21.Bölüm ~Ağlıyordu~ (Part 1)

19.4K 726 118
                                    

Yüksek ihtimal hepiniz sabah okuyacaksınız yeni bölümü. O yüzden günaydııın.
Gece gece bu kadar oldu, umarım beğenirsiniz. Birkaç ufak nokta var yakalarsanız istediğiniz kadar bana sövebilirsiniz haklısınız derim. Asdfgh

 Kerem’e acıdım bu bölüm sonu ama bir sonra ki bölüm daha çok acıyacağım sanırım. Kısa olduğu için bölümü part olarak paylaşacağım, yarına part 2 gelecek.

 Bölümü hilalayca55 e ithaf ediyoruuum.

İki bölümdür yorumlara cevap veremiyorum, yarın her ikisinide cevaplayacağım.

İyi okumalar!

Seviliyorsunuuuzz.

 

Kerem’in yanından yavaşça kalkıp dün gece yere fırlattığımız kıyafetleri topladım. Hiçbir şekilde gece birlikte olduğumuzu anlamaması gerekiyordu yoksa beni hiçbir şekilde ciddiye almazdı. Kerem’in üzerini zor bela giydirdikten sonra yavaş adımlarla odadan çıktım. Birkaç defa homurdanıp uyanacak gibi oldu ama uykusu baya derindi.

Saat sabahın altısıydı. Kerem’i uyandırmamak ve yanında uyuduğumu anlasın diye bu saatte kalkmıştım. Dün gece rahat bir uyku çektiğime göre bir daha uyuyamazdım, aslında onu özlemiştim. Hem de çok. Şimdi yanına kıvrılıp uyuyasım vardı. Ama hemen bu düşünceyi kafamdan attım. Biraz daha sabredecektim.

Odama çıkıp kısa bir duş aldım ve etrafı toplamaya başladım. Birkaç gündür buradaydık ama ortalığı baya dağıtmıştık. Odamda ki işlerimi bitirdikten sonra aşağıya indim. Kemre uyanmıştım.

Yüzünü ellerinin arasına almış kafasına aşağıya doğru sarkıtmış öylece duruyordu bir şeyler olmuş belli.  Yanına gidip ne olduğunu soracaktım ama sonra vazgeçtim. Banane.

Kerem beni fark etmiş olacak ki ayağa kalkıp mutfağa doğru yürüdü. Onu aldırmadan buzdolabından kahvaltılık bir şeyler çıkarırken bir yandan da şarkı mırıldanıyordum.

“Zeynep, özür dilerim. Yemin ederim ki hatırlamıyorum.”

Ne saçmalıyordu bu adam? Dokunsam ağlayacak modundaydı şuan. Ona bön bön bakarken elimde ki reçelden bir parmak aldım.

“Ne saçmalıyorsun?”

“Dün gece fazla içmişim sanırım, ve şey işte.. Kendimi fazla rahatlamış hissediyorum. Anlarsın ya.” Deyip kafasına öne eğdi. Siktir. Ben bunu düşünmemiştim, yüzümde ki ifadeyi soğuk tutmaya çalışarak Kerem’e baktım.

“Kiminle yattığın umurumda değil.” Tabi ki de umurumda. Ama sen bunu bilmeyeceksin. Ayrıca bunu gelip bana söylemekte nasıl bir saçmalık. Özür diliyor birde ahmak.

“Zeynep yapma böyle. Umurunda değilmişim gibi davranma.”

“Kerem git başımdan.” Elimdekilerle Kerem’in yanında gerek masaya oturdum ve ağzıma bir parça ekmek attım. Kerem ise kendimi aptal hissettirecek gibi bana bakıyordu. Onu önemsemeden yemeye devam ettim.

“Bugün Açelya gelecek, çalışmaya”

Ekmek boğazımda kalırken öksürmeye başladım, bir yanda gözlerimi pörtleterek Kerem’e bakıyordum. Deli gibi öksürürken Kerem endişeli gözlerle bana bakıyordu.

“S-Su.”

Sonradan aklıma gelmiş olacak ki gözlerini büyüterek musluğa koştu ve bir bardak su getirdi. Suyu yavaşça içerken gözlerimi Kerem’den ayırmadım. Pür dikkat birbirimizi izliyorduk.

Yeşil Peri (Peri Serisi 1) ASKIDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin