20.BÖLÜM

1.3K 329 28
                                    

Gülşen, Asya ile birlikte etrafı toplarken bir yandan söyleniyordu. " Of görüyorsun değil mi? Bütün eğlencemiz mahvoldu. "

Asya biraz burun kıvırdı " Yani teyzeciğim haklı sayılırsın ama annem daha çok haklı bu konuda " konuşmaya devam edeceklerdi ki Sertap bornozla haliyle içeri geldi " ne konuşuyorsunuz fısır fısır.

Asya iyi yalan söyleyemezdi, o yüzden Gülşen atıldı " Ayol ne konuşacağız Allah aşkına, sen iyice paranoyak olmuşsun ablacığım, hem şu haline bak bana striptizciler gibi diyorsun kendin evin içinde bornoz şovu yapıyorsun pes! "

Sertap kaşlarını çatarak " senin ağzından çıkanı kulağın işitiyor mu? Sen iyice edepsiz olmuşsun yazık ben giyinmeye gidiyorum" dedi ve gitti.

" Kız Serpil'li ara bakalım ne yapmışlar Cody üşümüştür dışarısı da soğuk "

" Tamam teyze ararım, " Asya eline telefonunu aldı, rehberde kardeşim yazan kişiyi aradı, "çalıyor"

" Alo"

" Serpil kardeşim benim ne yaptınız "

" ne yapalım Cody'nin evindeyiz, iyiyiz merak etme yarın görüşürüz"

Sertap " ya siz akıllanmayacak mısınız? Size evi toplayın diyorum siz hâlâ erkek peşindesiniz bu nedir yani şaka mı bu? Sen Asya cezalısın sana bir ay harçlık yok, artık Serpil mi ısmarlar okulda, Cody mi yoksa diğer adam mı bilemiyorum, ayrıca o diğer çocuk kimdi,yüzü çok yabancı gelmedi bana?

Asya " Sirwinston daki garson "

" Siz benimle alay mı ediyorsunuz? benden böyle bir parti yapmak için izin mi aldınız?

Gülşen " aman abla çok uzattın, alttarafı partiydi bitti tamam bir daha eğlenmeyiz."

" sizin eğlence anlayışınız bumu? içkili parti verip eve erkek atmak mu? Marifet mi yanş bu, bakın Amerika da yaşamıyoruz, orda çok normal olabilir ama bana göre çok anormaldi. Neyse ben yatıyorum çok yorgunum ne haliniz varsa görün "

Asya " Teyze bende yatayım artık"

Gülşen " Kız ne yatması giyin çabuk gidiyoruz"

" Nereye? "

" Allâh'ım delireceğim ya kızım Cody'nin evine, "

" Teyze Delirdin mi sen annem izin vermez hem ne işimiz var orda ?"

" kızım seni annen bebekken beşikten mi düşürdü saf mısın? Tabiki izin almayacağız. Gitmemiz gerek sen Cody'i sevmiyor musun seviyorsun? Cody şu anda sarhoş mu? sarhoş, Serpil yanında mı? Yanında. Kızım ateşle barut yanyana duran mı? Çabuk giyin." aslında Asya bahaneydi, Gülşen kendisi için istiyordu.

Asya " haklısın galiba ama nasıl gideceğiz, hem geri geldiğimizde annem çılgına dönecek"

" aman ne yapabilecek annen biraz bağırıp çağıracak çemkirecek, sanki falakaya mı yatıracak? Hadi giyin."

Asya bir koşu giyindi hazırlandı, parmak uçlarıyla kapıya doğru yürüdüler, yavaşça kapıyı açıp aynı şekilde kapattılar. Asya " e teyze bu saatte neyle gideceğiz "

" çatıda özel helikopterim var onunla! Kızım sen dangalak mısın? İçtiğin Bloody Mary seni baya çarpmış anlaşılan. Annenin arabasıyla"

" e sabah annem nasıl işe gidecek çılgına dönecek çok kızacak!"

" aman kızdığı yere buz koysun, hem belediye otobüsleri ne güne duruyor hanımefendi bir kere binsin ölmez ya, "
İkisi de arabaya bindi, Gülşen araba kullanmayı biliyordu. Asya dan yol tarifi de aldıktan sonra artık yola çıkmışlardı...

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now