33. Bölüm ~Kavga~

8.6K 354 33
                                    

Bölümü Begburozmer ithaf ediyorum. Okumadan önce muhakkak medyaya bakın bölüm hakkında kafanızda birşeyler tasarlanır. Ayrıca medyada ki şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim, kesinlikle bu bölüm için çok uygun.

Keyifli okumalar!

Şuan ne mi yapıyorum?

Bir elimde muz yiyorken, bir elimle de Kerem'i üzerimden itmeye çalışıyordum. İç seslerimin savaşını masum, terbiyeli, akıllı Zeynep kazanmıştı. Çünkü haklı taraf oydu.

Öyle değil mi?

Sürtük ne mi yaptı?

Beni bir daha ki Kerem'le yakınlaşmamızda hiçbir fikir vermeyeceğini hatta hiç konuşmayacağını söyleyerek tehdit etti ardından masum Zeynep'in üzerine atladı. Ah! Cidden normal bir hayatım yok.

"Bebeğiiim." Diyerek cilveli bir şekilde konuştum Kerem'e. Kafasını boynumdan kaldırıp şehvet dolu gözlerle bana baktı. Biraz da şaşkınca, sanırım fikrimi değiştirdiğimi düşünüyor olmalı. Ne yazık.

"Efendim güzelim." Kulağıma doğru fısıldadı etkileyici bir sesle. Kasıklarımın sızlamasıyla kendimi sıktım. Hayır etkilenmeyeceğim. Göğüs uçlarımın sertleştiğine yemin edebilirim. Ah!

Kocaman gülümsememle Kerem'e baktım. Gözleri iyice parladı ve dudaklarımdan dökülecek kelimelere hazırladı kendini. Kendinden o kadar emin bir duruşu vardı ki, onunla sevişeceğime o kadar emindi ki yüzündeki hayal kırıklığını görmek sanırım bu sefer beni üzmeyecekti.

"Kalk üzerimden." Diye hırladım. Gözlerini kısıp sinirli bir ifadeyle bana baktı. Elimdeki muzdan bir ısırık alıp kendimi yanıma attı. Muzdan son bir ısırık daha alarak komedinin üzerine çöpünü bıraktım.

"Sen şimdi istemiyorsun ya Zeynep Hanım, bir ya da iki ay sonra hormonların iyice azacak o zaman benimle sevişmek için çıldıracaksın." Sinir bozucu bir şekilde gülümsedi. Yan dönerek elini yumruk yapıp yanağına yasladı.

Yüzünde ki sinir bozucu gülümseme ile sözlerine devam etti. "Peki, tahmin et bakalım ben o zaman ne yapacağım?"

Gözlerimi kısıp sinirli bir bakış attım Kerem'e, bu sözlerine elbette kanmayacaktım. Zaten hiçbir zaman azgın bir kadın olmadım ki ben. Öyle değil mi?

Tamam, evet, bazen kendimi kaybettiğim oluyordu ama hamilelikte azgınlık mı olurmuş canım! Kerem nerede bilsin bunu ayrıca? Hah.

Sevgilin, kadın doğum uzmanı. Ah en sevdiğim!

Bazen bu gerçeği unutuyorum. Ama elbette sürtük iç sesime bunun için teşekkür etmeyeceğim. En sevdiğimmiş!

"Suskunluğunu doğru cevap olarak algılıyorum ve evet, doğru cevap!" sinsice sırıttı "Bende seninle sevişmeyeceğim sevgilim."

Şuan dumura uğramış durumdayım. Ne diyeceğim ki şimdi ben buna? Bunun altında kalmamam lazım. Ama lanet olsun ki aklıma hiçbir şey gelmiyordu. Buldum! Evet, evet, buldum!

"Hah! Benimle sevişmeyişte ne yapacaksın? Doğuma kadar elini mi becereceksin, hayatım?"

Vurdu ve gol oldu! Diye haykırdı sürtük iç sesim.

Masum, terbiyeli iç sesim ise onaylamaz bir şekilde kafasını salladı.

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAWhere stories live. Discover now