Capitolul 42

69.5K 1.8K 1.1K
                                    

-Claire, treziera, acum, vocea cuiva ma face sa imi deschis ochii.

Cineva ma scutura de umar si incerca sa ma trezeasca iar eu gem, inchizandu-mi inapoi ochii.

-Claire, vocea tatei ma trezeste iar.

Am deschis ochii imediat ce mi-am reamintit cine incearca sa ma trezeasca. Tata. Mi-am ridicat imediat capul de pe perna pentru a ma uita in pat dupa Harry pe care nu il gasesc. Respirt, cat de cat, usurata cand il vad la usa camerei mele, cu hainele pe el, mai putin bluza sa neagra care era pe mine, si nervii pe intreaga sa fata. 

-Oh, ce s-a m-ai intamplat si acum? intreb spre tatal meu care parea si el nervos la marginea patului meu.

-M-am saturat de toate astea Claire, vreau sa iesi acum din casa mea, spune tata, eu facand ochii mari.

-Poftim? il intreb si ma ridic intr-un cot. Ma dai afara din casa?

-Asta este exact ce iti spun, ma-m saturat de toate jocurile astea. Ori il lasi naibii pe baitul asta ori iesi afara din casa mea pentru ca eu m-am saturat de el, spune tata nervos spre mine, cuvintele lui uimindu-ma.

Brusc, imi reamintesc de incheietura mea stanga si ce am eu la ea, plusul. Mi-am dus mana la spate, sperand asa de tare ca tata sa nu fi vazut bandajele albe din jurul incheieturii mele.

-Nu vorbesti serios, ii spun uimita, cuvintele tatalui meu findu-mi greu de crezut.

-Vorbesc foarte serios, Claire. M-am saturat de baiatul asta. Harry in sus si Harry in jos, m-am saturat si daca tu nu constientizezi ca nu este bun pentru tine atunci imi pare foart rau.

 Tata nu putea sa vorbeasca serios. Ce naiba este cu el si de ce vorbest asa? Doar pentru ca am venit cu iubitul meu in camera mea? Si eu sunt cea care s-a saturat de atatea si de toate dar nu e ca si cum as da pe cineva afara din casa.

-Bine, spun un soapta, incercand sa nu plang din cauza ca tatal meu nu mai e asa cum il stiam eu.

Am mers spre dulapul meu rapid, incercand sa imi ascund si bandajele. Daca tata vrea ca eu sa plec din cauza lui Harry atunci am sa plec si nu am sa vin pana cand nu il accepta si pe el. Sunt fiica lui si nu va dura mult pana cand sa ma cheme acasa. Sunt singura lui fiica si nu poate sa ma dea afara dar daca asa vrea asta am sa fac.

Mi-am scos o geanta mai mare pentru bagaje in care am inceput sa bag haine puse la nimereala si lenjerie intima. Asta este imposibil, proproiul meu tata sa fac asta doar pentru ca s-a saturat de Harry. Sunt fiica lui iar el incepe sa exagereze prea tare. Daca ii pasa cu adevarat de mine o sa ma cheme inapoi acasa si atunci am sa il pun pe el sa il aleaga pe Harry, sa vada cum ma simt eu chiar acum. Ma simt asa de neimportanta si mai ales de tatal meu care este singura mea familie care mi-a mai ramas in viata. El poate sa fie fericit cu Nicol si Bryand daca asta vrea iar eu am sa il las. 

Am mers rapid la baie si mi-am dat jos bluza de pe mine, aruncand peste corpul meu puloverul lui Harry pe care l-am prins la nimereala din mormanul meu de haine. Am revenit in camera mea unde tata se uita nervos la Harry, privirea lui find pe mine din nou. I-am aruncat lui Harry bluza sa neagra cu care dormeam iar el si-a pus-o peste cap, fericita ca puteam sa plec naibii de aici, asa cum vrea tatal meu.

-Claire, ce tot faci? intreaba tata spre mine nervos in timp ce vede ca imi trag o pereche de blugi in picioare iar Harry ia geanta mare si plina cu haine pe care i-am intins-o.

-Plec, nu asta vrei? il intreb in timp ce merg spre dulapul meu, tragand de acolo o geaca.

Mi-am luat si parfumul mamei pe care l-am bagat in buzunarul gecii. Nu as putea sa las asta in urma.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum