Kapitel 34

95 3 1
                                    

Alicias perspektiv*

Jag står med Hampus och Wille medan Oscar, Ogge och Felix går bort till Simon. De står och pratar om någonting som jag inte har en aning vad det skulle kunna vara. Plötsligt tar Simon upp en pistol och riktar pistolen mot Felix. Jag springer allt vad jag kan gråtandes mot de och skriker "NEEJJ STOPP SKJUT INTE" men hinner inte då Simon skjuter ett skott rakt mot Felixs huvud och han faller ner mot marken med ett duns.

Jag vaknar upp med ett ryck ifrån sängen, kollar runt i rummet och ser Felix ligga jämte mig. Det var bara en dröm, tänker jag och pustar ut medan jag ser att Felix vänder sig mot mig.

"Älskling hur är det? Drömde du något läskigt?" frågar Felix och sätter sig upp vid mig.

"Mm" svarar jag och kramar om Felix och han besvarar den.

Hans kramar är så mysiga, de är extra mysiga när man inte mår bra och har drömt något läskigt som jag gjorde.  Sedan går vi upp från sängen och tar på oss kläder. Jag och Felix går ner för trappan och bort mot köket. Felix tar fram det vi ska har och vi börjar äta.

"Vi ska till studion idag. Vill du hänga på?" Frågar Felix.

"Ja självklart" svarar jag med ett leende på läpparna.

När vi har ätit färdigt så plockar vi undan i disken och går till vardagsrummet där Oscar och Ogge är.

"Tjena. Har ni redan ätit eller?" Frågar Felix.

"Japp, vi märke att ni sov så vi ville inte väcka er" svarar Oscar.

Vi går sedan mot hallen och tar på oss skor och så och går ut genom dörren. Det tar mopparna och jag sätter mig bakom Felix och håller om honom. De startar mopparna och kör iväg.

Väl framme går vi av mopparna och går sedan mot studion. Påväg in till dörren möta vi av några foooers som står och väntar utanför studion. När de ser oss så blir de jätteglada och börjar kramar och tar kort med oss.

Efter att vi pratat och tagit kort med de så säger vi hejdå och går in mot studion. På vägen möter vi Daff och Katia. Vi följs åt och kommer alla tillsammans till studion. In i rummet sätter vi oss på golvet förutom jag som går och sätter på musik.
Killarna ställer sig upp och börjar dansa med mig. Felix kommer närmre mig och när låten "97 ways" sätts igång så ställer jag mig mot Felix och han likaså. Jag lägger mina händer bakom hans nacke och han lägger sina armar runt mina höfter. Jag ser att Ogge och Oscar gör likadant som vi och jag börjar småskratta lite.

Efter en bra stund så kommer deras danslärare och koreograf in i danssalen, så jag sätter mig ner på golvet och kollar när de ska dansa. Jag sjunger med i texterna och samtidigt håller på med min mobil. Min kompis Julia har Snapat mig. Jag går in på Snapchat och kollar vad hon har skickat det är en bild på henne och en text som står:

Julia: "Hej gumman, hur är det?❤️😘"

Jag tar en bild på killarna och skickar:
Alicia: "Hej. Det är super. Är med Felix och killarna, dudå?😘❤️"

Jag får ett snabbt svar av henne:
Julia: "Omg TFC😍 Är glad att du och Felix är tsm. Ni är finast. Det är bra med mig😘😘"

Alicia: "aww tack gumman. Men vi hörs sen. Puss, hejdå😘"

Julia: "Hejdå gumman😘"
Snap avslutad!

Jag lägger ner mobilen och kollar vidare på killarna när de dansar. När de har dansat klart så går de och sätter sig bredvid mig.

"Hur var vi?" Frågar oscar med ett leende.

"Som ni brukar vara" svarar jag och ler.

"Och vad menar du då?" Frågar Felix och flinar.

"Ni var grymma" svara jag och kysser Felix mjukt.

När de har dansat klart så går vi sedan till ett annat rum där de ska sjunga. De ska spela in lite olika låtar. Jag får även sjunga och göra covers på olika låtar. När jag har sjungit klart så sätter jag mig i en soffa där killarna sitter.

"Omg Alicia vilken jäkla grym röst" säger alla samtidigt.

"Åh tack boys" svarar jag och ler.

När alla har sjunit klart så går vi ut från studion och mot mopparna. Felix kör hem mig och när vi är framme ger han med en kyss och går sedan mot sitt hus. Jag låser upp och går in till huset, tar av skorna och sätter mig i soffan. Efter en stund så knackar det på dörren. Jag kollar på klockan som visar 13:45 och går mot dörren. När jag öppnar så står han där som jag verkligen inte ville se. Det här kommer inte att sluta bra, tänker jag och blir rädd. Varför just han?!

----------------------------------------

Oj vem kan det vara Alicia ser? Det får ni veta i nästa kapitel. Nu har jag kommit en bra bit av novellen. Vad tyckte ni om kapitlet? Rösta och kommentera💖

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now