Kapitel 15

137 4 1
                                    

Alicias perspektiv*
Nu har jag varit på sjukhuset i 3 dagar och kommer få åka hem imorgon. Jag har hälsat på andra på sjukhuset och dessutom lite fans. Har fått fans när jag blev tsm med Felix. Jag går ut ur sjukhus rummet och går till matsalen och sätter mig och ätet och sedan sitter med mobilen. Jag känner att någon knacka på mig och säger:

"Hej ursäkta att jag stör, men min dotter är här på sjukhuset som har nämligen cancer och är ett sort fan av dig och vill verkligen träffa dig och få autograf och vill ta bild. Skulle du vilja följa med?" Frågar en mamma.

"Ja absolut, det gör jag. Vilket rum ligger hon i?" Frågar jag.

Det är rum 216" svarar mamman.

Vi går förbi mitt rum och går till hennes rum. Hon öppnar dörren och vi går in. Där ligger hon som heter Elin som mamman har sagt. Hon är så himla fin. Hon skiner upp i ett leende när hon ser mig. Jag går fram och kramar om henne och sedan tar jag bilder med henne och video hälsning. Jag lägger upp en bild på mig och henne på Instagram och skriver:

"Hej alla fina följare! Har träffat många fans här på sjukhuset och får åka hem imorgon. Och det var en speciell person som är på bilden som jag fick träffa. Hon går igenom en behandling som ingen vill uppnå. Du är den finaste och kämpa på Elin❤️❤️"
(Det kanske skrevs konstigt men jaja)

Jag lägger upp den och får många likes och snälla kommentarer. Mamman ser väldigt lycklig och glad ut att jag kom och att Elin ser väldigt nöjd ut även fast hon inte orkar så mkt.
Jag tackar för att jag fick komma och går ut och går till mitt rum. Där sitter Felix och Oscar. De har väl kommit hit när jag var med Elin. Jag går in och de tittar upp från sina mobiler och skiner upp i ett leende. Felix går fram till mig och ger mig en puss och jag besvarar den. Jag lägger mig ner i sängen och tar upp min mobil. Klockan är 14:20 och snart ska det fikas. Men jag brukar inte fika för jag är nyttig så brukar ta en frukt istället.
-
När fikat är slut så går vi in på rummet och spelar kort. Vi kör skitgubbe (de flesta vet vad det är) och det slutar med att jag vinner.

"Var är ogge och Omar?" Frågar jag efter en stund.

"De skulle repa lite till dansen som vi gör och sen tänkte de att det kan vara lugnast om två stycken är här med dig och då blev det bäst med oss" säger Oscar och ler.

"Aha okej" svarar jag och ler tillbaka.

När vi har spelat klart så är det snart dags för kvällsmat och de hämtar maten till mig för jag orkar inte sätta mig där ute. När jag har ätit klart så sätter vi på tv:n. På TV4 är det Morgans mission, som handlar om hur vi kan stoppa mobbningen och han går igenom övningar med en klass (ni vet kanske vad det är för program)
Jag tycker det är bra att han har startat den för jag vill själv stoppa mobbningen och det vill faktiskt alla, men ingen vågar liksom göra något känns det som. När vi har tittar på det så set vi lite nyheter och sedan lägger vi oss. Oscar sover i en bäddsoffa och Felix sover hos mig. Han ger mig en godnatt puss och sedan somnar jag.

-------------------------------------------

Vad tycker ni? Kommentera gärna, skulle betyda mycket för jag vet ju inte om ni gillar den eller inte. Hoppas att alla har det bra❤️❤️

Du och jag föralltid ~ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu