B-35

50.8K 2.5K 442
                                    

Gençler, sınav dönemine giriyorum. Azıcık sabır bekliyorum sizden :/ 

Bu arada 400.000 okumayı geçmişiz ^^ Çok teşekkür ederim, hepinizi çoook seviyorum :D 

Okyanuslar Adına 

Galiba kusacağım. 

Okyanus'un söyledikleri vücudumun her yanına saplanmıştı. Beynimdeki sancı, kaslarımdaki uyuşma, midemdeki bulantı, göğsümdeki kramp... Tüm benliğim etkilenmişti. Nefes alma sıkıntısı çekmeye başlamıştım. Göğüs kafesim bana dar geliyordu. 

Sanırım az önce reddedildim.

Daha kötüsü, kıskançlık yüzünden yaptığım şey daha büyük bir kıskançlığa sebep oldu. 

Sevgilisi varmışmış. 

Peh.

 "Peki." Ellerimi Okyanus'tan çektim. Ona dokunduğumun farkında bile değildim. Gerçi o sevgilim var dedikten sonrasını pek hatırlamıyordu. Bir şeyler daha söylemişti. Sanırım iyi olup olmadığımı sormuştu. 

Çok iyiyim canım, hep hoşlandığım kızların sevgilisi olduğunu öğrenirim. Çok da iyi karşılarım bunu. 

Yüzüne bir kez daha bakmadım. Merdivenleri ikişer ikişer indim. Aşağıda herkes kendi halindeydi. Kimse dolaptan ceketimi alıp orayı terk ettiğimi fark etmedi. 

Bora kim ki zaten siz Bora'yı fark edin. 

Evden kimseye bir şey söylemeden çıkınca ulaşımda ufak sıkıntılar yaşadım. Bir kere, lüks semtte otobüs durağı yoktu. Millet son model arabalarıyla geziyordu. Otostop çekmeyi düşündüm lakin kimse bu tiple beni arabasına almazdı. Otobüs durağı bulana dek bayağı yürümem gerekti. Bir ara pes etmek üzereydim ki ileride bir Pantene reklamı gördüm. Reklam elbette ki otobüs durağının panosuna asılıydı. 

İşin trajikomik tarafı gelen otobüsler evimin tersi istikamete gidiyorlardı. Saçma sapan bir otobüse binip 1 saat yol gittikten sonra bunu fark ettim. Hiç bilmediğim bir yerde inip otobüs durağı aradım.

Kendime Not: Otobüsün numarasına bakmadan bir daha sakın otobüse binme.  

Sonuç olarak eve vardığımda saat 7'yi geçiyordu. Hiç halim kalmamıştı. Annemler Ozan'la eğlendiğimi düşünüyor olacaklar ki eve girdiğim anda 'hadi git ders çalış yeter eğlendin' dediler.

Ne kadar eğlendiğimi kelimelere dökemiyorum yahu.

Onlara en yakın arkadaşım olan psikopat çocuğun kardeşini sevdiğimi, kızın beni öptüğünü, benim onu reddettiğimi çünkü kızın sevgilimin en iyi arkadaşı olduğunu sonra kız arkadaşıma her şeyi anlatıp kızı reddettiğime pişman olduğumu, kıskançlık krizine girip kıza her şeyi itiraf ettiğimi ve kızın beni sevgilisi olduğu için reddettiğini söylemedim. 

Vay anasını satayım hayata bak. Reddedilme cümleleriyle dolu. 

Soyadı Düzyatan olan birinden de bu kadar oluyor valla. 

Yatağıma uzandım. Ayaklarım ağrıyordu. Kalbimin ağrısının yanında bir hiç-

Yo hayır, bunu söylemeyeceğim. Bunu kesinlikle söylemeyeceksin Bora. Yapmayacaksın. Kızı en başta istemeyen sendin şimdi böyle yapamazsın. 

Yine de bu sevgilisini bulup öldürme isteğimi dindirmiyordu. 

Ozan'a söyleyebilirdim. Ozan çocuğu pataklamaktan zevk alırdı. Evet, kesinlikle zevk alırdı. Ama Okyanus o zaman benden nefret ederdi. Gerçi şu an nefret ettiğinden emindim. 

BoraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin