Jestli jo jdi uklízet jinam."štěkl po mně Taehyung.,,Taehyungu dost! Přestaň ho otravovat při práci a hleď si sám své špatné nálady!" zařval Jim. Bylo pěkné, že se mě někdo starší zastal.

Moc se omlouvám za to ,že jsem teď déle nevydala kapitolu, ale ve škole jsme měli hodně zkoušek a teď dva dny čajíčkuju. Takže doufám, že neva, určitě vám to vynahradím.

Btw slyšeli jste Boy with luv? Doufám, že jo! 

A nebojte ,začne se to v sídle přiostřovat ,takže se těšte!

❤❤❤

Dark Angel [Taekook]Where stories live. Discover now