Chapter 25

92 1 0
                                    

Megan pov:

‘’WAKKER WORDEN!!!’’ hoor ik kei hard in mijn oor. Ik schrik me dood en val van de bank op de grond. ‘’Jongens!’’ roep ik half in shock en kijk ze allemaal even aan. Ik sta weer op en ga op de bank zitten. ‘’Ugh, ik heb honger.’’ Mompel ik en pak mijn mobiel. ‘’Wat!? Is het alweer 8 uur! Hoe lang heb ik wel niet geslapen?’’ vraag ik aan niemand in het bijzonder. ‘’Lang, wij zijn al naar het strand geweest.’’ Zegt Niall vrolijk wat een klap oplevert van Zayn op zijn achterhoofd. ‘’Zonder mij!?’’ zeg ik half beledigd. ‘’Ja sorry Megan, je sliep zo lief.’’ Verontschuldig Niall zich. ‘’Het is al goed jongens. Hebben jullie al gegeten?’’ vraag ik en stop mijn mobiel weer weg. ‘’Ja, Niall en Joyce gingen dood van de honger. Nikki, Joyce en Alya zitten trouwens op hun kamers, allemaal hun spullen uitpakken enzo.’’ Zegt Liam nu tegen mij. ‘’Oke, dan ga ik wel eten. Ik zie jullie zo wel.’’ Zeg ik en loop de kamer uit naar de liften. Ik druk op het knopje en niet veel later komt er een lift. Ik stap in, ik zie dat er nog wat jongens van rond de 19 in zitten. Ik schenk geen aandacht aan ze, maar ik merk gewoon dat ze me aan het bekijken zijn. ‘’Kunnen jullie kappen met staren? Het irriteert mij een beetje.’’ Zeg ik en kijk ze nu even snel aan. ‘’Waarom zou zo’n mooi meisje het irritant vinden om zo bekeken te worden?’’ zegt er eentje. De andere lachen en ik rol met mijn ogen. Ik besluit er niets op terug te zeggen en als we op de begane grond zijn loop ik de lift uit naar het eetgedeelte. Ik pak wat te eten en ga aan een tafeltje zitten. Ik pak mijn mobiel en tweet: *Wow, wat een players in de lift net. Rare gasten..*  Ik klik op versturen en bekijk mijn timeline terwijl ik mijn eten snel opeet.

Als ik het op heb ruim ik m’n spullen op en loop terug naar de liften. Wat leuk daar staan mijn vrienden weer. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en pak mijn mobiel. Ik loop naar ze toe en groet ze heel vrolijk. *Daar zijn mijn vrienden weer :)*  tweet ik ongemerkt met een glimlach op mijn gezicht. Ik stap de lift in als die er is, de jongens stappen ook in en nog wat andere mensen. Ik sta dicht op de jongens en zucht zachtjes. Mijn mobiel gaat en ik zie dat het Harry is. Mijn lach word groter als ik een leuk plannetje heb verzonnen en ik neem op. ‘’Heey schatje!’’ zeg ik iets te overdreven. ‘’Euhm heey Megan.’’ Zegt Harry wat ongemakkelijk. Ik moet lachen om zijn reactie, die weet niet wat hem overkomt nu. Ik zie de jongens raar naar mij kijken. ‘’Kom je even naar de liften toe. Ik ben vergeten welk kamernummer we precies hadden.’’ Acteer ik gewoon rustig verder. ‘’Sssshtt..’’ zegt een vrouw boos tegen mij. ‘’We zijn niet in een bibliotheek hoor mevrouw, dit is een openbare ruimte waar ik gewoon mag bellen.’’ Zeg ik beleeft tegen haar. Als de liftdeuren opengaan stappen de mensen uit behalve die jongens en ik. ‘’Maar kom je naar de lift? Oke ik zie je zo. Doei kus kus.’’ Zeg ik overdreven, hang op en stop mijn mobiel weg. ‘’Probeer je ons jaloers te maken ofzo?’’ vraagt een jongen. ‘’Nee hoor, waarom zou ik?’’ vraag ik en kijk ze lief aan. Ik hoor het ping geluidje en de deuren gaan open. ‘’Zie jullie later boys.’’ Zeg ik en geef ze een knipoog. Ik zie Harry en geef hem snel een knuffel en kus op zijn mond. Ik kijk achterom en zie de monden van de jongens open hangen, dan gaan de liftdeuren weer dicht. ‘’Waar sloeg dat op?’’ vraagt Harry lachend. ‘’Ach, van die rare players die denken dat elk meisje voor hun valt.’’ Zeg ik lachend. ‘’Ik heb er geen problemen mee hoor als je altijd zo doet.’’ Ik schud lachend mijn hoofd en geef een kus op zijn wang. We lopen samen terug neet het appartement.

Die avond zitten we gezellig met z’n alle in de woonkamer. Ik heb al mijn spullen, ook al is dat niet veel opgeruimd. ‘’Wat gaan we doen?’’ vraagt Alya en ze kijkt ons allemaal één voor één aan. ‘’Geen idee, we kunnen naar het strand of zwembad? Het is toch warm en misschien komen we nog gezellige mensen tegen.’’ Stelt Joyce voor. Iedereen stemt er mee in, maar ik zeg niets. ‘’Wat vind jij ervan Megan?’’ vraagt Joyce. ‘’Ik zou het erg leuk vinden maar ik heb geen bikini ofzo.’’ Zeg ik twijfelend. ‘’Dan kan je er toch gewoon één van ons lenen.’’ Zegt Alya vrolijk. ‘’Is goed.’’ Zeg ik met een glimlach. Dan gaat opeens een telefoon af. Liam pakt zijn iPhone en neemt op. Na een heel gesprek hangt hij weer op. ‘’Jongens, we hebben een spoedvergadering nu.’’ Zegt Liam tegen de andere vier. ‘’Waar over?’’ vraagt Zayn. ‘’Geen idee, maar het was wel belangrijk. Komen jullie ook mee meiden? Stelt Liam voor. ‘’Please ga mee! Anders moeten we dat gezeur van Harry weer aanhoren!’’ zegt Louis dramatisch. Ik moet lachen en sta op. ‘’Ik vind het best.’’ Zeg ik en wacht tot de rest ook staat.

Unexpected love (Dutch One Direction story) [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu