Kapitel 37

50 2 1
                                    

Oscars perspektiv*

Jag går där med Julia hem från sjukhuset och hon kollar ner i sin mobil. Sedan tar hon ner den och kollar på mig som redan kollar på henne. Hon ler mot mig och jag känner att jag blir lite varm om mig. Vi stannar precis vid en korsning där hon ska åt ena håller och jag åt andra.

"Tack för att du följde med mig till sjukhuset" säger jag.

"Hihi det var så lite så" Svarar hon och kramar om mig och jag henne.

Felixs perspektiv*

Efter att jag ha ätit upp min macka så går jag till mitt sjukhusrum och tar mina saker och går till receptionen och "checkar ut mig" (haha jag vet inte vad man säger). Alicia är med mig och hjälper mig med mina saker som jag hade med mig. Vi går ner för trappan och går mot bussen. Jag går in först och Alicia betalar åt oss. Vi sätter oss längst bak där det inte sitter någon. Bussen kör och stannar sedan på busshållsplats efter busshållsplats. Efter bussen har stannat på den 5:e hållplatsen så klickar jag på stoppknappen. Bussen rullar in till hållplatsen och vi går av.

"Så, vad vill du göra nu?" Frågar Alicia.

Jag funderar en stund innan jag svarar. Alicia kollar på mig med sitt finaste leende och väntar på svar:

"Vill mysa i sängen med min underbara flickvän" svarar jag och hon skiner upp i ett leende.

Vi går till mitt hus och jag öppnar dörren för att gå in. När vi väl har kommit in så går vi upp för trappan och går in till mitt rum. Jag lägger sig i sängen och därefter kommer Alicia och lägger sig bredvid mig. Hon kollar djup in i mina ögon och jag likadant och vi spricker upp i ett leende båda två. Jag lutar mig och pressar mina läppar mot hennes och hon besvarar kyssen. Mitt i vårt mysande så ringer det i Alicias mobil. Hon svarar men ett "hallå" och därefter hör man att hon säger i konversationen "aa", "näe" osv. Så länge kollar jag ner i min mobil och scrollar igenom min Instagram. Hon lägger sedan på och kollar på sin mobil.

"Vem var det?" frågar jag och lyfter blicken upp från mobilen och kollar på Alicia. Hon drar ett djupt andetag innan hon svarar:

"Det var bara mamma. Hon babblade på och jag orkade typ inte svara på hennes frågor" svarar Alicia och ler mot mig. Hon lutar sig mot mig och snuddar vid mina läppar och därefter kysser mig. Jag ler och kysser henne tillbaka. Samtidigt lägger jag henne ner i sängen och hon masserar mitt hår. Plötsligt ringer det på dörren och jag går ner för trappan med Alicia i handen och öppnar. In kommer Oscar, Ogge och Omar med ett leende på läpparna.

"Tja boys" Säger Felix och de ger varandra en brohug.

Alicia kramar om de samtidigt som hon säger Hej. När alla har kramat om varandra så sätter de sig i soffan.

"Så vad gör ni här?" Frågar Felix

"Hade ingen att göra, så drog hitåt och ville vara med er, om inte ni är upptagna förstås" Säger Oscar och flinar mot mig och Alicia.

"Haha nej inte direkt, men det är lugnt" Svarar Alicia och skrattar.

Felix sätter igång FIFA spelet och killarna börjar spela medan jag och Alicia sitter och ta bilder med varandra.  Jag kollar på Alicia som sitter och tar bilder på sig själv på Snapchat och skickar till sina vänner. Ett leende sprids på mina läppar och när jag minns anar det så kollar hon upp från sin mobil och möter mig med blicken och ler.

"Alicia vill inte du spela?" Avbryter Omar och räcker fram kontrollen mot henne.

Hon tittar på den och Funderar. "Jo, men då vill jag spela Cod" ("call of duty", ett skjutspel)

"Jaha med vem vill du spela med då?" Frågar Omar och ler.

Alicia funderar och kollar runt på oss killar. Hon kollar på mig och ler.

"Vill spela med min älskling" svarar hon och ler.

Jag ler samtidigt som jag drar handen genom håret och biter mig i läppen. Omar ger mig kontrollen och sätter in skivan så vi kan spela Call of duty.

"Då kör vi. Kommer lätt att vinna" säger jag och blinkar med ögat.

"Haha tror knappast det. Försök du älskling" svarar Alicia och ger en slängkyss till mig.

Såklart hade Alicia rätt. Hon fick 86 kills och jag fick 66 kills. Man kan se ett leende sprids på hennes läppar och killarna ger henne en 'high five' till henne. Jag låtas bli sur/ledsen och kollar ner i min mobil. Alicia ser det och sätter sig närmre mig och lägger undan min mobil.

"Blev du lite sur över att jag vann?" Säger hon och retas.

Jag tittar upp och låtsas ser sur/ledsen ut (puppy face) och nickar.

"Vill min älskling ha tröst?" Frågar hon.

Innan jag hinner svara ja, lägger Alicia sina armar runt min nacke och lutar sig för att kyssa mina läppar. Killarna verkar inte bryr sig om vad jag och Alicia gör, utan de fortsätter att spela och har mer fokus på det. När vi släpper kyssen tittar hon på mig och jag på henne och vi ler båda två.

"Har ni hånglat klart där borta?" Frågar Ogge och kollar lite snett mot oss med ett flin.

Alicia jag och kollar på Ogge och sen på oss och börjar skratta. Alicia tar kontrollen ifrån Ogge och börjar spela med Oscar. De skjuter för fullt och när det är slut kollar vi hur många kills de fick.

"Yeeyy jag fick mest igen" säger Alicia och hoppar i soffan.

"Haha Oscar hur kan du förlora mot en tjej?" Frågar Omar och skrattar.

"Det skiljer faktiskt bara 2 kills ifrån. Så jag var nästan nära ju" svarar Oscar och blinkar till oss.

Jag tar upp min mobil och kollar klockan. Oj är den redan 21:00?
"Hörni ska vi kanske gå och lägga oss?"

Alla kollar på mig och funderar någon sekund innan de svarar

"Ja, eller vi kan göra oss iordning* Säger Ogge

"Vart ska vi sova?" Frågar Omar

"Ni får väl sova här på soffan eller i mina föräldrars rum, de är iväg och kommer väl hem imon tror jag" svarar jag.

Vi ställer oss upp alla och Alicia följer efter mig upp för trappan och in till mitt rum. Hon går till min garderob för att hitta något att sova i. Så länge går jag till badrummet och borstar tänderna och duschar av mig. När jag väl kommer från duschen och går in till mitt rum har Alicia valt en tröja ifrån min garderob och står just nu med sin mobil och snapar tror jag.

"Blir bilderna bra?" Frågar jag och flinar samtidigt som jag går mot henne och kramar henne bakifrån. Hon svarar inte, utan tar en mysig bild med mig och samtidigt kysser jag hennes kind. Alicia vänder sig om och tar mig till sängen och lägger mig ner. Händerna har hon i mitt hår och masserar/leker det samtidigt som vi kysser varandra. Vi ligger där hon och jag och myser med varandra. Allt känns bara så underbart och bra. Alicia kollar på mig och jag på henne:

"Du är den mest fantastiska killen och jag älskar dig så sjukt mycket" säger Alicia

"Och du är den mest fantastiska tjejen och jag älskar dig mer älskling" svarar jag och biter mig i läppen och ler.

---------------------------------------------

Hej! Det var ett tag sen jag uppdaterade. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra iaf. Hoppas kapitlet var bra. Kommentera och rösta gärna💗💗

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now