ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16

1.1K 55 8
                                    

Η Έμιλυ άνοιξε τα μάτια της αργά αντικρύζοντας το λευκό ταβάνι του νοσοκομείου με το κυκλικό του φως να φέγγει αδύναμα.. Τα ξανάκλεισε και προσπάθησε να θυμηθεί τι συμβαίνει, αλλά ζαλιζόταν πολύ για να σκεφτεί, Άκουσε μια φωνή να της μιλάεις και σήκωσε το χέριι της για να τρίψει το μέτωπό της. 

-"Έμιλυ είσαι καλά?" Άκουσε μια οικεία βαθυά αντρική φωνή να  της μιλάει.. 

-"Εμ,καλά είμαι.." Πήγε να στηριχτεί στα χέρια της,αλλά δεν είχε αρκετή δύναμη και ξαναξάπλωσε στο μαξιλάρι.

-"Μην ζορίζεσαι είσαι ναρκωμένη ακόμη.." Την έπιασε απ'το χέρι και το φίλησε απαλά. 

-"Μα πώς ήρθες εδώ?Τί κάνω εγώ εδώ?" Ρώτησε με απορία αλλά ξαφνικά θυμήθηκε που ακριβώς λυποθύμισε και πως.. Αυτό το παλιόπαιδο! Και εγώ η χαζή γιατί πήγα εκεί,λες και δεν ήξερα τι με περίμενε! Αλλά που να φανταστώ ότι θα μπει ξαφνικά έτσι;; Μα τι λέω δωμάτιό του είναι... Παραλίγο να φιληθούμε.Ευτυχώς που δεν έγινε! Σκεφτοταν αναστατωμένη. 

-"Η μαμά μου πού ειναι;" Σκοπό είχε να ακούσει κυρίως για τον Τζέρεμι και πως την έφερε εδώ.

-"Η μαμά σου είναι με τον σύζυγό της έξω και περιμένουν νέα.Θες να τους φωνάξω;" Πήγε να βγει απ'την πόρτα,αλλα η Έμιλυ τον σταμάτησε με τσιριχτή φωνή.

-"Όχι! Θέλω να  κάτσω λίγο μόνη,μαζί σου.." Χαμογέλασε στον άντρα της κι εκείνος  κάθισε στην καφέ πολυθρόνα δίπλα της. 

-"Όπως θες." Έπιασε το χέρι της και το χάιδευε για να αιστανθεί πιο άνετα.

Η Έμιλυ έκλεισε τα μάτια της  χαρούμενη που οι άλλοι 2 δεν θα έμπαιναν εδώ. Δεν ειχε καμία όρεξη να δει τον Τζέρεμυ που με χυδαίο τρόπο της είχε μιλήσει.

-"Π..πώς ήρθα έδώ?" Ρώτησε διστακτικά τον Ρότζερ.

-"Ο Τζέρεμι τηλεφώνησε στην μαμά σου κι εκείνη σε μένα. Μας είπε ότι σε είδε να λυποθημάς ενώ πήγαινες στον κάτω όροφο απ'τα σκαλιά. " 

-"Α ναι. Ένιωσα μια αδιαθεσία και ζαλίστηκα,δεν μπόρεσα να κρατήσω ισσοροπία και έπεσα." Είπε προσπαθόντας να υποστηρίξει το ψέμα που σκαρφίστηκε ο Τζέρεμυ. Ελπίζω να μην κινδύνεψε το παιδί μου.Θεεούλη μου να μην πάει τίποτα στραβά! Μην έχω καμιά αρρώστια.. Θέλω τόσο πολύ ένα μωράκι..

Χαμογέλασε δειλά και χάιδεψε αδύναμα την κοιλιά της. Τα κουρασμένα μάτιά της συνάντησαν του Ρότζερ που κοιτούσε ανήσυχος το χέρι της .

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα