Chapter 4

156 4 2
                                    

Hier is hoofdstuk 4!!! Wow, 2 hoofdstukken gedaan op 1 dag :) I hope you like it!! Xx

Megan pov:

Ik word twee uur later wakker van mijn wekker. Dit keer ga ik maar gelijk uit bed. Als ik om 7 uur buiten sta kan ik om 9 uur klaar zijn. Toen ik gedoucht had en gegeten stond ik om 5 over 7 buiten. Ik stop de krantjes in mijn fietstas en dit keer lukt het beter dan gisteren. Ik heb dit keer One Direction op staan terwijl ik het rondje maak. Om 5 over 9 was ik weer thuis. Mijn ouders zaten aan de keukentafel en ik ging er maar bij zitten. ‘’We moeten het even over gisteren avond hebben.’’ Zegt mijn moeder. Ik zucht maar zeg niets. ‘’We waren misschien een beetje onredelijk bezig. We waren ook wel eerder thuis dan verwacht. Maar wij maken echt niet van elk klein dingetje een probleem hoor.’’ Praat mijn moeder verder. ‘’Jawel mam. Maar ik wil geen ruzie of nog langer huisarrest dus ik ga maar weer naar boven.’’ Zeg ik en wil al naar boven lopen. ‘’Megan wacht. We trekken het huisarrest terug. Alleen we zouden het wel fijn vinden als je vandaag nog wel thuis blijft.’’ Zegt mijn vader nu. ‘’Is goed. Maar mag ik vanmiddag wel even gaan hardlopen?’’ vraag ik lief. ‘’Is goed meis.’’ Zegt mijn moeder en ik geef haar een knuffel en ga dan naar mijn kamer. Ik open twitter en tweet even snel: *Gelukkig, huisarrest is ingetrokken. Alleen vandaag thuis blijven maar vanmiddag mag ik hardlopen.* Ik krijg gelijk reactie van Joyce en Nikki dat ze er blij mee zijn.

De ochtend gaat snel voorbij en mijn ouders zijn naar hun werk. Het is eindelijk middag. Ik eet wat en kleed me om. Een uurtje later doe ik de deur achter me dicht en stop mijn oortjes in m’n oren. Ik zet One Direction op en begin te joggen. Na 2 uur ben ik het wel zat en ga weer naar huis. Als ik thuis ben neem ik een lekkere, uitgebreide douche. Ik doe na het douchen een joggingbroek aan en een trui en mijn haar in een slordige knot. Ik zet beneden de televisie aan. Ik zet de home cinema set aan en stop de DVD van One Direction erin. In de tijd dat ik alleen ben ga ik gewoon slim besteden om de Up All Night tour te gaan kijken.

Als ’s avonds mijn ouders thuis zijn verbaast het ze eigenlijk dat ik gewoon thuis ben. ‘’We hadden eigenlijk verwacht dat je toch weg zou zijn.’’ Zegt mijn moeder. ‘’Ik kan echt wel luisteren hoor.’’ Zeg ik droog. Na lange tijd hebben we weer eens gezellig met z’n drieën gegeten. ‘’Mam, pap..Ik had een vraagje. Ik ga dan maandag naar het concert van One Direction. En jullie zijn van zaterdag op zaterdag weg. Zouden Joyce en Nikki dan van zondag tot dinsdag kunnen blijven slapen?’’ vraag ik lief. ‘’Tuurlijk Megan. Dat hoef je niet te vragen hoor.’’ Zegt mijn vader. Ik kijk hem raar aan. ‘’Yeah right.’’ Zeg ik droog en ga van tafel. ‘’Ik ga naar bed. Half 6 op staan is echt zwaar.’’ Zeg ik en loop naar boven, naar mijn kamer. Daar zit ik nog heel even op facebook en twitter maar ga al snel slapen.

De dinsdag tot en met vrijdag verlopen rustig. Elke dag om half 6 opstaan. Uiteindelijk is het me gelukt om precies om 7 uur buiten te staan. Ik was dan ook om 9 uur klaar. De rest van de dagen heb ik aan fangirlen besteed. Ik heb veel geskyped met Joyce en Nikki. Dat komt omdat Joyce wel gewoon bijna heel de dag moest werken. Jill heeft me op skype een tijdje lopen stalken. Ze is er achter gekomen dat ik naar One Direction ga en ze vraagt telkens of ze een kaartje mag. En ik weet zeker dat ze daarmee het kaartje van Nikki bedoelt. Ik heb haar heel de tijd genegeerd en ben uiteindelijk uitgelogd.

Het is zaterdag. Ik word om half 12 wakker, ik heb dus 6 uur langer geslapen dan de 5 voorgaande dagen. Ik blijf nog even liggen en om 12 uur ga ik uit bed. Ik loop naar beneden en maak een ontbijtje voor mezelf klaar. Mijn ouders slapen nog, dat komt omdat ze pas laat gaan vliegen en met tijdsverschil ofzo. Nu komt One Direction wel heel erg dichtbij. Morgen komen Joyce en Nikki en maandag is het al!! Ik kan echt niet meer wachten. Maar eerst nog vandaag door zien te komen. Als ik gegeten heb ruim ik mijn bord en mok op en loop zachtjes naar boven. Ik pak schonen kleren en ga lekker lang douchen. Na een half uur kom ik onder de douche uit en kleed me om. Ik ga vandaag toch waarschijnlijk niets doen dus mijn haar hou ik gewoon los zodat het kan drogen en doe geen make-up op. Tegen het einde van de middag worden mijn ouders wakker. Ze hadden hun koffers gisteren al gepakt. Ik ken mijn moeder namelijk, anders gaat ze echt helemaal stressen. Dan is het tijd om te gaan. De taxi staat voor de deur en mijn ouders leggen hun koffers achterin. ‘’Doe voorzichtig hè.’’ Zegt mijn moeder iets te bezorgd. ‘’Jaja mam. Ik ga niet met vreemde mensen mee en als ik weg ga zorg ik ervoor dat alles dicht is en op slot zit.’’ Zeg ik lachend. Ik geef mijn moeder en vader een knuffel en zwaai ze uit. Zodra ze weg zijn ga ik naar binnen en besluit de rest van de dag films te gaan kijken. Tegen de avond eet ik gewoon wat brood en om half 11 lig ik in bed en val al snel in slaap.

-------------------------------------------------------------De volgende dag ------------------------------------------------------------------

Ik word om kwart voor 11 wakker. Ik ga snel douchen en kleed me aan. Ik maak een snel ontbijtje en eet het snel op. Dan stuur ik naar Joyce en Nikki dat ze kunnen komen als ze al klaar zijn. We hebben vandaag afgesproken te gaan shoppen voor morgen. Om half 1 komen Joyce en Nikki samen aan. We besluiten gelijk naar de stad te gaan. Als we in de stad zijn gaan we echt alle winkels af en passen veel dingen. We maken gekke foto’s en kopen uiteindelijk best veel kleren. We hebben eigenlijk alleen maar over morgen gepraat. We hebben er echt zo veel zin in! Als we alle winkels langs zijn geweest gaan we bij een leuk restaurantje wat eten en drinken, aangezien het alweer 7 uur is. Het is trouwens koop zondag. Als we afgerekend hebben fietsen we met alle tassen terug naar mijn huis. We maken er echt een super gezellige avond van. Het is echt zo’n meiden avond. ‘’Euhm, jullie weten wel dat ik morgen om half 6 uit bed ben hè?’’ zeg ik. ‘’Ja, wij helpen wel. Dan ben je eerder klaar.’’ Stelt Nikki voor. ‘’Hoeft niet hoor.’’ Zeg ik en glimlach. ‘’Jawel joh! Anders liggen wij nog lekker te slapen en ben jij aan het werk. Dat is niet eerlijk.’’ Zegt Joyce. ‘’Oke dan.’’ Geef ik maar toe.

We gaan naar mijn kamer waar we ons omkleden en in bed gaan liggen. We praten nog over morgen en na een tijdje zijn we toch best moe. ‘’Zullen we maar gaan slapen? Morgen vroeg uit bed en ook weer laat in bed.’’ Zeg ik en stel mijn wekker alvast in op half 6. Dan zie ik ook dat ik een berichtje heb van de krantenmensen. Ik open het en lees. ‘’Fijn, omdat ze mensen te kort komen moet ik er ook een hotel bij nemen.’’ Zeg ik klagend. ‘’Whut? Waarom een hotel? Die regelt toch gewoon zijn eigen kranten?’’ zegt Joyce droog. ‘’Ja, dacht ik ook. Maar niet dus. Maar om 6 uur komen ze dus de extra kranten voor de duur afzetten.’’ Zeg ik en zucht diep. ‘’Tja, het is zo. Ik haal 7 uur buiten maar net. En dan om 9 uur klaar. Nu heb ik dus extra. En ik weet niet eens waar ik die moet laten. Naja dat zie ik morgen wel. Ik ga nu slapen ben echt kapot moe.’’ Zeg ik en leg mijn mobiel weg. ‘’Slaap lekker meiden en we veel plezier met dromen over morgen.’’ Zeg ik droog en al snel ben ik in slaap gevallen.

Dit was hoofdstuk 4 alweer. Ik heb expres even de week verkort verteld omdat ik graag aan het concert wil beginnen! Dus het volgende hoofdstuk is het concert!!!!!!!!  Xxxx Caya

Unexpected love (Dutch One Direction story) [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu