Chapter 26

79 5 6
                                    

Ooh wat erg dat ik zo lang niet geüpdated heb! Maar ik zit nu met de tentamens en in de vakantie was ik op kamp dus had echt gewoon geen tijd. En de komende 5 weekenden heb ik slelectie wedstrijden, dus ik hoop zo tussen alles door hoofdstukken te kunnen schrijven. Hopelijk vinden jullie het nog wel leuk. Er gaat nog heel wat gebeuren in de komende hoofdstukken :) Dus enjoy! Xx Caya

Megan pov:

Ik word wakker door een irritant gepiep naast me. Ik sla mijn wekker uit en ga rechtop zitten. Vandaag heb ik al de eerste repetitie voor Best song ever en ik kan je vertellen ik ben best wel zenuwachtig. Gisteren hebben we niet veel gedaan. We zijn naar het strand geweest en Liam en Louis gingen vooral surfen. Ik sta op en pak wat kleren en slof naar de douche. Ik draai de deur op slot en zet de kraan aan. Ik zet muziek aan en kleed me uit en stap onder de douche. Na een tijdje kom ik er weer onder uit. Ik droog me af en pak mijn kleren die ik op de wc-bril had gelegd. Het is een zwart shortje met een turkoois hemdje erop. Ik pak mijn make-up en doe gewoon was mascara en wat oogpotlood op. Mijn haar doe ik in een losse hoge staart en loop dan de douche uit. Ik pak uit mijn kamer m’n lage witte all stars en mijn mobiel en loop naar de keuken waar ik iedereen al zie zitten. ‘’Goede morgen.’’ Zeg ik vrolijk en pak wat te eten.

Na het eten zijn we met z’n alle naar de studio gegaan en zijn de jongens ergens apart naartoe gestuurd. Joyce, Nikki, Alya en ik zitten in een ruime waar een grote tv hangt waar MTV op staat en heel veel random tijdschriften liggen. Ik schrik op uit mijn gedachtes als ik opeens mijn naam hoor. Ik sta op als ik zie dat het de vrouw is van twee dagen geleden. ‘’Tot straks.’’ Zeg ik tegen de meiden en loop dan met de vrouw mee. ‘’Nou Megan, ben je zenuwachtig?’’ vraagt ze vriendelijk aan mij. ‘’Ja, best wel. Ik heb nog nooit gedanst, laat staan in een videoclip en dat dan ook nog eens van One Direction.’’ Zeg ik met een glimlach. ‘’Het komt goed. Ik hoorde van Lou dat je een Directioner bent, dus maak je geen zorgen.’’ Zegt de vrouw en ze kijkt me even aan. Uiteindelijk stopt ze bij een deur en laat ze me naar binnen gaan. ‘’Dadelijk komen er stylisten en die zorgen ervoor dat je er goed uit komt te zien. Tot straks.’’ Zegt ze en loopt weer weg. Ik kijk rond en ga dan op een stoel zitten voor een grote spiegel. Ik bekijk mezelf en zucht zachtjes. Zie ik er dan niet goed uit? Niet veel tijd om erover na te denken is er niet, want er komen twee vrouwen binnen van ronde de 25 schat ik ze. ‘’Hallo, jij bent vast Megan.’’ Zegt de ene. Ze heeft bruin haar wat net over haar schouders hangt. ‘’Ja dat klopt.’’ Zeg ik en draai me naar hun toe. ‘’Wij zijn je stylistes.’’ Zegt de andere. Zij heeft geblondeerd haar dat in een hoge, strakke paardenstaart zit. Die met het bruine haar loopt naar een kledingrek en pakt de kleren eruit en geeft die aan mij. Ik kleed me in een klein apart hokje om en loop die weer uit als ik alles aan heb. ‘’Past het?’’ vraagt ze terwijl ze me van top tot teen bekijkt. ‘’Ja ik denk het wel.’’ Zeg ik twijfelend en bekijk mezelf in de spiegel. Ik heb een rok aan met een leuk blouseje. ‘’Zo’n lange rok staat niet echt bij je. Ik kort hem wel even snel in.’’ Zegt ze dan na een korte stilte. Ze pakt wat spullen en niet veel later is de rok korter en ziet het er leuker uit. Dan krijg ik zwarte hakken voor me gezet en ik doe ze aan. ‘’Moet ik hiermee dansen?’’ vraag ik en bekijk mezelf weer. ‘’Ja, dat moet.’’ Zegt de blonde. ‘’Ga maar zitten. Dan doen we je haar en make-up.’’ Ik ga zitten en doe mijn elastiekje om mijn pols.

Als ik eindelijk klaar ben bekijk ik mezelf goed. Ze hebben lichte smokey eyes bij me gemaakt en mijn haar zit in een strakke paardenstaart. De stylistes zijn weer weg, maar ik moest blijven zitten tot ze me kwamen halen. Na een paar minuutjes komt er al iemand binnen en die vraagt of ik weer even terug in die ruimte wil gaan zitten. Ik knik en loop er rustig heen. Ik voel me net zo’n secretaresse en raak zelf geïrriteerd van het tikken van de hakken. Ik schrik me kapot als ik opeens twee armen om me heen voel. Ik slaak een gilletje en draai om. ‘’What the fuck!?’’ zeg ik half in shock als ik opeens 5 rare mensen voor me zie staan. Dan hoor ik opeens Niall z’n lach en kijk ik volgens mij nog raarder, want een of andere rare man met dezelfde lach als Niall ligt in een scheur. ‘’Megan, wij zijn het.’’ Zegt Zayn die als meisje voor me staat. ‘’Oh my goodness, ik schrok me kapot!’’ zeg ik nog steeds in shock. Als Niall weer uit gelachen is lopen we naar de meiden toe die eerst ook schrokken.

Na een lange repetitiedag is het nog best goed gegaan. Het dansje was grappig en ik lach elke keer in een scheur als ik Zayn zag, of beter gezegd Veronica. Of als Liam, Leeroy, ging dansen of Harry, Marcel, weer kwam met zijn ‘styling options for the film.’ En natuurlijk kreeg ik weer bozen blikken waardoor ze het weer opnieuw moesten doen. Het laatste stuk hoeft dan ook niet meer opnieuw maar het begin van de jongens wel. Ik kleed me snel om en loop dan terug naar de meiden. We praten wat en niet veel later komen de jongens ook. Niall en Joyce hebben weer eens honger en ik eerlijk gezegd ook wel, dus besluiten we naar een restaurant te gaan.

We zijn weer eindelijk thuis na een lange dag. We zitten allemaal op de banken naar de tv te kijken waar niet echt iets boeiends op bezig is. Ik kijk rond en zie eigenlijk allemaal stelletjes zitten zonder dat ze het zelf door hebben. Louis en Alya zitten elkaar wat te irriteren, Joyce en Niall werken samen een XXL zak chips naar binnen, Zayn en Nikki zijn ook over iets aan het praten en Liam zit waarschijnlijk met Daniëlle te appen. En ik zit half bij Harry op schoot naar de tv te kijken. Ik krijg een geweldig idee en spring op. Gelijk kijkt iedereen naar mij. ‘’Ik heb een idee!!!’’ roep ik vrolijk. ‘’Wat nu weer?’’ zegt Joyce klagend met volle mond. ‘’Zullen we truth or dare doen?’’ stel ik vrolijk voor. ‘’Megan, serieus?’’ zegt Nikki droog. ‘’Ja daar heb ik zin in!’’ zeg ik nog steeds vrolijk. ‘’Ik doe niet mee.’’ Zeggen Nikki en Zayn tegelijk. ‘’Oke, pretverpesters.’’ Zeg ik droog en kijk de rest hoopvol aan. ‘’Sorry, ik ga met Dani skypen.’’ Zegt Liam en die loop ook weg net als Zayn en Nikki. ‘’Dan blijven wij over!’’ zeg ik vrolijk tegen Harry, Niall, Joyce, Alya en Louis. ‘’Oke, waarom niet?’’ zegt Alya vrolijk. We gaan allemaal in een kring op de grond zitten met heel wat chips en drinken in het midden en ik begin.

Na een paar uur zijn we allemaal best melig maar hebben helemaal niets op. We begonnen gewoon normaal, maar het gaat steeds verder. ‘’Truth or dare voor Joyce.’’ Zeg ik vrolijk. ‘’Dare.’’ Zegt Joyce ineens. Oke, dit is het moment om mijn plannetje verder uit te voeren. ‘’Zoen Niall op zijn mond.’’ Zeg ik met een glimlach. Joyce kijkt me met grote ogen aan en dan naar Niall. ‘’Kom op. Iedereen weet toch al wel dat jullie elkaar leuk vinden.’’ Zeg ik lachend en ik zie Joyce en Niall alle twee rood worden. Ik zucht en sta op. Ik pak Joyce d’r pols en die van Niall en sleur ze mee naar de keuken. ‘’Zoenen jullie twee en kom niet terug voordat het gebeurt is.’’ Zeg ik en loop de keuken uit. Ik maak een gebaar dat iedereen hier heen moet komen en ik hou de deur op een klein kiertje zodat we iets kunnen zien. Ze staan er best ongemakkelijk bij, maar dan doen ze iets wat ik niet had verwacht. Naja eigenlijk wel maar niet zo snel, ze zoenen! Ik maak een of ander raar sprongetje en ga dan weer snel kijken. ‘’Joyce..’’ begint Niall verlegen. ‘’Wat is er?’’ vraagt Joyce terwijl ze elkaar aankijken. ‘’Ik vind je al best lang leuk. Eigenlijk al sinds ik je zag en dat klink nogal cliché maar ik meen het. Je bent lief en knap en euhm…’’ er valt even een korte stilte. Mijn glimlach wordt alleen maar groter. ‘’Zou je misschien mijn vriendin willen zijn?’’ vraagt Niall verlegen. ‘’Ja, heel graag.’’ Zegt Joyce zachtjes. Dan geven ze elkaar een klein kusje en een knuffel. ‘’YES!’’ roep ik net iets te hard en maak een raar vreugde dansje. Ik schrik me kapot als de deur open getrokken wordt en sta gelijk stil. ‘’Megan!?’’ roept Joyce en ze kijkt me nep boos aan wat ze dus echt niet kan. ‘’Jullie zijn zooooo leuk!!’’ zeg ik te vrolijk en geef Joyce een knuffel.

Na nog de rest van het eten op te hebben gegeten besluiten we om naar bed te gaan aangezien het best laat is. De jongens hebben morgen weer opnames, dus we zijn heel de dag met z’n vieren, dat beloofd leuk te worden. In de kamer van mij en Harry pak ik mijn shortje en hemdje waarin ik slaap en loop naar de badkamer. Ik kleed me om en haal de make-up van mijn gezicht en borstel mijn haar even door. Ik poets mijn tanden en loop dan weer terug naar de kamer. Ik kruip mijn bed in en niet veel later komt Harry naast me liggen. Ik ga dicht tegen hem aanliggen en niet veel later val ik in slaap.

Vote/Comment/Follow :) Xx Caya

Unexpected love (Dutch One Direction story) [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu