3.BÖLÜM

3.7K 473 42
                                    

Asya ve Serpil sınıflarına doğru ilerliyorlardı, ama Asya gitmek istemiyordu çünkü sınıfta kimse onu sevmezdi, çirkin olduğu için hep alay konusuydu şu lisedeki kendini beğenmiş züppe kızları bilirsiniz işte Asya o tiplerle uğraşmaktan bıkmıştı, okul birincisi olması onu daha çok hedef gösteriyordu.

Sınıfa girmişlerdi, şu aptal oturma düzeni yok mu? Serpil ve Asya dışında bu düzeni dinlemiyordu. Kimine göre bu kurula uymak saçmalık ama onlar öyle düşünmüyor ikiside arkadalı önlü yalnız oturuyor ve en azından yakınlar birbirine.

Öğretmenler zili çalmıştı, aynı zamanda burası seçkin bir kolejdi. Serpil okulu burslu okuyordu gerçekten başarılı bir öğrenciydi, Asya kadar olmasada.
Öğretmen ansızın içeri girmişti, " Günaydın gençler! Şimdi size söylemem gereken bazı şeyler var. Okulumuza Öğrenci değişim projesiyle Kanada'dan üç yeni öğrenci geldi. Bu saygın öğrencilerddn bir tanesi bu sınıfa dahil olacak, sizin gibi bütün dersleri görecek eğer başarılı olursa ve kalmak isterse üniversiteyi bile burada okuyabilir. Herneyse ona elinizden geldiğince misafirperver davranmanızı istiyorum. Buraya gelmeden önce tam bir dönem Türkçe dersi aldılar. Sizin söylediklerinizi gayet iyi anlayacaklarından emin olabilirsiniz. Söylediklerim yeterince açık değil mi?"

Herkes aynı anda başını onaylar şekilde salladı.

" Güzel "

O sırada kapı çaldı gelen müdüre Aysel hanımdı." İçeri girdi günaydın çocuklar sizi yeni arkadaşınız ile tanıştırayım, Cody tatlım utanmana gerek yok gel buraya "

Cody içeri girer girmez bütün gözler onun üzerindeydi, kız erkek herkes onun yakışıklılığına hayran kalmıştı. Gerçekten çok özeldi. Asya onu görür görmez içinde bir sıcaklık hissetti. Sanırım ona aşık olmuştu ya da hoşlanmıştı.

Sınıftaki aşağılık zübbe kızlar " lütfen buraya otursun " Diye söylenip duruyorlardı.

Müdüre " Neyse ben gidiyorum size iyi dersler "

Nesibe Hanım etrafa baktı biraz düşündükten sonra " Cody bak tam karşısı Asya'nın yayına oturabilirsin."

Asya eline çenesine koymuş Cody'i seyrediyordu, öğretmeninin Asya'nın yanına otur demesiyle heyecanı daha da artmıştı. Yüzü kıpkırmızı olmuştu, soğuk soğuk terliyordu, nabzı hiç olmadığı kadar daha hızlı atıyordu? Ben ne yapmalıyım der gibi Serpile baktı. Bütün bu olanlar birkaç saniye içinde gerçekleşiyordu.

Cody " Merhaba! "

Asya " Me -me- Merhaba "

Cody " Nasılsın bu arada rahatsız etmiyorum deği mi? "

Asya " iyiyim teşekkür ederim, hayır rahatsız olmuyorum"

Asya hayatında olmadığı kadar gergindi. İlkkez hayatında yakışıklı bir erkek Asya'yla sohbet etmeye çalışıyordu, Sürekli elimdeki kalemle oynuyordu biraz olsun heyecanını bastıracağını düşünüyordu. Çok terlemişti ve terini silmeye bile korkuyordu kıpırdamıyordu.

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now