30. Bölüm

12.3K 499 96
                                    

Uzun bir sürenin ardından –iki ay kadar- tekrar sizinleyim. Bu arada ki açıklık için hepiniz çok çok özür diliyorum. Ve sizden tek bir istediğim bu notu okuyup öyle bölüme geçmeniz.

Öncelikle açıklama yapma gereği duyduğum için birkaç şey söyleyeceğim, kampa gittikten sonra tatile gittim orada yazma şansım olmadı geri döndüm kısa bir süre sonra yurt dışına çıktım orada da hiçbir şekilde yazamadım. Dedem vefat ettiği için geri dönmek zorunda kaldım ardından özel hayatımda bazı olaylar yaşandı anlayacağınız psikolojim iyice bozuldu.

Bölüm yazmaya hiç mi vaktin olmadı? diyeceksiniz.

Elbette ki oldu ama kafamı toparlayamadım ortaya çok saçma bir şey çıktı birkaç defa yazdım sildim. Hatta dün hikâyeyi silmek için wattpade girdim ama gözüme takılan birkaç yorum oldu yapamadım cidden elim gitmedi o sil işaretine. Bende oturdum bölüm yazdım.

Unutanlar olmuş ki çok normal o yüzden ufak bir hatırlatma yapacağım.Ondan önce karakter analizi yapacağım.

KARAKTERLER:

Zeynep Yılmaz: Ana karakter. Bar sahibi, annesini doğum yaparken kaybetmiş ve daha sonra anne olmaktan hep korkmuştur. Deli dolu, sevecen bir karakter. Hayatının en büyük hatasını Kerem’e güvenerek yapmış. Hayatının en güzel anlarını Kerem’in yanında geçirmiştir. Hamiledir ve Kerem’e sırılsıklam aşıktır.

Kerem Sayer: Ana karakter. Doktor, ailesiyle arası olması gerektiği gibi ne iyi ne kötü. Kadınları seven ve onlarla her daim birlikte olan bir karakter. Ameliyat sırasında yaptığı bir hata yüzünden Zeynep’i kandırmak zorunda kalmıştır. Ve hayatının en zor anlarını o zaman diliminde yaşamıştır. Zeynep’e sırılsıklam aşıktır.

Açelya Engin: Anlatmaya gerek var mı bilmiyorum ama birkaç konuya değineceğim. Hikâyemizin sürtüğü. Kerem’e aşık. Babası Tarık Engin. Koray’la bir bağlantısı var. Cenk ile beraber.

Tuana Deniz: Tuna’nın biricik kardeşi. Çoğu zaman Tuna’dan bıkmış olsa da onu çok sever. Can ile sevgilidir. Can evlenme teklifi etmiştir ve yakında düğün olacaktır. Tabi Tuna karşı çıkmazsa.

Can Demircioğlu: Kerem’in en yakın arkadaşıdır. Tuana ile sevgilidir.

Tuna Deniz: Tuana ve Tuna ikizdir. Tuna aşırı korumacı bir ağabeydir ve çoğu zaman Tuana’ya çok zor anlar yaşatır. Buse ile sevgilidir.

Aksel Varol: Zeynep’in üniversiteden arkadaşıdır. Yosun ile sevgilidir. Kerem ile araları iyi değildir.

Tarık Engin: Kerem’in hocası. Profösor. Zeynep’in babasından intikam almak için Zeynep’i kullandı. Kısa bir süre önce ortadan aniden kayboldu ve Zeyker’in peşini bıraktı.

Sevim Ahmet Sayer: Klasik Sayer ailesi. Zeyker birlikteliğine karşı.

*Belirli kısımlar için hatırlatma*

*Zeynep hastanede yatarken bir kadın boğarak Zeynep’i öldürmeye çalıştı.

*Koray psikopatın teki ve Kerem’in birlikte olduğunu her kadını kıskanıyor. O kadını kendine âşık etmeye çalışıp Kerem’in elinden almaya çalışıyor.

*Zeynep 3aylık hamile. Bebeğin cinsiyeti belli değil.

* Tarık, ZeyKer’in peşini bıraktı. Artık onlarla uğraşmıyor. Nedenini kimse bilmiyor.

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAWhere stories live. Discover now