ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

1.4K 69 4
                                    

Μετά το γλέντι του γάμου, η Έμιλυ με την μητέρα της και τον Τζέρεμυ γύρισαν σπίτι τους. Μπαίνοντας μέσα η Τζάνις ανυπομονούσε να τα ''ψάλλει'' στην κόρη της. Εξαιτίας της είχε χάσει τη δημοσιότητα της ημέρας που τόσο ήθελε και ανυπομονούσε! Η Έμιλυ περπάτησε ''αεράτα'' δείχνοντας την χαρά της. Καθώς ανέβαινε τα σκαλιά άκουσε την φωνή της μαμάς της να την φωνάζει.

-<<ΈΕΙΙ!! Μην φεύγεις!! Ελα τώρα εδώ να μιλήσουμε!!>> Φώναζε η γυναίκα εξωφρενικά νευριασμένη. Ο Τζέρεμυ απλά κάθισε λίγο παραπέρα σε μια καρέκλα, βλέποντας τις δύο γυναίκες να καυγαδίζουν.

Η κοπέλα γύρισε και περπάτησε δυναμικά προς την μαμά της για να την συναντήσει κατά πρόσωπο.

-<<Τί θες να πούμε?>> Μιλούσε επίτηδες ψυχραιμά και σιγανά για να εκενευρίσει ακόμα περισσότερο την γυναίκα. Αχ,πόσο διασκεδάζω αυτή την κατάσταση!!! Χαχα καλά να πάθεις, Πόσο περίμενα αυτή την στιγμή!!

-<<Μην μου παίζεις την αθώα !! Επίτηδες το έκανες αυτό!! Ήθελες να μου καταστρέψεις την καλύτερη μέρα της ζωής μου!! Το κατάφερεις παλιοθήλυκο!! >>Ουρλιαξε έτοιμη να κλάψει απ'την οργη της.

-<<Ναι. Η αλήθεια είναι ότι το έκανα επιτηδες!!! Ήθελα να δω αυτή την απογοήτευση στο πρόσωπό σου, να θυμώσεις με μένα.Να νιώσεις όπως ένιωσα όταν μου μιλούσες άσχημα για τον μπαμπά και παντρεύτηκες ,χωρίς να σε νοιάζει η γνώμη μας,έναν μικρό. >>Γέλασε και έπιασε την Τζάνις απ'τον ώμο.

-<<Μην με ακουμπάς βρώμα!!>> Η γυναίκα χτύπησε το χέρι της και το έδιωξε απ'τον ώμο της,κοιτάζοντας την με αηδία. <<Να ξέρεις οτι κατάφερες αυτό που ηθελες να πετύχεις!>>

-<<Ναι, το πέτυχα και το ευχαριστήθηκα!! Να ξέρεις ότι η βρώμα είσαι εσύ! ΌΛο το βράδυ σε κορόιδευαν και σε σχολίαζαν! Σε μισώ! Θα ζω μες στα πλούτη με τον άντρα μου και όταν θα θες την βοήθεια μου, ΔΕΝ θα στη δώσω!! Ξέρεις πόσο ντράπηκα που σε σχολίαζαν??>> η Έμιλυ κούνησε αποδοκιμαστικά το κεφάλι της.

-<<Δεν θα σε εχω αναγκη! Θα ζω υπέροχα με τον Τζέρεμυ ,κανε ότι θες!>> Η Τζάνις ξαναβρήκε το κέφι της και χαμογελούσε παλι.

-<<Θα τα έχετε ξοδέψει σε έναν μήνα!! Θα έρθεις σε μένα μαμα.Και δεν θα είμαι εκεί για σενα.... Αυτός ο παλιοζιγκολό θα ''στα φάει'' και θα μείνεις μόνη. ΕΊΝΑΙ απαίσιο που είμαι κόρη σου! >>Για άλλη μια φορά στεναχωρέθηκε απ'τον τσακωμό τους.

Ο Τζέρεμυ σκέφτηκε να επέμβει, αλλά προτίμησε να μην το κάνει. Ειναί συζητηση μεταξύ μάνας και κόρης,ας τα βρούνε μεταξύ τους.Πρωτή φορά μια γυναικα τον έβριζε έτσι. Συνηθώς (οι γυναίκες) έπεφταν στα πόδια του και ήθελαν να είναι μαζι του.

Ο Τζέρεμυ αγαπούσε την Τζάνις. Ήταν μια πολύ ελκυστική και ωραια γυναίκα παρά την ηλικία της.Περνούσαν τέλεια μαζί! Ήξεραν ανα διασκεδάζουν την ζωή τους! Εξάλλου είχε βαρεθεί τα ανώριμα κοριτσάκια και τις εύκολες,περιστασιακές σχέσεις. Με την Τζάνις θα ζούσε άνετα και θα καλοπερνούσε μαζί της.

Όμως η Έμιλυ τον νευρίαζε που και που. Καμία άλλη δεν είχε δείξει τέτοιο μίσος και απέχθεια προς αυτόν. Στην πραγματικότητα διασκέδαζε να την βλέπει νευριασμένη μαζί του. Δεν ηταν συνηθισμένος,ακόμα κι όταν έδιωχνε τις γκομενες του ,εκείνες έκλαιγαν ,στεναχωριότανε,αλλά ποτέ δεν τον έβριζαν! Ίσως γι'αυτο τις βαριότανε, του άρεσαν οι δύσκολες καταστάσεις. Αν δεν παντρευόμουν την Τζάνις,η Έμιλυ θα ήταν ένας ωραιος στόχος! Αλλωστε η κοπελα δεν περνούσε απαρατήρητη απο πουθενά. Ήταν μια όμορφη νεαρή, που κάθε άντρας θα 'θελε να είχε δίπλα του. Θα καλοπεράσει ο γέρος μαζί της! Σκέφτηκε και γέλασε. Αματρτιά να χέρεται αυτό το κορμί ένας γέρος! Αλλα τί να πεις,τυφλός ειναι ο έρωτας!

Για μια στιγμή σκέφτηκε πως θα 'ταν μαζί με την Έμιλυ και έλαμψαν τα μάτια του, κοιτάζοντας την !Αλλά κούνησε το κεφάλι του αρνητικά,διώχνοντας αυτή τη γελοία σκέψη, και συνέχισε να παρατηρεί τον καβγά.

-<<Χέστηκα για σένα!! Και μην ξαναπεις τον άνδρα μου έτσι ! >> Φώναξε η Τζάνις και ύψωσε τον δεικτη του χερίου της πολύ κοντά στο πρόσωπό της κόρης της.

-<<Είσαι μεγάλη πουτάνα μαμά!!! Και... >>Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή της. Η ΤΖάνις χαστούκισε πολύ δυνατά την κόρη της. Την χτύπησε με τοση ευχαρίστηση !

-<<Όσο κι αν με βριζεις , είσαι σαν κι εμένα!! Κάνεις ότι κάνω κι εγώ με εσάς!Κοιτάς την ζωούλα σου και δεν σε νοιάζουν οι άλλοι!!!Όπως ΕΓΩ!! Χαχα>> Άρχισε να γελάει επιδεικτυκά.,ενω η Έμιλυ έπιανε το πονεμένο μάγουλό της.

Ένιωθε τα μάτια της να υγραίνουν και έφυγε τρέχοντας. Μπήκε στο δωμάτιό της και ξέπασε σε κλάματα. Έκλαιγε δυνατά και με λυγμούς. Σηκώθηκε και με δάκρυα άρχισε να μαζεύει τα ρουχα της για την μετακομισή της στο σπίτι του Ρότζερ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα