21.BÖLÜM

1.2K 322 31
                                    

Serpil Cody'i yatağına yatırdı, zaten yarı çıplaktı, önce pantolonunu çıkardı, sonra iç çamaşırını yavaş yavaş aşağı indiriyordu, oda karanlıktı. Cody neredeyse sızacaktı çok fazla içmişti, " Dur yapma ne yapıyorsun?" zor konuşuyordu karşı koyacak gücü bile kalmamıştı, Serpil " Cody'nin vucudunu okşamaya başlamıştı üstüne çıktı, dudaklarını öpüyordu, Cody ne kadar karşı koymaya çalışsada oda artık arzuluyordu. Kontrolü kendi elinde istiyordu. Ani hareketle Serpil'i altına aldı kendi üste çıktı, Serpil " işte erkeğim sonunda " Mete de kapının önünde dikilmiş ışığı açıp kamera çekiyordu, Serpil" Dur ne yapıyorsun serseri "
Mete " Aa hadi ama bu eğlenceyi nasıl kaçırabilirim ki değil mi" dedi gülerek, Serpil kalkıp engel olmaya çalışacaktı, ama Cody buna izin vermeyecekti, artık iyice sarılmıştı ona, Serpil yalvarıyordu " lütfen çekme yalvarırım lütfen çekeme ne olur, her istediğini yaparım "

Mete gülüyordu " demek ne istersem yapacaksın, ama bu eğlenceyi çekmek istiyorum bebeğim olmaz" Serpil " Allâh'ın cezası bugün ırzıma zorla geçmedin mi daha ne istiyorsun be?"

" zorla mı şaka mısın? Bunu sen istedin güzelim. "

O sırada kapı çaldı Serpil nedense sevinmişti, sesi çıktığı kadar bağırıyordu, " imdat yardım edin lütfen lütfen!"

Mete gözlerini kapattı kapıyı açmaya gidiyordu, Cody sızmıştı Serpil üstünden zorla kaldırdı, çıplak haliyle oda bütün gücüyle kapıya koydu.

Mete kapıyı açtı" Aa hoşgeldiniz bizde uyuyorduk"

Gülşen " ne uyuması be sesleri duyduk"
Serpil o halde kapıya çıktı, Gülşen " aaa bune böyle edepsizler geçin içeri geçin bune hâl kız yoksa Cody ve sen.. İnanamıyorum bana yapmadık de" Gülşen çok sinirşkenmişti.

Mete gülerek" açıkla bakalım küçük hanım"

Serpil, Mete ye yenilmemeliydi hayır olmaz en azından şimdilik " Mete beni biraz hırpaladı, Cody le birlikte olmam için zorladı bizi video çekip şantaj yapacakmış" para isteyecekmiş, benim bir suçum yok! Ağlıyordu inandırıcı olmalıydı.

Mete çok sinirlendi," sen şimdi hırpalanmak neymiş göreceksin, "

Gülşen " hop ağır ol delikanlı, sen Gülşe'nin yanında bir bayanı döveceksin, öylemi bana bak bana! Vallahi üstümü başımı yırtarım koridora çıkarım evime zorla girdi ırzıma geçemeye çalışıyor diye bağırıp bütün apartmanı başıma toplarım arkasından polisi direk cezaevinş boylarsın" kendinden o kadar emin konuştu ki, Mete biraz korktu ama geri adım atmak istemiyordu. " yapamazsın "

" öylemi denemesi bedava hadi gel, bak bakalım yapıyor muyum yapmıyor muyum? "

" Tamam kes! Ne istiyorsun? "

" defol git şimdi hemen! "sesini yükseltti"

Mete hemen oradan uzaklaştı ama şu an olanları erkeklik gururuna yediremiyordu. İntikam alacaktı, evet Serpil'in videosu işini görürdü.

Serpil " Abla gitti, videoyu silmedi ama!"

" ee benim sorunum mu yani? Onuda sen düşün artık, hem sen neler oldu bu çocukla sen sevgili falan değilsin doğru söyle herşeyi anlat.

Asya, Serpile acımıştı, " Teyze üstüne gitme lütfen üzgün zaten ne kadar zor durumda görmüyor musun?

Serpil " Asya tamam lütfen sağol, ben anlatacağım kaçmak istemiyorum, bugün ben Mete'yle birlikte oldum.

Gülşen zafer edasıyla " ya ben biliyordum zaten ".

Asya şok olmuştu, " peki nasıl ya ya yani artık şey değil misin? " kelimeleri ağzına almak istemiyordu"

Serpil hem ağlıyordu hem bağırıyordu içimdekileri kusma vakti gelmiştir " evet değilim, tamam mı sen, cafeden gittikten sonra zorla Cody'i dudağından öptüm, amacım onu baştan çıkarmaktı anladın mı? Bende seviyorum, onu istiyorum, ama o beni reddetti, yediremedim kendime, senin gibi çirkin bir kız için beni reddetti, tebrik ederim seni alkışlamak istiyorum, bu nemrut suratınla bile spot ışıklarının altında sen varsın, neden öyle bakıyorsun hadi alay et benimle, gül bana rezilliğime gül, gülsene.

Asya ona acıyan gözleriyle bakıyordu, yanına gitti ve ona sarıldı, "sen benim kardeşimsin,eğer Cody 'i bu kadar çok istiyorsan aradan çekilirim sen üzülme, hadi silelim göz yaşlarını,herşeye yeniden başlayalım.

SANA SOYUNDUM #Wattys2017Where stories live. Discover now