ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32

725 47 6
                                    

Αυτό το μήνυμα ανησύχησε την Έμιλυ, αλλά όχι τόσο για να της καταστρέψει την βραδιά. Γι'αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μην του απαντήσει, για να ηρεμήσει. Βγήκε έξω και συνέχισαν το δείπνο τους.


~~~


Το επόμενο πρωί ήταν το προτελευταίο που θα έμεναν. Η Έμιλυ ξύπνησε άκεφη, δεν ήθελε να γυρίσει καθόλου πίσω στα προβλήματά της. Ο ήλιος έμπαινε από το παράθυρο φωτίζοντας όλο το δωμάτιο. Κοίταξε τον άνδρα της που κοιμόταν γαλήνια και ήρεμα, χαμογέλασε στην σκέψη ότι και ο πατέρας της κοιμόταν με αυτόν τον τρόπο.

Όλη τη βδομάδα δεν έκαναν καθόλου έρωτα. Αυτό ήταν καλό για την Έμιλυ, η οποία δεν τον έβλεπε τόσο ερωτικά .Έτσι δεν χρειάστηκε να προσποιηθεί καθόλου ή να νιώσει άβολα στο ταξίδι. Το μόνο που ανεχόταν ήταν που και που οι αγκαλιές και το άγγιγμά του..

Μόλις βγήκε απ' το μπάνιο παρατήρησε ότι το κινητό της δονήθηκε. Μόλις άνοιξε την οθόνη βρήκε 20 αναπάντητες κλήσεις από την Τζάνις. Μήπως της είπε κάτι ο άλλος;; Με απείλησε, αλλά δεν πιστεύω να της αποκάλυψε τίποτα!

Με τρεμάμενα χέρια της τηλεφώνησε. Ο χαρακτηριστικός ήχος ακούστηκε 2 φορές ,μέχρι που η Τζάνις σήκωσε το τηλέφωνο. Μόνο από την φωνή της κατάλαβε πως ήταν αγχωμένη και ταλαιπωρημένη.

-"Έμιλυ, εσύ εισαι;" Ρώτησε με τρεμάμενη φωνή. Ακουγόταν αλλιώς, σαν άρρωστη.

-"Ναι,μαμά. Τί έχεις ; Ακούγεσαι αναστατωμένη." Όλη αυτήν την ώρα κρατούσε την ανάσα της μην τυχόν και αποκαλύφτηκε η αλήθεια. Ευτυχώς δεν συνέβει κάτι κακό, αλλά κάτι είχε πάθει η μητέρα της, σίγουρα. Αφού δεν της είπε τίποτα, τί έκανε τότε;

-"Έγινε κάτι πολύ κακό.! Ο Τζέρεμι έφυγε απ' το σπίτι και μου άφησε ένα γράμμα που λέει ότι ζητάει διαζύγιο!" Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα. Πρώτη φορά έδειχνε τον ευάλωτο χαρακτήρα στην κόρη της, εκτός από τις στιγμές που έμενε στο σπίτι μαζί τους. Με αυτήν την κοντινή επαφή μάνα και κόρη δέθηκαν λίγο περισσότερο, κι όσο περνούσε ο καιρός η κατάσταση καλυτέρευε.

-"Καλά. Μην κλαις! Σταμάτα!" Προσπάθησε να μην φωνάξει πολύ για να μην ξυπνήσει ο Ρότζερ. "Ηρέμησε." Αναστενάζοντας χάιδεψε το μέτωπό της εξαντλημένη. Κάθε φορά η μαμά της δημιουργούσε προβλήματα και ψυχοφθόρες καταστάσεις, με πολύ υπερβολή μέσα. Είναι ένα ακόμα πείσμα..

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα