28.BÖLÜM

1K 282 37
                                    



Gülşen Cody'nin altındaydı, bütün hakimiyeti eline almıştı her zamanki gibi, " Gülşen şu saatten sonra kim gelirse gelsin kim ararsa arasın asla bırakmayacağım,  sen benimsin!"

" ben sana aitim erkeğim, ilk gördüğüm andan bu yana seni arzuluyorum. Gülşen de boş durmuyor, Cody'nin kulaklarının arkasından boynuna kadar yavaş yavaş öpüyordu bütün gücüyle kendine çekiyordu, Cody de sıkıca kavramıştı, Gülşen " sen nasıl bir erkeksin ya,  resmen mest oldum, evlen benimle!  "

" sen ciddi misin?  beni daha çok yeni tanıyorsun belki ben seri katilim nasıl güveniyorsun bana? " fısıltıyla konuşuyorlardı " Güvenmesem şu anda seninle birlikte olur muyum aşkım !".

" bunu sen istedin, gerçekten yapmak istiyor musun?   "

Gülşen " evet erkeğim evet, seni herşeyden çok istiyorum,  sonsuza kadar sana ait olmak istiyorum "

Cody,  Gülşenin istediğini yerine getiriyordu şu anda onunda canına minnetti, ikisinin de çok hoşuna gidiyordu"

Cody, Gülşene acımadan yapmaya devam ediyordu, Gülşende kendinden geçmişti .

Cody ve Gülşen orada dursun.

Melisa takside hâlâ ağlamaya devam ediyordu " ben ne aptal mışım ne salakmışım, nasıl güvendim nasıl kahretsin! " taksici eline mendil aldı, Melisa ua uzattı, " teşekkür ederim. "

" hanım efendi dediğiniz adres burası "

" ne kadar acaba "

" 57 lira ama 50 verseniz olur"

Melisa çantasından yüz lira çıkardı " buyrun üstü kalsın "

" Ama hanımefendi...? "

Melisa hızlı bir şekilde indi dinlemiyordu bile onu,  derin bir nefes aldı, ağlamaktan eyeliner'ı ve göz kalemi akıyordu. Kapıyı çaldı ama kimse açmıyordu, bahçede beklemeye kararlıydı kamelya ya oturdu. "kahretsin ya kahretsin ben ne yaptım,"  bekaretini de kaybetmişti, ne için kim için?  Buna değer miydi?

Serpil ve Asya bahçe kapısından içeri girdi, Melisa koşarak " Asya "

" efendim Melisa "

Melisa direk Asya'nın boynuna sarıldı, " özür dilerim kardeşim,  özür dilerim bugüne kadar yaptıklarımdan dolayı özür dilerim sen gerçekten saf ve temiz bir kızsın "

Asya şoktaydı " Melisa istersen içerde konuşalım "

Serpil de sinirlenmişti,  sesini çıkarmıyordu.

Asya kapıyı açtı, karşıda annesinin cansız bedenini gördü, olayı anlamamıştı, Asya " anne anneciğim anneeeee! " Melisa elini ağzına götürdü " aman Allahım " Serpil " aman çok abarttınız bayılmıştır"

Melisa "bir dakika nabzına bakalım,"  nabzı atmıyordu Asya donakalmıştı, Melisa " Serpil çabuk ambulans ve polisi ara "

Serpil " nedenmiş neler oluyor "

"Melisa"  lanet olsun Serpil şu kahrolası telefonınundan acili ara, Asya, Asya hayatım kendine gel,  tamam mı? " ben sana su getireyim,  Serpil kimi arıyorsun,? Hat mı düşmüyor?

" Cody'i arıyorum,

" eh başlatma Cody'den Cody kim ya doktor mu?  Polis mi yürü git, su getir "
Asya sadece boş boş karşıya bakıyordu, Melisa " Alo Başbaşı zümrüt evlere acil ambulans istiyorum arkadaşımın annesi.. Lütfen gelin, " telefonu kapattı " Asya hayatım lütfen lütfen kendine gel bak ben buradayım,

Serpil " ne o başına saksı mu düştü " dedi gülerek,

Asya yumruğunu sıktı" eee yeter artık be yeter,  sen ne sanıyorsun kendini Serpil ben olmasam sen bir hiçsin anladın mı hiçsin,  benim evime gelipte bana posta koyamazsın, artık yeter, sana şu saatten sonra yağmurlu günde su yok, " hem bağırıyordu hem ağlıyordu " annem annem ne halde görmüyor musun nasıl bu kadar kalpsiz olabilirsin? Bu güne kadar arkanı topladım, ne halin varsa gör "

" Senin ağzını yırtarım kendine gel benimle böyle konuşmaya nasıl cüret edersin, ne o birisi yüz verdi diye sesin mi açıldı çirkin ördek yavrusu"

Bu lafından sonra Asya'nın zembereği boşaldı, koşarak Serpil'in üstüne atlatı saçından tuttu bir sağa bir sola savuruyordu" kimsin sen kimsin!  Na sanıyorsun " sonra karşıya doğru fırlattı Serpili yerlerde paspas olmuştu resmen, Melisa tuttu dur!  Yapma bu sen değilsin"...

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now