61.BÖLÜM

330 99 9
                                    

Dünya herkese yetecek büyüklükte.
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak gerçek yerinizi bulun.
Charlie Chaplin

Gülşen eve geldi, içeri girdi vestiyere ayakkabılarını koydu, stilettoları gerçekten çok sıkmıştı ayaklarını. Etrafa baktı " Cody? " ses yoktu. İlk önce yatak odasına baktı, " Allâh Allâh nerde acaba, birşey de demedi ama " salona baktı, sonra telefonunu aldı çantasından Cody'i aradı. Cody telefonunu açtı ama ambulans sesi, Melisanın ağlama sesi ve Asya'nın zorla hastaneye götürürlerken ki bağırma sessi geliyordu.

Gülşen " ne oluyor, Cody sen nerdesin o ses ne?"

Cody imalı bir tavırla " Asya'nın evine gelmiştim, bil bakalım Asyaya ne olmuş, ? "

" Ne olmuş "

" Kız delirdi, sanırım hastanede heyet gördükten sonra akıl hastanesine yatıracaklar "

" ciddi misin sen?"

" Evet üzüldün mü?"

" Ay hemde nasıl üzüldüm hiç sorma çabuk eve gel bunu kutlayalım "

" Ya lanet olsun kapat şu telefonu ya "

" Aa kapattı, aman neyse canım, ben bir şampanya patlatayım bunun şerefine hahahaha " yarı çıplak haliyle mutfağa gitti şampanyasını patlattı, bardağına doldurdu " ohh gelsin paralar gelsin, ee ama ben dedim benimle uğraşmayın diye " Gülşen küveti doldurmak için banyoya girdi suyu açtı, içine biraz yasemin esansı döktü, muhteşem kokuyu içine çekti, birgün nasıl daha güzel olabilirdi.

Muskası dahil herşeyini yatak odasına çıkardı. Güzelce ılık küvetine uzandı, su tam istediği gibiydi, gözlerini kapattı keyif yapmaya devam ediyordu.

....

Melisa kendini yerele atmıştı bahçede toprağı elleriyle sıkıyordu, Cody de olayların şokundaydı, " Lanet olsun! " diye bağırıyordu. O da tahmin etmemişti işlerin bu kadar ileri gideceğini, ama Gülşen bu hamlelerini büyük oynardı. Cody, Melisayı sakinleştirmek için uğraşıyordu, " Melisa lütfen bana bak! Bak bana, sakin ol tamam mu herşey düzelecek "

" Birşeyler yap Cody götürmesinler arkadaşımı bağladılar baksana ya "

" Cody ona sarıldı kulağına " Hadi kalk güçlü ol, hastaneye gidelim "

Melisa, Cody'nin desteğiyle doğruldu, arabaya doğru yöneldiler ama Melisa kullanamazdı, direksiyon başına Cody geçti. Ambulansı takip ediyorlardı. Gerçekten Cody de bu olaylardan çok etkilenmişti, yani Asyayı seviyordu en azından arkadaş olarak ama Gülşe'nin bu kadar ileri gitmesini gerçekten beklemiyordu.

Melisa camdan dışarıyı seyrediyordu, konuşmaya başladı " Cody bundan birkaç ay önce ne kadar sade bir hayatımız vardı değil mi? Özellikle sen gelmeden önce"

" Bütün bu olayların suçlusu ben miyim? "

" Ama çoğu senin suçun ama şu varki, sen olmasaydın Asyayla asla arkadaş olamazdım, bana yaptığın tek iyilikte o oldu zaten "

" Bak iyiliğim de dokunmuş, "

" susar mısın? Özrün kabahatinden büyük, şu anda sana yakın davranmam geçmişte yaptıklarını unuttum anlamına gelmiyor "

" Hastaneye gidiyoruz lütfen tartışmayalım, şu anda sorunumuz bu değil "

" Evet,"

Hastane gelmişlerdi, Cody arabayı park etti, ve hemen hızlı bir şekilde içeri giriş yaptılar. Asyayı görmüşlerdi Asya " yardım edin bana lütfen " diyordu masum gözlerle.

Melisa tekrar ağlamaya başlamıştı, Cody " Ya sen ne zırlak birşeysin devamlı ağlıyorsun, bu ne böyle ya, yürü de Asyaya ne olacak ona bakalım "

Melisa cevap bile vermemişti sadece yürüyordu. Muayene için Asyayı hazırladıklarında Doktor geldi ve bu kızın yakını kim? "

Melisa " biz arkadaşıyız "

" Annesi babası,? "

" Vefat ettiler "

Doktor gözlerini açıp kapadı " Teyze, dayı, amca kimse yokmu?

İkiside aynı anda " teyzesi var " dediler.

Doktor " zahmet olacak ama teyzesine haber verirseniz iyi olur "

Cody "dur Melisa ben arayayım"

" Tabiki sen arayacaksın o kadını ben arar mıyım? "

" o kadın dediğin benim sevgilim "

" ıyyyyy gerçekten çok iğrençsiniz "

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now