Bölüm 8

306K 11.7K 3.2K
                                    

"Emin misiniz?"

Nida ve Cenker o anda sesin geldiği yöne doğru hızla başlarını çevirdiler ve karşılarındaki kişiye bakarak öylece kalakaldılar...

Çağan onlara doğru yürürken elinde tuttuğu telefonunu sinir bozucu bir gülümseme ile sallamaya başladı ve "Bakın burada kimler varmış!" dedi. "Sarp bu görüntülere ne yorum yapacak dersiniz?"

Nida panikle Cenker'e bakarken; olayın şokunu Cenker öfkeyle Çağan'ın üstüne yürüdü. "Ne işin var lan senin burada!? Hemen siliyorsun o görüntüleri!"

Çağan ise telefonu pantolonunun arka cebine koyduktan sonra ellerini iki yana kaldırarak gülmeye devam etti. "Kardeşinin arkasından iş çeviren Cenker'e de bakın! Ah çok korkutuyor beni!"

Cenker Çağan'ın tavırları üzerine daha da öfkelenirken ona doğru koşarak Çağan'ın suratına hızla bir yumruk attı. Çağan ise yüzünde hissettiği acı ve bu yumruğun etkisi ile ciddileşirken başını seri bir şekilde iki yana sallayarak kendini toparladı. Ardından o da Cenker'e daha sert bir yumrukla karşılık verdi ve onu yere düşürdü. Cenker'in kalkmasını beklemeden hızlı adımlarla arabasına binerek sesli bir şekilde hızla oradan uzaklaştı.

Nida ise olayın şoku ile onları izlerken öylece kalakaldı ancak Çağan'ın gidişiyle dudağı kanayan Cenker'in yanına, kaldırıma, oturarak elini onun kanayan noktasına götürdü. "İyi misin?"

Cenker öfkeyle hızlı nefesler alıp vermeye devam etti ve başını iki yana salladı. "Sarp'a biran önce söylememiz lazım." dedi tedirgin bir ses tonuyla. "Yoksa görüntüleri koz olarak kullanacak bu şerefsiz."

Nida düşünceli bir şekilde Cenker'in gözlerine baktı. "Korkuyorum..."

"Neden?"

"Sarp'ın tepkisinden..."

Cenker bir an duraksarken Nida'nın yüzündeki ifade yüzünden gergin bir nefes aldı ve ona sıkıca sarıldı. "Merak etme. Ben her şeyi halledeceğim."

___________

Sarp; Nida evden ayrıldıktan sonra onun gidişini pencereden izleyerek bekledi. Onu takip etmek için pesinden gitmeyi düşünse de tam evden çıkacağı sırada üst kattan gelen sesler ile geri dönerek hızla yukarıya çıktı ve Lavin'in banyoda olduğunu ve bulanan midesi nedeniyle kusmaya çalışarak lavabonun başında durduğunu gördü."Iyi misin?" dedi ona yaklaşırken. "Miden için ilaç ister misin?"

Lavin başını iki yana salladığında ise yanına ulaştığı Lavin'in saçlarını başının arkasında topladı ve ona yardımcı oldu Sarp.

Kısa süre sonra içki yüzünden bulanan midesinin düzeldiğini hissederek derin bir nefes aldı, suyla boynuna masaj yaptıktan sonra yüzünü yıkadı ve başını kaldırarak aynaya baktı Lavin. Aynadan arkasındaki Sarp'ı gördüğünde ise gözlerini büyüterek hızla kenara çekildi. "Ne arıyorsun sen burada?"

Sarp ona bomboş gözlerle bakarken sakince "Bu soruyu asıl benim sormam gerek." dedi. "Çünkü burası amcamın evi."

Lavin hala dönen başına rağmen yavaş yavaş ayılmaya başladığı için etrafına baktığında tanımadığı bir yerde olduğunu fark etti ve o an Sarp'a cevap vermeden hızla banyonun çıkışına yöneldi. Sarp ise kolunu uzatarak açık duran kapının önünü kapattı. "Lavin..."

Lavin onu duymamış gibi eğilerek kapıdan çıktı ve alt kata doğru inmeye başladı. Sarp ise koşar adımlar ile onu takip etti ve merdivenlerin bitiminde onu kolundan yakaladı. "Bu saatte, bu halde buradan gitmeyi düşünmüyorsun herhalde?"

TutsakWhere stories live. Discover now