Kapitel 29

98 4 1
                                    

Alicias perspektiv*

Jag vaknar av det skarpa solljuset som kommer in och lyser upp rummet. Med mina händer/armar drar jag mig upp på nått sätt så jag sitter upp i sängen. Jämte mig ligger världens finaste kille Felix. Han sover så gulligt. Jag lutar mig mot honom och kysser hans läppar. Hans läppar börjar röra på sig och han tar sina händer och lägger på mina höfter. Mina ben lägger jag på varsin sida av Felix kropp och sedan släpper kyssen.

"Godmorgon älskling" säger jag.

"Det var mysigt att vakna upp till" svarar han med ett leende.

Jag ler tillbaka och sedan går upp ur sängen. Det är en härlig och solig dag i Aya Napa. Jag går och tar på mig en fin bikini och en strandklänning över det. Felix tar på sig badshorts och en t-shirt och går sedan till mig. Tillslut kommer Ogge, Omar och Oscar ut ur det andra rummet. De jag tagit på sig så som Felix och vi alla står redo för att gå ut i värmen.

Vi kommer fram till den fina och underbara stranden. Det finns många platser lediga och det verkar inte vara så många vilket är skönt. Jag väljer en fin och bra plats att vara på som det även finns solstolar på. Killarna sätter sig i varsin solstol och jag på en. Jag i mitten, till vänster av mig ligger Omar och Ogge. Till höger ligger Felix och Oscar. Sedan tar Jag fram solkrämen och smetar på den på min kropp. Killarna tar också solkräm på sig. Sen lägger jag mig och "steker" i solen. Värmen bränner till på min kropp och jag njuter. Brukar lyckas med att bli väldigt fin och brun som de flesta vill se ut, tänker jag och koller runt lite på min kropp.

Efter en liten stunds liggande blir vi alla varma och känner för att ta ett dopp i vattnet, behöver bada och svalka av oss lite. Omar springer lätt ner först med Ogge efterhängande. Felix tar jag i handen och vi går ganska snabbt ner till vattnet. Oscar hänger på och han är redan ute i vattnet. Jag och Felix stannar precis innan början till vattnet.

"Alicia" säger Felix.

Jag tittar på honom med ett leende och visar att han ska fortsätta prata.

"Du är det finaste jag har och jag älskar dig så mkt" säger Felix

Han lägger sin hand vid min kind, lutar sig och kysser mig. Det är den härligaste kyssen i den härliga värmen. Jag lägger mina händer bakom hans nacke och besvarar kyssen.

"Du är den bästa som finns min älskade" svarar jag när vi släppt kyssen.

Den romantiska stunden avbryts av Omar som kommer och knäpper med fingrarna mot oss.

"Ska ni stå där hela dagen och kyssa varandra eller?"

Vi skrattar och sedan springer ut i vattnet och doppar oss. Vi kommer sedan upp ut vattnet och lägger oss i solstolarna.

"Vet ni vad det är för speciell dag imon?" Frågar jag.

Alla funderar men kommer inte på vad det skulle kunna vara.

"Jag och Felix har varit ihop i ett halv år imon" svarar jag med ett leende mot Felix och han ler tillbaka.

"Aha ja juste. Ska ni göra något särskilt?" Frågar Oscar.

"Ja det ska vi, men du vet inte vad det är för det är en överraskning" säger Felix med ett leende.

Jag känner hur ett leende sprids på mina läppar och jag kysser Felix mjukt. Vi solar vidare och jag ser att jag har fått lite färg på kroppen. Det börjar bli kväll och många går ifrån stranden. Vi går tillbaka mot hotellet och alla känner sig hungriga.
När vi kommer till hotellet så går vi till höger där restaurangen är. Men eftersom att vi har all inklusive så kan vi gå till en dörr där det står "för de som ha all inklusive" det står på engelska. Vi går dit och tar sedan av maten som finns. Jag sätter mig vid ett bord och killarna kommer efter.

"Vilken härlig första dag det har varit" säger Oscar.

"Ja verkligen" svarar Omar och vi andra håller med.

När alla har ätit upp så går vi och tackar för maten. Tar sedan hissen upp till rummet och går fram dill dörren. Omar öppnar dörren och vi stiger in. Jag sätter mig i soffan och Felix kommer efter mig.

"Ska vi spela kort?" Frågar Ogge.

"Ja det gör vi" svarar jag.

Alla sätter sig på soffan runt bordet och Oscar blandar korten. Vi spelar "finns i sjön" och det slutar med att Felix vinner. Vi spelar en stund till och sedan tittar vi på tv. På tv:n är det nyheterna, sport och vädret. När vi kollat en stund känner jag hur trött jag är. Vi går och lägger oss alla och Felix ger mig en godnatt puss!

------------------------------------------

Hej! Vad tycks? Hoppas att ni gillade kapitlet. Tack så himla mycket för att ni läser min novell, ni betyder allt❤️

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now