ΚΕΦΑΛΑΙΟ 42

348 18 4
                                    


Με βαριά καρδιά η κοπέλα πήγε να βρει τον εραστή της στο ξενοδοχείο. Πώς θα ανακοίνωνε τον οριστικό χωρισμό τους; Σίγουρα θα τον πλήγωνε πολύ, μα αυτό ήταν το σωστό. Η απειλή από την υπηρέτρια και η δική της ηθική, δεν άφηνε άλλη επιλογή. Περίμενε μέσα στο δωμάτιο του φτηνού ξενοδοχείου υπομονετικά. Πήγε πιο νωρίς για να σκεφτεί τα λόγια που θα έλεγε, ώστε να μην τον πληγώσει. Αν και έγκυος είχε παραγγείλει ουίσκι, χωρίς παγάκια. Έπρεπε κάπως να πάρει θάρρος για να μην πονέσει τόσο. Είχε ήδη πιει δύο ποτήρια και ζαλιζόταν αρκετά..


Μετά από καμιά ωρίτσα χτύπησε η πόρτα. Άφησε το ποτήρι και άνοιξε. Ο άντρας μπήκε μέσα και κλείδωσε. Η Έμιλυ παραπατώντας λίγο έκατσε στο κρεβάτι και τον κοίταξε θλιμμένη. Ο Τζέρεμι έβγαλε το χοντρό μπουφάν και έτριψε τα χέρια του. Δεν φορούσε γάντια, γι΄αυτό τα χέρια του είχαν κοκκινίσει απ' το κρύο και το χιόνι. Γρήγορα έκατσε δίπλα της γεμάτος αγωνία. "Πώς είσαι; Τί έγινε εκείνο το βράδυ αφότου έφυγα;" Βιάστηκε να πει. 

Η κοπέλα τον κοίταξε αμίλητη. Ήταν τόσο όμορφος και την νοιαζόταν, δεν μπορούσε να τον πληγώσει. Το πότο αύξησε την σεξουαλική ορμή της, παρά το θάρρος  να μιλήσει. Αποφάσισε να νιώσει για τελευταία φορά την ένωση των αμαρτωλών κορμιών τους. Σηκώθηκε όρθια και στήθηκε μπροστά του. Γρήγορα έβγαλε το μαύρο πουλόβερ που φορούσε και κατέβασε το παντελόνι της. Ο άντρας απόρησε στην αρχή, μα δεν μίλησε. Αμέσως σηκώθηκε και εκείνος και άρχισε να βγάζει γρήγορα τα ρούχα του. 

Όταν έμειναν γυμνοί η Έμιλυ όρμησε με τεράστιο πάθος και άρχισε να τον φιλάει. Την πήρε αγκαλιά και έπεσαν στο κρεβάτι απότομα. Ανέβηκε πάνω της άγαρμπα, ενώ τα στόματα τους παρέμεναν γερά ενωμένα. Τα πόδια της άνοιξαν διάπλατα με ανυπομονησία, δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Το κορμί του πίεσε δυνατά το δικό της και βρέθηκε γρήγορα στη σωστή στάση για να μπει. Με απόλυτη αρμονία τα κορμιά τους γρήγορα συγχρονίστηκαν σαν ένα..



~~~






Μετά από αρκετή ώρα ήταν ξαπλωμένοι και χαλάρωναν. Η ζαλάδα είχε περάσει και πλέον η πίεση της αλήθειας έφτασε στο προσκήνιο. Η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει σκληρά και απότομα. Να πληγώσει τον εγωισμό του για να την αφήσει να φύγει πιο εύκολα. Ήταν επίμονος άντρας και σίγουρα θα την διεκδικούσε έντονα. Φοβόταν πως αν το έκανε αυτό, θα υπέκυπτε και εκείνη. Βαθιά μέσα της το ήθελε σαν τρελή, αλλά δεν έπρεπε. Γι΄αυτό καταπίεζε αυτά τα βρώμικα συναισθήματα. Είχε μια υποχρέωση, μια διαταγή που έλαβε από την γριά υπηρέτρια που τους είχε δει. Δεν είχε άλλη επιλογή, ήταν δειλή. Όπως την είχε αποκαλέσει κάποτε ο ίδιος..

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: May 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα