19.BÖLÜM

1.3K 332 41
                                    

Sertap " evet açıklama istiyorum hemen, bu yeni yetme gençler niye çıplak, Gülşen sen neden pavyon kadınları gibi giyindin, Serpil sen neden iki erkeğin arasındasın Gülşen gibi? Bu yoğun alkol kokusu da ne Asya kızım ne bu hal,? Yahu kime diyorum mal mal bakmayın ya cevap verin?

Gülşen soğukkanlılığını geri kazanarak " ablacığım bu Cody o bize geldi biz de ona hoşgeldin partisi veriyorduk,

Serpil gülmeye başladı " ah canım özür dilerim ben yanlış anlamışım sonuçta bu hoşgeldin partisi ne var bunda abartılacak değil mi?

" Yani abla "

" kızım saçmalama bu çocuklara içki içirip sarhoş ederek mi hoşgeldin diyorsun? Ayy fenalık geldi, Allâh'ım yüce Rabbim sabır ver. Defolun gidin burdan hepiniz hadi çabuk çabuk hadi!

Serpil " ama Sertap abla"

" aması falan yok parti bitti hepiniz evinize! Serpil'ciğim bugünkü rezaletini sonra konuşacağız. "

Serpil Cody'nin gömleğini giymesine yardm edecekti, Sertap " ben size burda giyilebilirsiniz dedim mi? Ha yürüyün nerde giyinirseniz giyinin yoksa polisi çağıracağım "

Cody Mete ve Serpil resmen kapı dışarı edilmişti, hak etmişlerdi. Serpil " ee çocuklar şimdi nereye gideceğiz"

Cody " bizim eve gidelim sadece ben kalıyorum" Serpil'in çok hoşuna gitmişti, Zar zor Mete'nin arabasına bindiler ve yola çıktılar.

Sertap " evet siz ikinizi dinliyorum bu rezaleti bana kim açıklayacak?"

Gülşen " Abla şurda eğleniyorduk ne yani çok abarttın."

" Sus konuşma dalga mı geçiyorsun sen koskoca 28 yaşında kadınsın ayıp ayıp kardeşin yaşındaki çocuklarla içip dağıtmak neymiş heleki az önce ki manzara nasıl birşeydi, sana yakışıyor mu? İki erkeğin arasına girmişsin oranı buranı elletiyorsun ne bu şimdi ne bu, Allâh korusun bana birşey olsa Gülşene sen sahip çıkacaksın, böyle mi göz kulak olacaksın haa böyle mi? Erkeklere kucak dansı yapan teyze ne kadar hoş değil mi şu haline bak, lütfen bunedir ya striptizciler gibi bu ne yazık gerçekten yazık inanamıyorum. Ayrıca çok da rahatsınız hiç ablam annem gelir mi diye korkma da yok. Burası benim evim ya yuvam burası benim bar değil burası. "

İkiside de dinliyordu, Gülşen içinden çenesini kapasa da rahat etsek diyordu. " ablacığım lütfen affet bir daha olmayacak"

" Sus özrün kabahatinden büyük, evet sana gelelim küçük hanım ne bu kepazelik? Serpili ben efendi hanım hanımcık bir kız bilirdim, ne o hal öyle üstü başı yırtılmış erkeklerin arasında saçlar başlar dağınık sanki tecavüz edilmiş gibi tövbe tövbe ya! Kızım sen de içtin değiş mi?

" evet anne özür dilerim, lütfen affet bizi söz veriyoruz bir daha asla olmayacak"

" önce şu pisliğinizi toplayın sonra konuşacağız, zaten yoruldum bütün gün orda millete antika satmaya çalışıyorum. "

" aman abla patronsun sen oranın sahibisin çok abartıyorsun ne yorulması"

" Ay bak ne olursun kapa çeneni biraz kafa dinlemek istiyorum birde şu çenemi sana laf anlatmak için harcamak istemiyorum, ılık bir duşa girmek istiyorum sadece lütfen geldiğimde evi eski halinde istiyorum, size çok zahmet olacak ama neyse artık
..

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now