ΚΕΦΑΛΑΙΟ 37

362 28 2
                                    

Τα χέρια του κατέβηκαν  στην μπορντό φούστα της και την έβγαλε ανυπόμονος. Η Έμιλυ έφερε τα χέρια της στο σφιχτό του στήθος και τον σταμάτησε. Κοίταξε το λάγνο βλέμμα του και αμέσως ερεθίστηκε και η ίδια απ' την αρρενωπή μορφή του. 

-"Όλες οι φορές μας ήταν απλό πήδημα." Με λίγη ντροπή δίστασε να συνεχίσει, έγλειψε τα ροδαλά χείλη της αμήχανα και είπε. "Αυτό που θέλω τώρα είναι να κάνουμε έρωτα." Τα μεγάλα σκούρα μάτια της ,κοίταξαν τα δικά του περιμένοντας με προσμονή. Τον ποθούσε απεγνωσμένα.

Ο Τζέρεμι μόρφασε παραξενεμένος ,μα απάντησε. "Δεν ξέρω. Κάθε φορά που το κάνω το κάνω με τον ίδιο τρόπο. Δεν καταλαβαίνω την διαφορά." Με απόλυτη  ειλικρίνεια περίμενε την δική της κίνηση. Να τον καθοδηγήσει. Δεν χόρταινε να θαυμάζει το αριστοκρατικό πρόσωπό της ,με την λευκή επιδερμίδα και τις μακριές βλεφαρίδες. Ειδικά την μικροσκοπική ελιά που βρισκόταν πάνω απ' το αριστερό, λεπτό φρύδι της και η οποία έκανε τη διαφορά.

-"Εντάξει. Βγάλε μου όλα τα ρούχα και εγώ θα βγάλω  τα δικά σου."  Στο λεπτό έμειναν και οι δύο γυμνοί πάνω στο πάπλωμα. Το αισθησιακό στόμα της μισάνοιξε και περίμενε το φιλί του  ανυπόμονα. Τα βλέφαρα μισόκλειστα και τα χρυσά μαλλιά γυρώ απ' το κεφάλι της την έκαναν να μοιάζει σαν άγγελο. Η ανάσα της άρχισε να γίνεται πιο έντονη καθώς ο Τζέρεμι έμεινε να κοιτάει για λίγο το εξαίσιο αυτό πρόσωπο με ηρεμία, που πάντα ήθελε να χαζεύει με τις ώρες. Δέρμα από πορσελάνη και χείλη γεννημένα να τα φιλάει αυτός και μόνο αυτός. 

Παρόλα αυτά η Έμιλυ ένιωθε άβολα γιατί ποτέ δεν την είχε δει ολόκληρη γυμνή.  Το βλέμμα  του περιπλανήθηκε στο λευκό στήθος της ,τη λεπτή μέση, και τέλος  στη μεγάλη λεκάνη της. Δεξιά και αριστερά είχε λίγες ραγάδες που την έκαναν ακόμα πιο θηλυκή και γυναίκα. Του άρεσε αυτή η φυσικότητα και το γεγονός πως είχε αρκετό μπούτι ώστε να 'γεμίζει' το χέρι του.

Ενθουσιασμένος έσκυψε και την φίλησε ανάμεσα στα στήθη. Εκείνη δεν τον κοίταξε. Τα μάγουλά της είχαν γίνει κατακόκκινα απ' την ντροπή, που έκανε πλήρη αντίθεση απ' το υπόλοιπο λευκό κορμί.  Μα αναστέναξε βαριά όταν άρχισε να φιλάει το κάθε στήθος της ξεχωριστά.Έβαλε τα χέρια της στα μαλλιά του και τα χάιδεψε. Σαν να έλεγε "ευχαριστώ" .Όλη αυτή η έλξη και το πάθος σε συνδυασμό με την ενοχή ,έκαναν την καρδιά της να χωρίζεται στα δύο. Μα έτσι απολάμβανε την πράξη πολύ περισσότερο. Το απαγορευμένο τους έφερνε πιο κοντά και δυνάμωνε  την σχέση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα