ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

1.5K 68 2
                                    

Το επόμενο πρωί η Έμιλυ σηκώθηκε νωρίς απ' το κρεβάτι. Αφότου πλύθηκε και ντύθηκε έκατσε στο κρεβάτι να σκεφτεί. Ξαφνικά είδε την φωτογραφία του πατέρα της με την ίδια. Ο γλυκός μου,καημένε πατέρα πώς μπόρεσες να μείνεις μαζί με την μαμά τόσα χρόνια παντρεμένος;; σκέφτηκε. Αυτή την ερώτηση ήθελε να του την κάνει πάντα. Την αγαπούσε,ενώ εκείνη έκανε την ζωούλα της μαζί του. Του τρώγε τα λέφτα....Πώς μπορεί ένας άντρας να αγαπάει τέτοια γυναίκα;;! Εγώ ποτέ δεν θα φερθώ άσχημα στον Ρότχερ,θα τον αγαπάω πολύ και θα ζήσω έναν  τέλειο γάμο!!! Υποσχέθηκε στον εαυτό της!

Κατόπην, σηκώθηκε και πληκτρολόγησε τον αριθμό του Ρότζερ.

<<Ναι, αγάπη μου.Τί κάνεις??>>τον ρώτησε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

<<Καλά εσύ καλή μου?>>απάντησε ενθουσιασμένος από την άλλη γραμμή.<<Έμιλυ μου,θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Πότε θα έρθω να σε ζητήσω από την μητέρα σου.Γενικά πότε θα το ανακοινώσουμε?>> είπε ο Ρότζερ περιμένοντας αγωνιωδός μια απάντηση,

Εκείνη τη στιγμή μια σκέψη πέρασε απ'το μυαλό της. Βρήκα τρόπο για να χαλάσω τον γάμο της μαμά μου! Χαχα τώρα θα δει αυτή.. <<Καλέ μου,ας περάσει κανά μήνας να γνωριστούμε πιο καλά και μετά ξέρω πως θα το ανακοινώσω.Θα είναι μπροστά και η μαμά μου και πολλά άτομα.Μην ανησυχείς>>αποκρίθηκε με ευχαρίστηση.

<<Όπως θες εσύ.Τα λέμε και πάρε με το βράδυ να βγούμε για δείπνο αν θες.>>

<<Εντάξει θα σε πάρω.Ανυπομονώ να βγούμε μαζί.Φιλάκια!! >> μίλησε όσο γλυκότερα μπορούσε.

Η Έμιλυ ήταν πολύ χαρούμενη. Ενώ κατέβαινε τις σκάλες σκεφτόταν: Θα πληρώσει για όλα με αυτό το τρόπο!! Πόσο χαρούμενη είμαι! Ανυπομονώ να έρθει η μέρα του γάμου της! Ξινός θα της βγει παρόλου που αδημονεί γι'αυτόν....Πωω πάλι θα την δω τώρα στο πρωινό. Υπομονή Έμιλυ,υπομονή.... Αποφάσισε να έχει καλή διάθεση για να νευριάσει την μαμά της ακόμα περισσότερο,

Όταν έφτασε στο σαλόνι άκουσε χαχανητά. Πλησίασε διστακτικά και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν φρικτό! Η μαμά της καθισμένη πάνω σ' ένα αγόρι  στην δικιά της ηλικία να φιλιούντε και να χαιδεύοντε. Δεν ντρέπεται καθόλου?!Φέρνει αυτόν τον βρωμιάρη στο σπίτι και σαλιαρίζει σαν 15χρονο?!Αυτό ήταν!!!! Αυτός σκότωσε τον μπαμπά ΜΟΥ!Εσείς τον σκοτώσατε!!!Πόσο σε μισώ μαμά!!Κρίμα που δεν σου καίγεται καρφί,ίσως να άλλαζε κάτι.... Ένα δάκρυ έσταξε στο ροδαλό μάγουλό της,αλλά το σκούπισε αμέσως.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα