Hoofdstuk 36

3.8K 138 96
                                    

Pov Caiden:

Ugh ik haat vergaderingen zoals deze, al dat gezeur over andere hen Rogue problemen.

Ik weet heel goed waar hun problemen vandaan komen, ze zijn veel te slap. Je moet je bewakers keihard trainen, zorg dat ze geen genade kennen.

Rogue's weten heel goed waar ze wel en niet kunnen komen, welke grenzen makkelijk te breken zijn en welke niet.

Ik heb niet vaak last van aanvallen, soms zijn er een paar Rogues zo dom om een zogenaamd 'goed geplande' aanval te doen, wat altijd eindigt met alleen maar doden aan hen kant. Sukkels.

Er klinkt een zenuwachtig klopje op de deur, en snel doe ik alsof het me irriteert terwijl ik zeer opgelucht ben dat iedereen even zijn bek houd.

"Binnen." roep ik kortaf.

De deur gaat open en er staat een inside-bewaker. Hij houd met anderen camera beelden in de gaten en neemt de telefoon op.

Zijn ogen gaan door de kamer vol Alfa's en moeizaam slikt hij.

"Alfa Night, er is 6 keer gebeld voor U door een bewaker bij de school van de Luna. Iemand met zwart haar en een gebruinde huid, ongeveer 1.85, heeft haar in zijn auto gezet en is hard weg gereden." zegt hij.

Mijn mond zakt open en overal wordt naar adem gehapt. Net als ik heel hard schreeuwend bevelen wil geven krijg ik van een bewaker een mind-link binnen.

"Alfa Night, uw Luna wordt door ene weerwolf met Italiaans uiterlijk in een auto gezet en hij rijd nu weg!" mind-linked een van de bewakers bij Paige haar school me.

GODVERDOMME ANTHONY! VAL DOOD! PAIGE IS VAN MIJ JIJ KLOOTZAK!

"HAAL HAAR NU TERUG!" brul ik door de mind-link.

De bewaker sluit snel de link na gezegt te hebben dat iedereen er achteraan gaat.

Slim van hem om de link te sluiten, anders had ik zo hard geschreeuwt dat ze beter er achteraan moeten dat hij een gehoorsbeschadiging kon krijgen.

"Hoe lang geleden?" snauw ik naar de inside-bewaker.

"Uhh 1, misschien 2 minuten." stamelt hij.

Ik grom luid en sta op.

"Morgen gaat de vergadering verder, jullie krijgen een kamer hier." zeg ik kortaf en verlaat de vergader zaal na Tony en Niels gewenkt te hebben.

De inside-bewaker loopt wat ongemakkelijk achter ons aan en weet duidelijk niet wat hij moet doen. Dat het pack een nieuwe Luna heeft zijn ze niet gewend, maar een ontvoering al helemaal niet.

Mijn moeder was vorige Luna en is nooit ontvoert, wel 3 keer bedreigt met de dood maar ja dat is iets heel anders. Mijn vader liet de bedreigers hun hele pack en bloedlijn uit moorden als wraak trouwens.

"Hoe werd ze gedragen, stribbelde ze tegen of kon hij haar zonder moeite mee nemen?" grom ik naar de inside-bewaker.

Hij twijfelt even over hoe hij het moet verwoorden en ik grom ten teken dat het veel te lang duurt.

"Nou uh ze leek heel verdwaasd alsof ze niet begreep wat er gebeurde, ze stribbelde niet tegen en liet zich zo mee dragen. Hij had haar trouwens een bloed neus geslagen." zegt de bewaker met op het einde een boze toon.

Tja, kom niet aan de Luna van een pack, ze is belangrijk. En Paige al helemaal.

Wacht bloedneus?! Anthony haar slaan?! Daar klopt iets niet.

Of Anthony is de meest doortrapte klootzak en leugenaar ooit, of het was Anthony niet, of ze heeft weer bloedingen. Ik hoop dat eerste dan heb ik nog meer reden hem langzaam en pijnlijk te vermoorden na een heerlijke martelling.

He's The Alpha (dutch!) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu