15.Bölüm ~Yalan~

21.8K 652 97
                                    

Kaç saattir bu durumdayız bilmiyorum ama Keremin kollarının arasında olmak bana huzur veriyordu. daha önce tatmadığım bir duyguydu bu..

Bir erkeğim kollarında huzur bulmak.

Kerem'e biraz daha sokulup kokusunu içime çektim. biliyordum bir gün gidecekti. Dediği gibi yanımda olmayacaktı ona bir bebek veremediğim zaman gidecekti.

Hangi erkek baba olmak istemezdi ki?

"Daha iyi misin?"

"Evet, iyiyim." Ağlamaktan sesim çatallaşmıştı. Kerem kollarıyla beni daha sıkı sardı.

"Bugün için güzel planlarım var demiştim. Duymak ister misin?"

"Evet." diye cırlayıp, yüzümde ki tebessümle yattığımız yatakta yavaşça doğruldum. Kerem bana kendimi aptal hissedecek bir bakış attıktan sonra ayaklanıp valizlerin olduğun yere doğru yürümeye başladı.

"Cidden sana anlatacağımı mı düşündüm?" yüzünde ki ifade oldukça eğlendiğini belli ediyordu. Daha fazla bozuntuya vermeden bende yataktan kalkıp yanına doğru ilerledim. Nasıl olsa kendi yöntemlerimle öğrenecektim.

"Rahat bir şeyler giy üzerine bugün fazla yorulacağız." Hafifçe kafamı sallamakla yetindim. Bavulumu karıştırırken içinden beyaz bir şort ve mavi renkte bir tişört çıkardım.

Üzerimdekileri çıkarıp yere atarken Kerem pür dikkat beni izliyordu. Bu durumdan ne kadar rahatsız olsam da bozuntuya vermeyerek valizimden yeni bir sütyen aldım. Kerem'e sırtımı dönerek kopçalarımla boğuşmaya başladım. Bunu yapacağını biliyordum ah!

Çok geçmeden sırtımda başka bir hissettim. Kerem kopçamı açıp sütyenimi yere attı. Yavaşça ona doğru döndüm. Gözlerinin yeşili gitmişti. Belki de ona istediğini vermeliydim.

"Rahatlamak ister misin?"

Gözleri şaşkınlıkla büyürken benden böyle bir şey beklemediğini biliyordum. Bende kendimden beklemiyordum. Bir elimi yavaşça göğsüme getirip avucunun içine aldı. Derin bir nefes verip olacaklara kendimi hazırladım.

"Bütün enerjimi bu geceye saklıyorum, bebeğim." Elini göğsümden çekip dudaklarıma bir öpücük kondurdu! Ardından kendini toparlayıp "Ben arabayı getiriyorum otelin önüne, çabuk ol." Tip tip Kerem'e baktım.

"Ne var?"

"Öpeceksen adam gibi öp, bu ne böyle öpücük kondurup çekiliyorsun? Ayrıca gel şuraya sütyenimin kopçalarını tak." Kerem büyük bir kahkaha patlattı. Kaşlarım çatılırken tip tip bakmayı sürdürdüm. Yanıma yaklaşarak elimden sütyenimi aldı. Arkamı dönecektim ki elleriyle beni durdurup yüzüme doğru yaklaşmaya başladı.

Kalbim hızla atarken olduğum yerde çivilenmiştim, dudaklarım beklentiyle açıldı, fakat Kerem dudaklarım yerine göğüslerime yönelmişti. Göğüs uçlarımı dişlerinin arasına alarak yavaşça ezdi. Dudaklarımdan ufak bir inleme kaçarken Kerem'e tutundum. Isırdığı yere ufak bir öpücük kondurup geri çekildi. Resmen dalga geçiyor!

Arkama geçip sütyenimi bağlarken bir yandan da konuşuyordu:

"Bugün beni fazla tahrik ettin bunun acısını gece çıkartacağım kendini hazırlasan iyi olur, belki ıım yarın yürüyemeyebilirsin."

Ama ben dedim bunların acısını benden çıkaracak dedim. İçimde ki sürtük Zeynep dans ederken diğer tarafta ki Zeynep kaşlarını çatmış bana bakıyordu. Bu geceden kurtulmanın bir yolunu bulurum diyerek giyinmeye başladım.

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAWhere stories live. Discover now