ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

1.3K 68 2
                                    

Μετά από 2 μήνες η Έμιλυ βρισκόταν δίπλα στον Ρότζερ,πλέον παντρεμένη μαζί του. Ο γάμος τους ήταν απλός και λιτός. Απαγόρεψαν στους δημοσιογράφους να εισέλθουν,παρόλου που η Τζάνις παρακαλούσε γι'αυτό. Υπέγραψαν τα χαρτιά στον πολιτικό τους γάμο,χόρεψαν και διασκέδασαν πολύ!

H τελετή έγινε στην τεράστια αυλή της έπαυλης του Ρότζερ. Καθώς έμπαινες από την πύλη , υπήρχε ένας μακρύς,πλακόστρωτος δρόμος που οδηγούσε σε ένα μεγάλο κιόσκι,όπου τα ανοιξιάτικα πρωινά έπαιρναν πρωινό.Είχε πολλά και διάφορα δέντρα που βρισκόταν δίπλα στο δρόμο. Παραπέρα,πίσω απ'το κιόσκι, υπήρχε ένας κήπος γεμάτος πολύχρωμα λουλούδια και θερμοκήπιο για να διατηρουντε τα λαχανικά και τα φρούτα τον Χειμώνα. Από εκεί και ύστερα οδηγούσε σε ένα δάσος πίσω απ'το σπίτι. Δίπλα απ'την 3όροφη μπεζ ,αρχοντική έπαυλη του,βρισκόταν το υπόγειο γκαράζ με τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα του Ρότζερ.

Κάτω απ'το κιόσκι υπόγραψε το ζευγάρι και τα τραπέζια φιλοξενούσαν μόνο στενούς φίλους της οικογένειας.Η κοπέλα φορούσε ένα απλό,άσπρο νυφικό που κολλούσε πάνω της εωσότου φτάσει στα γόνατά της .Από εκεί ξεκινούσε το τούλι και άνοιγε ξαφνικα,δημιουργόντας μια μακριά ουρά. Το φόρεμα αποκάλυπτε όλη την πλάτη της και κρατιότανε από τιράντες,τονίζοντας έτσι το λυγερό και λεπτό κορμί της.Φορούσε ένα διαμαντένιο κολιέ και τα μισά μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω,ενώ τα κάτω τέλειωναν σε μπούκλες. Σε συνδυασμό με τα σκουλαρίκια της και το απλό μακιγιάζ της,ήταν σαν άγγελος βγαλμένος απ'τον ουρανό! Ο Ρότζερ φορούσε ένα γκρι κουστούμι σε συνδυασμό με μια ροζ γραβάτα. Ήταν εντυπωσιακός και με ευγενική παρουσία όπως πάντα.

Ενώ η κοπέλα ετοιμαζόταν να κατεβεί τα σκαλιά του σπιτιού για να βρεθεί κοντά στον μέλλοντα σύζυγό της, εμφανίστηκε η μητέρα της με τον άνδρα της.

-"Είσαι πολύ όμορφη κόρη μου. Τελικά αυτός ο γάμος θα σου βγει σε καλό! Όπως μου είχες πει θα καλοζήσεις εδώ πέρα.Είδα το εσωτερικό του σπιτιού. Εύγε!! Κοιτάς ΄να ζεις όσο πιο άνετα γίνεται,όπως εγώ έκανα πάντα." Χαμογέλασε και της χάιδεψε το μπράτσο με βλέμμα θαυμασμού. Ήξερε ότι θα στεναχωρούσε την κόρη της μιλώντας έτσι.Ήθελε να της χαλάσει την διάθεση,όπως την πολυπόθητη μέρα του δικού της γάμου,όπου η Έμιλυ της την διέλυσε.

Η Τζάνις με το κολλητό,δερμάτινο φόρεμα της και τα μαλλιά της πιασμένα σε αυστηρό κότσο,τρόμαζε πολύ την Έμιλυ. Τα λέει επίτηδες για να με ταράξει και να με νευριάσει. Δεν θα της το επιτρέψω!! Τίποτα δεν μπορεί να μου χαλάσει την διάθεση απόψε!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα