32.Geloasa

1.8K 99 8
                                    

Si daca tot ii era si lui pofta de sange, trebuia sa profit de situatie si sa ma hranesc in stilul meu. Rupe, musca, bea. Imi placea sa simt gustul sangelui proaspat pe buzele mele, pe limba mea si sa privesc persoana in ochi sa vad cum se chinuie sa scape din mainile mele. Nu eram o persoana rea, insa imi placea gustul razbunarii. Razbunarea era asa dulce si mirosea a sange.

Imi amintesc cat de fragila eram, imi amintesc cat de frica imi era sa privesc persoanele in ochi, imi era teama sa experimentez lucruri noi, imi  era teama sa iubesc, eram prea timida, insa acum eram puternica si iubeam, chiar iubeam.

Ne indreptam spre masina, tinandu-ne de mana. Ii simteam mana puterica cum ma ghida spre locul unde masina veche si neagra era parcata. Masina cu care am scapat din tabara torturii si masina cu care ne vom duce la barul ce se afla cu cateva stradute mai incolo.

Tocurile mi se auzeau pe asfaltul fierbinte, ca niste bubuituri de ciocan si cu fiecare pas pe care il faceam, se auzeau mai tare. 

Erik si-a folosit puterea,iar intr-o secunda portiera masinii era deschisa, invitandu-ma sa intru. Priveam destul de calma interiorul masinii, scaunele ce erau acoperite cu piele alba,volanul negru ce inspira teama si bordul masinii ce probabil ardea din cauza soarelui ce trecea fara mila prin geamurile transparente, aparent curate. Trebuia sa fiu agitata, din cauza foamei, insa nu eram,ma simteam destul de normal. Trebuia sa ma simt rau, pentru ca nu mai avem mama, insa ma simteam invingatoare, ca si cum toata viata am luptat pentru ceva ce acum am obtinut, ca si cum un copil mic  si-ar dori o jucarie, iar sentimentul pe care il are dupa ce o primeste este de nedescris. Simteam ca libertatea imi apartine, ca am o viata intreaga sa ma bucur de cine sunt, de ceea ce pot face si de Erik. Aveam o noua viata si aveam de gand sa o traiesc asa cum am visat mereu. petreceri, bautura si zambete. Nu doream sa mai plec capul nici macar o secunda, nu meritam, nu doream sa fiu trista sau sa cedez, pentru ca asta insemna ca sunt slaba, iar eu nu eram asa, eu eram puternica.

L-am privit pe Erik ce se sprijinea cu mana de masina si i-am aruncat un zambet, apoi m-am aplecat pentru a intra in masina ce ardea ca un foc de tabara, mai lipseau doar lemnele care sa pocneasca la fiecare 5 secunde.

El se afla deja langa mine si se pregatea sa porneasca motorul, dar eu nu imi luam ochii de la usa garajului, pentru ca stiam ca dupa acea usa de metal zace trupul mamei mele, femeia ce mi-a dat viata , dar si cea care era gata sa mi-o rapeasca, doar pentru ca nu suntem de aceasi rasa, femeia ce m-a crescut, dar care era gata sa scape de mine, pentru ca iubesc, femeia ce m-a trimis in tabara aia nenoricita punandu-l pe Erik sa ma spioneze, femeia ce isi merita soarta.

"Esti  ok?"  M-a intrebat ingrijorat, coborandu-si tonul. Eram bine, mai ales acum ma mana lui se afla pe genunchiul meu, iar motorul se auzea usor cum porneste. Ma simteam putin ciudat, pentur ca mi-am omorat mama, insa nu imi parea rau.

"Sigur!" Am raspuns indiferenta, punandu-mi centura de siguranta, dandu-i de inteles ca sunt pregatita sa plecam. Nu aveam nevoie de centura, insa erau cateva lucruri pe care chiar mi le doream sa le fac, cum ar fi sa ma spal pe dinti, sa imi pun centura, sa beau apa, sa privesc fiecare detaliu din natura, sa imi petrec diminetiile savurandu-mi ceaiul sau cafeaua dulce, sa imi fac curat in camera lent, fara sa ma folosesc de puterea de vampir. 

"Atunci hai sa ne distram!" A spus zambind pervers ,pornind masina ce isi croia drum printre restul masinilor negre ce se aflau pe strada noastra. 

Sa ne distram?! Mai bine zis sa ne hranim,pentru ca nu voi permite sa se atinga altfel de o fata, decat pentru a se hrani din ea. Nu eram geloasa, doar putin posesiva si eram capabila sa omor un oras intreg doar pentru a stii ca el este bine si al meu. 

Priveam drumul plictisita, iar din cand in cand imi mai aruncam privirea si spre el ce isi musca buza agitat. Ma speria gestul sau pentru ca sangele negru ii curgea usor pe tricoul alb, buza fiind sparta. 

Trebuia  sa ajungem din clipa in clipa, iar el inca isi musca buza,iar eu nu am intervenit, asta pana nu am vazut masina parcata in fata barului, langa o motocicleta rosie ce parea a fi a unei domnisoare extrem de sexy si dure care sa speram ca nu se afla in bar,pentru ca asta m-ar face putin agitata.

"Poti termina cu buza aia?" Gestul lui devenea destul de enervant si imposibil de suportat, pentru ca ma facea sa vreau sa ii sarut buzele sangerii, sa dispara fiecare picatura in plus.

"Da!" A raspuns deschizand portiera si indreptandu-se catre intrarea barului.

Barul, o casuta din lemn stil western, destul de draguta pentru a petrece timpul liber. Aici se intalneau mereu motociclistii fiorosi si gagiciile lor, imbracate sumar ce ocupau locul din spate al motocicletei si care se prefaceau ca habar nu au sa joace biliard doar pentru ca doreau sa isi aplice miscarile lascive in jurul motociclistiilor, care nu aratau extrem de bine. Tatuaje care acopereau muschii falsi, ce au crescut datorita steroiziilor, gecile de piele sau vestele de blugi ce impiedicau pielea sa respire, iar pletele lor erau absolut dezgustatoare.

Paseam usor in bar, iar privirea imi fugea in toate partiile. Erau acele domnisoare ce incercau sa faca rost de o bautura, folosindu-si corpul subtire pe care il detineau,iar eu?!  Eu intram de mana cu Erik, speriata de privirile dezgustatoare ce ma fixau si nervoasa din cauza fluieraturilor ce veneau la adresa mea. Erik m-a privit bland, razand si aplicandu-mi unul din saruturile lui, aici in vazul tuturor, asta provocand liniste, apoi s-a indepartat de mine, dar nu inainte de a-mi spune "Pofta buna!"

Se indrepta indraznet spre bar, unde o domnisoara blonda isi savura bautura racoritoare folosind un pai roz enervant, din care sorbea zgomotos. Din 10 in 10 secunde isi trecea mana prin parul lung si matasos ce parea blond natural, nu numai pentru ca era destul de evident, dar si dupa gesturile pe care le facea numai pentru a atrage barbatii.

Erik  se afla deja langa ea, oferindu-i inca o bautura, in timp ce eu ma indreptam spre masa din coltul barului, tinand in mana un pahar de limonada pe care il confiscasem de pe tava unei chelnerite naive. 

Scaunele nu erau prea confortabile, asa ca m-am sprijinit de peretele de lemn si am continuat sa privesc cum Erik isi vaneaza gustarea blonda ce era destul de enervanta si nu spun asta pentru ca sunt geloasa, oh, ba da! Sunt geloasa, iar daca chestia aia blonda isi mai flutura genele mult sau il mai atinge pe pieptul sau bine facut, parul sau blond va fi folosit pe post de matura aici,pentru ca si asa se pare ca podeaua are nevoie de ingrijire.

Nu stiu cat de bine a iesit,insa sper sa va placa ! Multumesc pentru coperta, @_workdreams

 

El e demonul meu /Terminata/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum