12.Bölüm ~Bar~

20.9K 669 43
                                    

Yorumlarınız beni o kadar çok mutlu ediyor ki sürekli bölüm yazmaya teşvik ediyor. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Birde eğer hikayede olmasını istediğiniz bir kısım ya da bir konu varsa bana yazmanız yeterli sizin istediğiniz bölümleri yazmak daha hoş olur diye düşündüm.
Bölümün bazı kısımlarını telefondan yazdım. Bir kaç yerde yazım yanlışı olabilir. 

İyi okumalar!



Uyandığım da saat 10’a geliyordu. Neredeyse sekiz saat uyumuşum. Kerem beni neden uyandırmadı ki?  Ayaklarımı yataktan sarkıtıp odaya bir göz gezdirdim. Kerem gelmemişti. Belki de aşağıdadır bu saate kadar dışarıda olma ihtimali yok sanırım. Merdivenlerden aşağıya inmeye başladığım hiçbir yerde ışığın yanmadığını fark ettim. Salonda, banyoda, mutfakta..

Nerede bu adam?

Tekrar yukarı çıkıp çantamın içinden telefonumu çıkardım. Buraya geldiğimden beri bir kere bile açmamıştım telefonu. Tuş kilidini açtığım da 8 cevapsız arama 3 yeni mesaj vardı.

Aramaların altı tanesi Tuana’ya ait. 1 tanesi Tuna’ya, 2 tanesi Aksel’e aitti. Mesajları açtığımda 2 tanesi Tuana2dandı. Nerede olduğumu neden telefonlarımı açmadığımı soruyordu. 1 tanesi ise Aksel’e.

“Güzellik, nerelerdesin görüşelim.”

Aksel üniversiteden yakın arkadaşımdı. Uzun zamandır görüşmüyorduk. Özlemiştim onu. Yarın buluşabilirdik aslında.

“Yarın benim barda görüşelim?”

Mesajı attıktan sonra rehberden Kerem’in numarasını bulup aradım. Çalıyor.. Çalıyor..

“Güzelim?”

“Neredesin Kerem?” Bu gürültüde neyin nesiydi böyle? Patlamaya hazır bomba gibiydim şuan.

“Sevgilim, biz şimdi arkadaşlarla bardayız. Kutlama yapıyoruz hazırlan istersen seni almaya geleyim?”

“Sakın geleyim deme, ne bok yersen ye.” Deyip bir şey demesine izin vermeden telefonu yüzüne kapattım.

Nasıl bir öküz ya bu? Sevişirken beni yatakta bırakıyor Açelya denen kadının yanına gidiyor, akşam yemeğe çıkalım diyor, sonra arıyorum bardayım kutlama yapıyoruz diyor. Allahım ben ne günah işledim de böyle bir öküze aşık oldum?

 Ama bende Zeynep’sem bu geceyi sana zehir ederim Kerem Sayer.

~~

Sonunda evime gelebilmiştim. Cidden insanın evi gibisi yok. Taksi çağırıp gelmesini bekleyene kadar Kerem’in evini toplamıştım.

Ufak bir duşun ardından saçlarımı kurutup kıyafet dolabımı karıştırmaya başladım. En sonunda içinden siyah düz derin sırt dekoltesi olan bir elbiseye kara verdim.

Tuana’yı arayıp Kerem’lerin orada olup olmadıklarını sormam gerekiyordu. Numarasını tuşlayıp açmasını bekledim. Sanırım bar işletmenin bir diğer kötü özelliği ise yüksek ses müzik, hiçbir zaman şu telefonları duymazdım.

“Nerdesin kızım sen?!” Bu kız cırlamaktan nasıl bir zevk alıyordu?

“Anlatırım sonra, bak bakayım içeri Kerem orada mı?” Derin bir nefes verdiğini duydum. Pekâlâ, orada ve hiç iyi şeyler yapmıyor.

"Evet, burada, yanında arkadaşları var."

"Ne yapıyorlar?"

"Yani aslında bakarsan Kerem bir şey yapmıyor ama yanında ki sarışın için aynı şeyi söyleyemeyeceğim."

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAWhere stories live. Discover now