33.Nu vreau sa fie ultimul nostru sarut!

2K 101 6
                                    

Blonda se misca din ce in ce mai lasciv in jurul lui, fiind in picioare acum. Ii priveam de la distanta si asteptam  sa vad pana unde va merge jocul lor,insa simteam cum  sangele imi fierbe in vene si nu ma mai puteam controla. Nu doream sa fac vreo scena, asa ca am ridicat o spranceana in timp ce respiram incet. Incercarile mele de a ma calma nu au functionat, asa ca am inceput sa strang in mana paharul de limonada care era aproape gol, fara sa realizez ca acum am mai multa putere decat inainte, iar in urmatoarea secunda paharul de stica se facu bucatele in palma mea, bucatele pe care le-am aruncat pe jos neparatoare, privindu-le in continuare jocul.

Pana unde putea sa mearga Erik, pentru o gustare? Eram in aceasi incapere cu el, dar se pare ca nu prea conta. Comportamentul sau arogant, o  facea pe fata cu parul sters sa fie mai motivata, iar asta ducea la atingeri ce ma enervau.

Priveam cum degetul ei cobora usor pe umarul lui. Isi musca buza, privindu-l patetic. Se injosea prea mult, iar el  nu zicea nimic, ba din contra ii permitea sa faca toate aceste miscari, fara  sa se gandeasca ca si eu as putea sa ma dau la cineva din bar, insa nu o faceam, pentru ca il iubeam

"Vii cu mine undeva?" I-a soptit la ureche, permitandu-i sa isi vare capul in decolteul ei.

Inca nu ma miscasem de acolo. Asteptam raspunsul lui, privindu-l fix si facand cerculete in palma zgariata ce se vindeca usor usor. Prin minte imi treceau tot felul de ganduri si imagini. Aveam in minte scena in care ma voi  hrani cu sangele cuiva din incapere, sange proaspat si sanatos. 

Simteam deja cum intestinele imi ard, iar pofta de sange crestea,insa eu nu eram atenta decat la Erik si la blonda ce il acompania. Nu doream sa il vad langa alta chiar daca stiam ca este doar o gustare, nu imi placea sa il stiu acolo, nu imi placea sa fie atins de alta, asa ca cu pasi marunti am inceput sa ma indrept spre bar.

Trecusem deja de masa de biliard, suportand privirile dezgustatoare ale motociclistiilor ce ma priveau insistent. Mai aveam cativa pasi pana la bar.

Paseam destul de incet pe podeaua din lemn ce scartaia  in unele parti, iar cand eram aproape de bar, am grabit pasul si m-am asezat pe scaunul inalt ce ma facea sa ma simt normal, inalta si sa fiu la aceasi inaltime cu blonda provocatoare ce se afla langa mine si incerca sa il seduca pe Erik ce isi savura  coniacul linistit, invartind paharul si privindu-ma insistent, insa eu nu il bagam in seama, asteptam doar raspunsul sau la intrebarea blondei, dar el era tacut.

"Te-am intrebat ceva!" A spus fata revoltata, asezandu-se pe scaunul de langa bar, comandand inca o bautura.

"Unde?" Erik a raspuns privind-o curios si ridicand o spranceana.

In timp ce ai discutau si isi savurau bauturile eu priveam vitrina cu bauturi din fata mea, insa nu ma puteam decide, asa ca l-am lasat pe barman sa ma seveasca cu orice.

Barmanul era un tip saten, cu ochi caprui si un zambet pervers, purta un tricou negru ce parca era croit pe el. Nu avea musci,dar era sexy. 

"Poftim bautura!" Mi-a spus intinzandu-mi un pahar de vodka si zambindu-mi provocator.

Vodka, exact ce imi trebuia. Am atins usor paharul, invartindu-l de cateva ori pe blatul de lemn, apoi l-am ridicat si l-am indreptat usor spre gura, pentru a luat o inghititura de tarie, dar am fost intrerupta de un tip, oh, ditamai omul, ce s-a asezat langa mine, comandandu-si o bautura si sorbindu-ma din priviri.

"O domnisoara care bea vodka!Hmm, interesant!"  A spus, atingandu-mi usor piciorul,incercand sa urce mai sus.

"Ia mana!" I-am soptit, dand pe gat vodka. 

M-am ridicat de pe scaun, lasand banii pe bar, apoi am privit in jur. Nu vedeai altceva decat prostitutie. Erau la fiecare masa cate 2 sau 3 fete ce se linguseau sau se sarutau cu motociclistii, chelnerite ce se dadeau si ele la barbatii tatuati si bineinteles, blonda ce il tinea de mana pe Erik, incercand sa il ridice pe scaun.

"Vin cu tine, daca imi dai un sarut!" A spus Erik, muscandu-si buza si impingand paharul gol pe blatul de lemn. 

Gata! Asta era prea mult! Nimeni nu se atinge de el, inafara de mine. 

Eram extrem de geloasa, asa ca m-am indreptat spre ei, respirand din ce in ce mai greu, pentru ca deja nu ma mai controlam, vazandu-i apropiati. Blonda se apropia usor de el, pregatindu-si buzele roz pentru sarut, iar el o privea nerabdator. Mai eram cativa centimetri  intre ei, iar sarutul era pe cale sa se produca, dar nu am permis asta.

I-am prins capsorul blond in mainile mele delicate si intr-o singura secunda i-am sucit gatul, lasandu-i corpul sa cada in bratele lui Erik, apoi i-am luat paharul si l-am dat pe gat, trantindu-l pe jos, spargandu-se in zeci de bucatele.

Iar am comis-o, dar de data asta nu am mai stat sa ascund urme sau altceva, am iesit rapid din bar, indreptadu-ma cu pasi greoi spre masina lui Erik. M-a pierdut de data asta.

M-am sprijinit de masina,iar lacrimile mi-au inundat fata, pentru ca il iubeam, pur si simplu o faceam. Avem mii de motive, dar gestul  sau m-a durut ingrozitor. Nu trebuia sa faca toate astea doar pentru putin sange. Putea sa o muste direct, dar a preferat sa se joace cu ea si cu sentimentele mele, iar asta m-a distrus.

Portiera a scartait cand am deschis-o, apoi am trantit-o intrand in masina. Mainile mele tineau volanul strans, insa nu eram capabila sa pornesc. Vroiam sa ma linistesc mai intai, dar nu reuseam. 

Linistea imi cuprindea masina. Era  o liniste ca de mormant ce era zdrobita de suspinele mele si ciocaniturile lui in geam.

"Lasa-ma!" Am spus stergandu-mi lacrimile.

L-am privit cum intra in masina si se aseaza langa mine, atingandu-mi obrazul usor.

"Erik, s-a terminat! Iesi!" Am urlat, facandu-i semn sa plece. Nu vroiam sa ne despartim, dar nu imi placea sa faca asa cu fiecare fata.

"O sa te iubesc si dupa ce se termina totul! Te iubesc si te voi iubi mereu, indiferent de ceea ce vei face, pentru ca atunci cand sunt cu tine ma simt eu si nu trebuie sa ma ascund, nu trebuie sa te mint. Simt mereu nevoia sa te protejez si sa te iubesc, pentru ca tu esti iubirea vietii mele si crede-ma ca te-am asteptat ceva ani. Nu te-am lasat la greu pentru ca te iubesc!" A spus Erik, strangandu-ma de mana. 

"Nu era necesar sa te dai la tipa aia. Trebuia doar sa o musti! Te iubesc! Mereu te voi iubi, dar m-ai ranit!" Tot ceea ce imi spusese era sincer, simteam asta, iar eu il iubeam mai mult de cat ma iubeam pe mine, dar durea.

"Imi pare sincer rau! Iarta-ma!" A spus sarutandu-ma usor, inainte sa iasa din masina.

"M-a durut! Nu vreau sa fie ultimul nostru sarut!" Am  spus stapanindu-mi lacrimile.

"Atunci nu va fi!"

nu stiu cat de mult va place insa este penultimul capitol! :* Va pup!:>

El e demonul meu /Terminata/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum