Kapitel 28

95 3 1
                                    

Felixs perspektiv*
"Vi ska nämligen åka till...Ayia Napa" svarar jag. (Ligger i Cypern för er som undrar).

"Omg, är det alla vi som ska dit?" Frågar Alicia och blir jätteglad.

"Japp. Så imon åker vi" svarar jag och Alicia skiner upp i ett leende och kysser mig.

Hon går sedan upp för att packa alla sina saker som man ska ha med. Jag och killarna har redan packat så vi sitter kvar i soffan. Efter ca 10 min kommer Alicia ner för trappan med sin resväska, eller hon kommer med resväska plus en handväska som hon kan ha med på flyget dit.

NÄSTA DAG - RESAN!
Fortfarande Felixs perspektiv*

Vi står på flygplatsen och ska precis checka in våra väskor. Vi går fram och säger namn och visar passet. Jag lägger min väska först och sen gör Alicia, ogge, Omar och sist Oscar. Sedan går vi mot säkerhetskontrollen. Jag tar av de saker man ska lägga i lådorna och en ung kvinna ber mig att gå igenom den kontrollen. Som tur var Pep det inte på mig. Det gjorde det inte för de andra heller. När vi väl är klara med det så går vi förbi massor av affärer och stannar på olika ställen. Vi köper även lite mat och äter.

"Okej vi har 1 timme kvar innan vi får gå på flyget. Vi ska bara hitta gaten" säger Oscar.

"Men den ligger hitåt" svarar Ogge och pekat åt höger.

Vi går alla ditåt och vi träffar lite foooers på vägen och vi tar lite olika bilder med de. Alicia får oxå vara med och de vill ha med mig och Alicia i en bild. När vi är klara så fortsätter vi rakt fram mot våran gate. Slutligen kommer vi till våran gate. Jag och Alicia sätter oss jämte varandra och killarna jämte oss. Nu är det ca en halvtimme kvar till vi får gå på flyget och tills det åker.

"Är du taggad älskling?" Frågar jag Alicia.

"Ja verkligen. Alltså kan inte fatta att du har gjort detta. Du är världens bästa pojkvän" svarar hon och vi kysser varandra.

Ett gammalt par mittemot oss ler vänligt åt mig och Alicia och vi ler tillbaka. Nu är det bara 2 min kvar och det ropas ut i högtalarna att det är vårt flyg som snart ska åka. Vi ställer oss upp och går och visar våra boarding pass och sedan går vidare till flygplanet.

När vi kommer in så kollar vi efter våra platser. Det är väldigt fint eftersom att det är ungefär som ett lyxflygplan. Efter en minuts letande så hittar vi våra platser. Jag sätter mig längst in till vänster och Alicia i mitten och längst ut sitter Oscar. Bakom oss sitter Ogge och Omar. Vi tar på oss bälten och det kommer 3 st personer och visar och förklarar saker på planet. Sedan går de iväg och vi väntar på att flygplanet ska åka iväg.

Planet startar och börjar rulla iväg mot flygbanan. Jag håller Alicia i handen och Alicia tar tag i Oscars hand och håller den. Planet börjar åka fortare och fortare. Tillslut känner man hur planet lämnar banan och flyget upp i luften. Man ser hur husen, människorna och bilarna blir mindre och mindre. Flyget ligger tillslut "rakt" och man kan ta av sig bältet och kanske gå på toa eller nått. Det kommer två flygvärdinnor från ena hållet av planet och har med sig saker man kan handla t.e.x mat och dryck. (Haha jag hoppas ni fattar vad jag menar).

De kommer fram till oss och jag säger:

"Hej. 2 dubbelmackor och chokladmjölk till tack"

"Ja det ska bli. 60kr tack" svarar flygvärdinnan. "Vad ska du ha då?"

"Tar en skinkmacka och bubbelvatten" svarar Oscar och ger pengarna till de.

Flygvärdinnorna fixar och ger oss mackorna, chokladmjölken och bubbelvatten. De går vidare till nästa och vi börjar äta av våra mackor. Alicia tar upp sin mobil och börjar ta bilder på sig, på henne och Oscar och på mig. Hon tar bild på alla oss plus Ogge och Omar. Hon lägger sedan upp bilden på Instagram och taggar oss. Hon skriver under bilden:
"Drar till Ayia Napa med världens bästa. Älskar er boys☀️"

Jag ler för mig själv och gillar bilden. Det är redan folk som har gillat den och kommenterat bl.a.
"Åh har det så bra💗"

Alicia kysser mig och jag henne och sedan lägger hon sig på min axel och vilar en stund. En röst hörs i högtalarna och säger:
"Hejsan mitt namn är Martin och jag är kapten på planet. Skulle bara meddela att vi är alldeles strax framme vid Ayia Napas flygplats. Ta på er bälterna och tar av hörlurarna. Tack för att ni flyger men AirPort".

Vi börjar komma närmare och närmare flygbanan och tillslut så landar vi fint och bra på banan. En i högtalaren säger något och sedan parkerar flygplanet på sin plats. Vi tar av oss bältena och alla börjar försiktigt ta sig ut ur planet. När vi gått ur planet börjar vi gå till våra väskor. När alla har tagit sina väskor så går vi mot en taxi som ska körs oss till hotellet. Det är väldigt varmt och skönt ute. Tillslut är vi framme vid Ayia Napas hotell. Wow det är så fint. Vi tackar skjutsen och går in mot hotellet och checkar in. Alicia går först mot hissen och vi alla går in och åker till vån 5. Hissdörrarna öppnad och Alicia går snabbt mot det rummet vi ska ha. Hon öppnar det och det det jättefint ut. Det är en stor lägenhet där alla får plats. Det är ett rum till mig och Alicia och ett rum till Oscar, Omar och Ogge. Dagen går fort och alla är trötta. Jag och Alicia lägger oss i sängen. Kysser varandra och säger godnatt!

--------------------------------------

Hoppas att ni tyckte om kapitlet. Omg är uppe i över 1000 läsare nu, helt sjukt. Asså tack så himla mycket. Är så jäkla glad över det. Jag älskar er. Kommentera och rösta😘❤️

Du och jag föralltid ~ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu