Capitolul 32

60K 1.9K 650
                                    

Tipatul meu s-a auzit cu putere, Harry tragandu-ne pe amandoi la podea. S-a asezat intr-un mod protectiv in timp ce mai multe gloante spargeau aproape orice poate fi spart.

Un alt tipat mi-a iesit, unul mai puternic, cand am simtit ceva iute si rapid zgariandu-mi umarul in mai rapid de jumatate de secunda. Mi-am dus bratul imediat la umar, locul unde simteam o durere apasatoare si usturatoare cum nu am mai simtit pana acum.

-La dracu! urla Harry in timp ce ma ajuta sa ma ridic de pe jos si tragandu-ma dupa peretele unde gloantele nu ne mai puteau atinge.

Harry s-a uitat panicat pe toate partile pana cand si-a scos din buzunarul de la spatele blugilor un briceag de culoare neagra pe care il deschide, o lama perfect lustruita si ascutita, nu mai zic e mare, si-a facut aparitia in timp ce mie imi apareau lacrimi de la durerea insuportabila in brat si speriata de zgomotul mare care nu se mai termina din bucatarie.

Harry taie rapid o parte din bluza de pe mine. A aruncat briceagul la picioarele lui si a legat cu mainile care tremurau usor umarul meu.

Am tipat cand am simtit presiunea si nodul care leaga strans umarul meu. De ce durea asa de tare? Ce se intampla? İmi era frica, foarte frica si vreau sa se termine toate astea. Nu mai suport.

Harry a terminat de legat bucata de panza neagra din tricoul negru de pe mine si a luat briceagul si ma ridicat in brate ca pe o mireasa, pornind cu pasi mari pe prima usa pe care o vede.

Sunetele, gloantele, inca se auzeau in bucatarie si la fel si din alta camera care probabil este locul unde se ia cina. Era un zgomot care imi tot zgaria timpanele, dorindu-mi asa de tare sa nu il mai aud.

Harry a deschis o usa si a intrat pe ea, inchizand-o rapid in urma noastra. İn fata se aflau doar niste trepte din fier si arata ca un fel de beci doar ca facut numai din fier si era al naibii de rece aici.

Harry a coborat scrile cu cate doua pana cand a ajuns in mica camera. Gura mea a ramas deschisa si pentru o secunda am uitat de tot ce se intampla sus si de umarul meu.

Camera era micuta dar era numai si numai fier prin preajma,la fel si arme. Arme. Zeci de arme de toate modelele, formele, marimile. Erau asezate in perete pe niste suporturi. La fel erau si multe cutite, gloante, costume groase si negre, veste antiglont si multe alte chestii de care nu am mai vazut in viata mea.

Am revenit pe pamant, cu durerea si suntele de distrugere pe sus, cand Harry ma asezat in picioare.

-Harry, spun in timp ce ma uit in jur socata.

Harry nu ma bagat in seama iar eu mi-am sters imediat cu mana mea libera lacrimile de pe obrajii mei. De ce are Harry asemena camera? De ce se afla asa ceva in casa lui? De ce el?

Am inghiti in sec, speriata si mai tare cand Harry a luat doua arme negre in mana. A tras de ceva la fiecare si a venit inapoin spre mine, eu facand imediat un pas in spate.

-İubito, tine asta, zice si imi intinde unul dintre arme in timp ce pe celalalt il aseaza la spatele blugilor lui negri. Haide Claire, tine-l.

Eram complet speriata si socata, mai ales socata.

-La dracu Claire, tine chestia asta in mana si trage daca vine cineva, m-ai inteles? Ma intreaba dur in timp ce imi prinde mana care era pe lovitura mea, plasandu-mi in mana chestia foarte grea din metal si foarte neagra.

Mana mea tremura cu putere. Nu putem sa tin asa ceva in mana. Era grea si al naibii de rece.

-İubito, spune Harry si imi prinde fata in mainile sale. Daca vine cineva, tragi, ai inteles?

Am inghiti in sec si am dat din cap, ascultandu-l. Nu pot sa folsesc asa ceva, nici macar nu stiu cum. E grea si e ceva prea complicat pentru mine.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum