Chapter 27

98 9 2
                                    

Sorry dat het zo'n kort stukje is. Ik heb dit vandaag tussen 2 tentamens door geschreven maar ben nu voor een tijdje weer klaar met de tentamens en heb nu een lang weekend (1 extra dag maar oke). Ik wist niet echt wat ik moest doen dus heb ik maar wat tijdsprongetjes gedaan, omdat ik zo veel leuke ideeën heb voor dit boek :) Enjoy!

Megan pov:

De volgende morgen word ik wakker en rek me uit. Ik zie dat Harry er niet meer is en pak mijn mobiel om te kijken hoe laat het is. Oke, ik heb nog best lang geslapen, het is half 11. Ik sta op en doe mijn haar snel in een knot en loop naar de keuken. Daar zie ik Joyce, Nikki en Alya al zitten. ‘’Goede morgen.’’ Zeg ik met mijn über sexy ochtendstem en pak wat te eten. Ik ga bij de meiden aan tafel zitten en eet rustig mijn eten op. ‘’Wat gaan we doen?’’ vraagt Alya om de stilte te verbreken. ‘’Geen idee. Ik heb eigenlijk wel zin om naar het strand te gaan.’’ Zegt Joyce vrolijk. ‘’Ik vind het goed hoor. Heb toch niets anders toe doen.’’ Zeg ik en werk alles naar binnen. ‘’Mooi, dan is dat geregeld.’’ Zegt Alya vrolijk en ze staat op. ‘’Zullen we om 11 uur beneden in de lobby op elkaar wachten?’’ stelt Nikki voor en we stemmen er mee in. Ze gaan naar hun kamers en ik pak snel nog wat te drinken en ruim mijn spullen op. Ik loop naar mijn kamer en pak een bikini. Een witte fringe bikini met turkooizen dip dye. Daar over aan doe ik een wit hemdje met een donker blauwe spijkershort. Ik doe mijn haar in een hoge staart en zet mijn zwarte ray ban op en pak een paar slippers. Als laatste pak ik een tas waar ik een grote strandlaken in doe en wat geld. Mijn mobiel stop ik in mijn broekzak en loop dan de suite uit, de gang op. Ik ben te lui om met de trap te gaan dus wacht maar op de lift. Het is best druk en prop me er tussen. In de lobby stap ik uit en loop naar Nikki, Joyce en Alya toe. ‘’We kunnen gaan.’’ Zeg ik vrolijk en we lopen met z’n vieren naar buiten.

Er zijn een aantal dagen voorbij gegaan en Alya, Joyce, Nikki en ik hebben ons wel vermaakt op het strand. De jongens zijn eindelijk klaar met filmen en de video van Best song ever komt morgen alweer uit. We zitten met z’n alle op het strand en maken veel lol. Natuurlijk, want het kan ook niet anders met Joyce en Niall, gaat er ook veel eten doorheen.

De video is uitgekomen vandaag. De fans zijn er heel positief over, wat ik ook wel snap, want het is echt super leuk. Het betekend dus ook dat This is us bijna uitkomt.

Helaas, de vakantie zit erop voor ons en we moeten vandaag weer naar huis en de jongens moeten weer verder gaan touren. We zijn onzen spullen aan het pakken terwijl de jongens ons aan het kloten zijn en dan bedoel ik vooral Niall en Louis. ‘’Louis geef mijn borstel terug!’’ hoor ik Alya roepen. Ik schrik me dood als mijn deur opeens open vliegt en Louis de kamer in komt rennen. Hij slaat achter zich de deur dicht en hij kruipt onder het bed waar ik net bezig was. Niet veel later gaat de deur weer open en heel zachtjes dicht. ‘’Heey Megan, heb jij Louis gezien?’’ vraagt Alya aan mij terwijl ze weet dat hij hier is. Ik zeg niets en wijs onder mijn bed. Alya loopt rustig naar de andere kant van het bed. Ik gebaar dat ik aftel en bij drie laat ik Louis schrikken waardoor hij z’n hoofd stoot en naar achteren kruipt. Als hij half onder het bed vandaag is sleurt Alya hem mee over de grond mijn kamer uit wat er echt komisch uit ziet. Ik schud lachend mijn hoofd en pak verder in.

Iedereen is klaar en we hebben met moeite in de auto’s gekregen. De stappen in en rijden naar het vliegveld. Daar aangekomen halen we weer alles uit de auto’s en lopen we naar binnen. Gelukkig staan er niet zo veel fans waardoor de jongens even snel wat foto’s kunnen maken en handtekeningen kunnen zetten. Opeens komt er een meisje van denk een jaar of 15 naar me toe of ze met mij op de foto mag. We maken een foto en ik geef haar mijn handtekening. Als de jongens klaar zijn lopen we naar de incheckbalie. Als we ook langs de douane zijn moeten we echt afscheid gaan nemen. Ik zucht en geef iedereen een knuffel en als laatste Harry. ‘’Ik ga je missen Harry.’’ Zeg ik en kijk hem aan. Ik heb mezelf voorgenomen om niet te gaan huilen, dat maakt het alleen nog maar moeilijker. ‘’Ik jou ook Megan. Maar we zien elkaar snel weer. Dat beloof ik je.’’ Ik kijk hem aan en onze hoofden komen dichter bij elkaar en zoenen. Ik trek me niets van Louis aan die weer eens staat te joelen. Ik geef Harry een laatste kus en pak mijn koffer. ‘’Doei jongens.’’ Zeg ik en loop dan naar Joyce die wel staat te huilen. ‘’Kom Joyce. Anders missen we zo nog onze vlucht.’’ Zeg ik en sla een arm om haar schouders en we lopen met Nikki en Alya de andere kant op. We zitten eindelijk in het vliegtuig, op naar Nederland…

Vote/Comment/follow maakt me altijd happy ;3   Xxx Caya

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Oct 31, 2013 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Unexpected love (Dutch One Direction story) [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu