ΚΕΦΑΛΑIΟ 25

936 67 12
                                    

H Έμιλυ έσφιξε τα χείλη της ,προσπαθώντας να τον διώξει. Αργά έβαλε το ζεστό του χέρι κάτω απ' το φόρεμά, ψηλαφίζοντας το κορμί της στα τυφλά. Χωρίς να δίνει σημασία συνέχισε να την φιλάει στο λαιμό  και στο στήθος γρήγορα και αχόρταγα, αφήνοντας μικρές δαγκωματιές.

Η Έμιλυ έκλεισε τα μάτια της και αναστέναξε ελαφρά. Δεν πρέπει, αλλά δεν αντέχω άλλο.. σκέφτηκε με απελπισία. Ο διχασμός μέσα της ήταν τόσο μεγάλος που δεν ήξερε πως να φερθεί. Είμαστε μόνοι, κανένας δεν πρόκειται να το μάθει.. Ένιωθε το χέρι του με τόοση απόλαυση να κινείται πάνω στο σώμα της,που δεν ήθελε να το διώξει. Ήταν σε απόσταση αναπνοής μαζί του και δεν έβλεπε ο ένας τον άλλον στο σκοτάδι, ώστε να έχει ενοχές. Δεν πρόκειται να ξαναβρω τέτοια ευκαιρία.. 

Αποφάσισε να παραδοθεί στα φιλιά του και να το απολαύσει όσο πιο πολύ γίνεται. Ο Τζέρεμι σταμάτησε να την φιλάει και προσπάθησε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά το προσώπου της μες στο σκοτάδι. 

-"Με θες;" την ρώτησε για την επιβεβαίωση της κατάκτησής του.Η Έμιλυ δεν απάντησε, δεν ήθελε να παραδεχτεί τίποτα με λόγια. Έτσι θα τον χαρωποιούσε και θα ομολογούσε την ήττα της απέναντί του, αλλά και απέναντι στον εαυτό της. Βρισκόταν τόσο κοντά που τα χείλη τους ακουμπούσαν ελαφρά.Και οι δυο ανάσαιναν βαρυά, λόγω του αχόρταγου φιλιού τους.

Για απάντηση,τον έπιασε ξαφνικά απ' το λαιμό και ακούμπησε τα χείλη της με τα δικά του. Ο Τζέρεμι χαμογέλασε και έβγαλε το μπουφάν του με μια γρήγορα κίνηση. Ο καταπιεσμένος πόθος και τα κρυφά τους συναισθήματα ξεχείλησαν σαν χείμμαρος εκείνη τη στιγμή χωρίς λογική και τύψεις. Φιλιόταν παθιασμένα δίχως δισταγμούς και απαγορεύσεις. 

Η κοπέλα τύλιξε τα πόδια της γύρω απ' τη μέση του και τον τράβηξε με δύναμη απ' την πλάτη. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ένιωθε ζωντανή με το αίμα της να βράζει από έρωτα.  Δεν ήξερε αν ξεσπούσε  επειδή αρνιόταν τα αισθήματά και τις ανάγκες της τόσο καιρό ή απλά της άρεσε αυτό το αγόρι. Πάντως και οι δυο βογκούσαν μέσα απ' τα φιλιά τους με φανερή ευχαρίστηση.  Η Έμιλυ ένιωθε να ανασαίνει επιτέλους απ' αυτό το φιλί, λες και  η ζωή της εξαρτιόταν από αυτό. Ήξερε ότι ήταν λάθος, μα το απαγορευμένο είναι πάντα πιο γλυκό.

Της χάιδευε όλο το κορμί ασταμάτητα με 'λαιμαργία΄.Χωρίς να χάσει χρόνο  ο Τζέρεμι ξεκούμπωσε  το παντελόνι και κατέβασε το εσώρουχό του. Είχε κάνει υπερβολική υπομονή γι' αυτή τη στιγμή. Την έπιασε απ' τη μέση και τη ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι, τρέμοντας απ' την ηδονή και την ανυπομονησία να βρει την γαλήνη στο ακίνητο κορμί της. Επιτέλους! Περίμενα τόσο πολύ για τώρα! Καμιά δεν μπορεί να μου αντισταθεί και να με βαρεθεί.

Γρήγορα της τράβηξε με δύναμη το εσώρουχο,σχίζοντάς το λίγο. Η Έμιλυ δεν κουνιόταν, είχε αφεθεί στα χέρια του και περίμενε τη στιγμή της λύτρωσής! Πάντα προσπαθώ να ερθω σε οργασμό μόνη μου! Για να δούμε αν αυτός θα τα καταφέρει, όπως κοκορεύεται.. Εκείνη τη στιγμή έπιασε το ένα πόδι της και το τύλιξε γύρω από τη μέση του.

Με ασυγκράτητη ορμή μπήκε μέσα της , ενώ εκείνη δεν το περίμενε. Ούρλιαξε δυνατά από την απότομη δύναμη που ένιωσε στα σωθικά της. Έμεινε για λίγο τρεμάμενος μέσα της, βογκώντας από ανακούφιση και χαρά. Ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή γι' αυτόν, η στιγμή που έμπαινε στο σώμα μιας γυναίκας. 

Συνέχισε σταθερά με ρυθμικές κινήσεις που ολοένα και δυνάμωναν βαθυά μέσα της. Τα χέρια της περιπλανήθηκαν γρήγορα στην πλάτη του, κάτω απ'τη λεπτή του μπλούζα. Πλέον δεν κρύωναν καθόλου, αλλά ζεσταινόταν πολύ και ίδρωναν απ' την ένωσή τους.

Η Έμιλυ αναστέναζε αργόσυρτα, με φανερή απόλαυση στη φωνή της. Ανυπόμονα έπιασε τους γοφούς του  και τον πίεσε δυνατά πάνω στο δικό της σώμα για καλύτερη επαφή. Οι ωθήσεις του έγιναν ακόμα πιο γρήγορες, βαθυες και απότομες. Η Έμιλυ κουνιόταν πέρα δώθε πάνω στο τραπέζι, ενώ τα βογκητά της αυξάνονταν συνεχώς με αναφιλητά ενδιάμεσά τους.

Ο Τζέρεμι την επιασε βίαια από τους ώμους για να την ακινητοποιήσει πάνω στο τραπέζι και να την σταθεροποιήσει. Εκείνη σκάλωσε το ένα πόδι της στη μέση του ,ενώ είχε το άλλο πιο κάτω πιέζοντάς το πάνω του. Ώστε να κουνιούντε μ' ένα σταθερό ρύθμο,δίχως να υπάρχει κανένα κενό ανάμεσά τους.

Λύγισε τη μέση της και τέντωσε τη λεκάνη της προς τα πάνω απότομα. Τα σωμάτά τους κουνιόταν πια συγχρονισμένα,μ' ένα ρυθμό και γρήγορα. Γαντζώθηκε από την πλάτη του,σηκωμένη ελαφρώς απ' το τραπέζι. Πλέον βαρυανάσαινε τόσο έντονα, που ακουγόταν λες και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Πρώτη φορά απολάμβανε μια τέτοια στιγμή. Το σώμα της άρχισε να ξυπνάει απο τον ύπνο που βρισκόταν τόσο  καιρό. Ένιωθε τη λύτρωση να πλησιάζει. Οι αισθησιακές κινήσεις του άνδρα,της έφερναν ρίγη και η καρδιά της χτυπούσε τόσο δυνατά. Έτοιμη να εκραγεί! Και ναι, η στιγμή που ονειρευόταν τόσο καιρό είχε έρθει!

Με μια γερή, έντονη ώθηση ένιωσε τη ζωή να αναβύζει από τον νεαρό μέσα της. Τέντωσε το κεφάλι  πίσω και μ' ένα λυγμό ένωσε όλο το σώμα της να ηλεκτρίζεται και να τρέμει ολοζώντανο! Έφτασε στην κορύφωση που επιθυμούσε τόσο καιρό και δεν μπορούσε να έχει.  

Ο άντρας που χάρισε τον εκπληκτικό οργασμό της απλόχερα μούγκρισε ιδρωμένος από πάνω, φτάνοντας επιτέλους και στον δικό του πολυπόθητο οργασμό. 

Ανασαίνοντας βαρυά σηκώθηκε από πάνω της και κάθισε στην καρέκλα ακριβώς δίπλα. Έριξε το κεφάλι του πίσω και αναστέναξε. "Αυτή ήταν η καλύτερη μερά της ζωής μου.."

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα