Capitolul 7

92.2K 3K 645
                                    

Harry's POV

Nervii inca erau prin corpul meu si nu puteam sa ma calmez nici dupa iarba pe care am fumat-o. Ce dracu e cu Jack si mana lui pe ea. Daca e cineva sa o atinga ala sunt eu, nu laba lui. Si ea, a vorbit cu mine dar nu ma asteptam sa imi spuna asa ceva si la naiba, am parut slab cand mi-a spus sa ii dau drumul idiotului ala si eu nici macar nu stiu de ce am ascultat-o. I-am spus frumoasao si nu cazut la picioarele mele sau macar sa fi zambit, doar s-a enervat si si-a luat atitudinea de leoaica. Imi place cand e dura dar nu impotriva mea.

-Cum mai esti Harry? ma intreaba Liam in timp ce stateam la masa de la cantina.

-Foarte bine, ii spun ironic.

Mai avem o singura ora idioata si daca nu imi zice ceva sau face ceva o sa o fac eu sa zica ceva. Nu poate sa ma ignore asa si sa ma faca sa arat ca un idiot in timp ce era sa il pocnesc pe Jack. Dar Jessica a spus ca face ea ceva si nu stiu daca sa fiu ingrijorat sau bucuros.

-Hai sa mergem, iar spune directoarea ca intarziem la ore, zice Zayn plictisit si isi da ochii pe spate.

Ma ridica cu baietii de la masa din cantina si tot o caut pe ea din priviri. E pranzul, de ce nu e aici sa manance? Si nici pe alea doua nu le vad deci probabil nu e singura cu pe Jack pe undeva. Baietii au spus ca se ocupa ei de Jack, lucru care imi face munca mai usoara. Clopotelul suna si imi dau ochii peste cap, curios ce are de gand Jessica dar nuimi pasa, numai bun si in folosul meu sa fie.

Claire's POV

Clopotelul a sunat iar eu cu Jack am grabit pasul si mai tare pe holul aproape gol. Aveam pictura si nu sunt eu foarte talentata dar asta nu e motiv sa intarzii. Am fost cu Jack prin curte in pauza trecuta si ne-am luat cu vorba, doar noi doi asa ca  am ajuns putin cam departe de cladirea scolii, lucru care ne face sa intarziem. Holul se goleste si mai tare si oftez usurata cand Jack imi arata ca usa clasei de pictura e aproape de noi. Nici nu stiam daca aveam ora asta si cu Harry in clasa dar imi doream asa de tare sa nu. Azi la ora de anatomie mi-a aruncat priviri si nervoase dar si perverse, lucur care ma pus in ceata pentru ca nu stiu daca era nervos sau doar se bucura de faptul ca imi priviea corpul. Gah, ma enerveaza asa de tare si nici macar nu stiu cum sa il fac sa dispara din preajma mea. Sper sa nu fie asa tot anul pentru ca mi-as da parul jos din cap si cred ca m-as pune pe ingrasate, chestie care poate il face sa se uite la alta si sa ma lese naibii pe mine impace.

Jack a deschis usa clasei rapid si mi-a facut loc sa intru. Am oftat usor cand in clasa erau priviri cunoscute. Prietenii lui Harry erau aici, Jessica era aici si Harry era aici. Partea buna era ca Eve era si ea pe scaunul de langa geam dar nu o vedeam pe Melissa si nici pe Logan. Probabil ca au alta ora. Ii cer scuze profesorului si eu si Jack ne asezam pe scaunele goale din clasa in fata unui sevalet. Imi injur existenta cand scaunul meu era langa al Jessicai dar fericita ca nu era chiar asa de aproape ca la bancile normale. Privirea lui Harry era pe mine dar mai ales pe Jack si pot paria ca e nervos. Dar nu imi pasa, am dreptul sa umblu cu cine vreau.

Jessica imi arunca o privirea rece si criminala, dar nu ii raspund la ea si tot ce fac este sa imi dau ochii peste cap. Nu imi pot imagina problema ei adevarata, nu ar trebuii sa fie suparata avand in vedere ca mi-a umplut bluza de sos.

Pe la jumatatea orei am putu sa simt privirea lui Harry de la doua scaune distanta. Se uita la mine de parca astepta ceva si nici macar nu stiu ce ar trebuii sa ii dau. Eve imi arunca o privire, semn ca a vazut ca Harry se uita la mine iar eu imi concentrez privirea la panza din fata mea. Ma uit rapid la ceasul cu limba de pe peretele din partea drepta si mai erau 10 minute din ora. Vreau acasa, nu suport sa am privirea lui Harry pe mine si acum si a Jessicai.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum