57.BÖLÜM

355 107 13
                                    

Hiçbir şeyden asla vazgeçme; çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir.
Abraham Lincoln

Rasim sürekli Gülşene bakıyordu, Gülşwn ise pencereden manzarı seyrediyordu aslında boş bakıyordu çünkü kafasında yeni planlar oluşturuyordu. Rasim sessizliği bozdu " Ya senden tam hanım ağa olur "

" Ne zırvalıyorsun yine sen?"

" Bak bana yalan söyleme, hiç kimse pat diye 750 bin lirayı bu kadar kolay çıkaramaz, valla işin aslı İngilterede nr yaptında bu kadar güçlendin orasını bilmiyorum ama seni hafife almışım, bu yaptıklarınla benimle bile korkutmadın desem yalan olur "

" Evet zeki adamsın bu benim sadece küçük bir servetim ama daha büyüğünü istiyorum, anladın mı?"

" O zaman beraber çalışalım, gümrükten silah uyuşturucu.... "

Gülşen sözünü kesti " ulan ben bu işlere girecek kadar düştüm mü sanıyorsun ha! Senin 15 yılda bu işlerden kazandığın parayı ben 5 senede fazlasını kazandım, "

" Servetini nasıl büyüyeceksin "

Gülşen yaklaştı, " sanane! Birşeyler planladık herhalde "

Araba durdu ve Gülşen arabadan indi, 1.75 olan uzun boyu stiletto'larıyla 1.83 olmuştu, Rasim " bi teşekkür yokmu? "

" yürü git lan " kapıyı çarptı, güneş gözlüklerini taktı, Melahatın kapısına doğru yöneldi, Cody de 50 metre kadar geriden inmişti onu izliyordu. Gülşen etrafına baktı kapıyı çaldı, Melahatta müzik dinliyordu bir yandan evini topluyordu taşınma hazırlıklarına başlamıştı. Kapıyı hızla açtı " Buyrun "

Gülşen " Merhaba tatlım beni özledin mi? "

Melahat aynı hızla kapıyı yüzüne kapatırken Gülşen kapıyı tuttu, bütün gücüyle ittirdi. Melahat geriye doğru düştüğünde, Gülşen içeri bir hışımla girip kapıyı çarptı. " Ne o şekerim misafirleri böyle mi karşılıyorsun ne kadar da ayıp hiç yakıştıramadım "

Melehat " Ne istiyorsun? "

" Öncelikle çok yorgunum bir kahveni içerim "

Melehat doğruldu " kahve falan yok kalmamış "

Gülşen gözlüğünü başına taktı " bana bak kahve yap dedim canına okurum "

Melahat kalktı " Tamam "

Gülşen etrafa baktı, " Hayırdır taşınıyor musun canım "

" Hayır ne taşınması temizlik yapıyorum "

Gülşen bilgisayarda çalan müziğin sesini açtı, Mutfak tezgahında arkası dönük olan Melahata iyice yaklaştı saçlarından tuttu çevirmeye başladı " Bana bak senin beni dünkü çocuk mu sandın lan, kolilerin içine yerleştirmissin eşyalarını temizlik yapıyormuş, kimi kandırıyorsun sen o küçük beyninle " Melahata öyle sert bir tokat attıki, Melahatın bağırma sesi o yüksek müziğin sesini bile bastırıyordu, Cody de evin önüne gelmiş mutfak penceresinden herşeyi görüyordu.

Melehat " ne istiyorsun benden ya kahrolası! "

" Sen kimsin de beni arabadan aşağı atarsın ha, kimsin sen? "

" özür dilerim lütfen, dersimi aldım "

" yok daha almadın, " Gülşen evin içindeki eşyalarında yerlerini biliyordu, hemen vestiyerdeki balyoza benzer aleti eline aldı, dış kapıyı açtı, Cody bulunduğu yerden ayrıldı diğer arka duvara saklandı, Melehat korkuyordu onu öldürecek sandı.
Gülşen Melehatın arabasının önüne geldi " Bu arabadan mı attın beni lan " o kadar sert vurduki arabaya ilk önce ön camı patladı, sonra kaputuna, farlar çoktan param parça olmuştu, kaportalarda dağılmıştı, Melehat yapma diye bağırıyordu. Cody de olanları büyük bir şokla izliyordu. Melehat " Yeter! Yapma artık daha taksidi bitmedi ne yapıyorsun? "

" Benimle ters düşmeye kalkma sakın, "

Araba resmen hurdaya dönmüştü, " Hadi şikayet et bakalım beni cesaretin varmı buna ha varmı dedim lanet olası "

" Allâh senin belanı versin, sen böyle canımı yaktın, acı çekerek ölürsün inşallah, Rabbimin gazabı senin üstüne olur kör kurşunlara gidersin inşallah " diye bağırıyordu kendini parçalamıştı resmen.

Gülşen sırıtarak " hıh köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı güzelim " dedi elindekini yere fırlattı " Ben gidiyorum, umarım karşıma çıkmaya cüret etmezsin bir daha " dedi ve oradan ayrıldı.

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now