Kapitel 12

161 1 0
                                    

Alicias perspektiv*

Idag är det fredag och få har vi bara två lektioner. Jag går till mitt skåp och möter Oscar och Ogge. De kommer fram till mitt skåp och går till sina Skåp som är bredvid mitt.

"Var är Felix?" Frågar Oscar.

"Han pratar med läraren bara. Han kommer" svarar jag.

Det dröjde inte länge förens Felix kom till oss. Han öppnar sitt skåp och tar ut sina grejer och stänger den.

"Hej sandyy" hör vi någon säga bakom oss.

Vi vänder oss om alla och ser en bekant. Det är Hampus och Wille. Jag ser hur Felix händer knytet ihop sig. Han är arg inombords märker jag.

"Åh hej Oscar och Oggis" säger Wille.

"Åh vem har vi här då? Felix girlfriend" säger Hampus.

Han tittar på mig och flinar men jag ler inte. Jag är pokerface eller är lite mer åt sura hållet.

"Vad vill ni?" Frågar Oscar surt.

"Vi undrar varför ni lämnade oss? Vad hände liksom?"

Jag tittar frågande mot de. Vad har de gjort?

"För ni beter er helt sjuka. Vi vill inte varar sånna. Så stick nu" svarar Felix.

"Jaja okej, då vet vi" Svarar Hampus och hånflinar.

De går sedan åt ett annat håll och vi går ut mot mopparna. Vi stannar vid mopparna och jag tar ut två hjälmar, en till mig och en till Felix. Jag sätter mig bakom honom och håller hårt runt hans midja, sedan kör vi alla hem till Oscar.
-
När vi kommer fram parkerar de mopparna och jag hoppar av och ger hjälmen till Felix och ler. Tar tar emot den och lägger den i moppen (haha vet inte hur jag ska förklara). Vi går mot huset och Oscar vrider om nyckeln och öppnar dörren. Vi går in och tar av oss skorna och gå upp på övervåningen och går in på Oscars rum. Jag och Felix sätter oss i en soffa som man får plats mellan 2-3 personer och Oscar och ogge sätter sig på Oscars säng.

"Så hur går det med erat förhållande?" Frågar Oscar och ler.

"Det går väl bra" svarar jag och tittar på  Felix som nickar.

"Har ni haft det...?" Frågar ogge och flinar och visar med händerna.

"Men lägg av ogge" svarar Felix och skattar vilket får mig att småskrattar.

"Kanske, kanske inte" svarar jag och flinar.

"När ska ni skaffa tjej då? Har ni haffat nån ännu?" Frågar Felix och flinar.

"Det kommer väl. Alicia har väl kompisar som man kan haffa" svarar Oscar och blinkar till mig. Jag skattar till och ger han en 'ja-det-finns-så-du-kan-haffa' blick.

"Förresten vart är Omar?" Frågar jag.

"Han är i Göteborg" svarar ogge.

20 minuter senare
Felix perspektiv*

Just nu sitter vi i soffan i Oscars vardagsrum. Vi ska se på film, men vet inte vilken. Tillslut blir det en komedi film. Jag sätter mig jämte Alicia och jämte henne sitter Oscar och sist ogge. Jag har min arm liggande på alicias axlar och hon lutar huvudet mot min axel. Vi alla sitter och kollar. När filmen är slut går Oscar och stänger av filmen och lägger den i en låda.

"Vart ska vi sova?" Frågar Alicia.

"Du och Felix kan få sova i ett gästrum som har en dubbelsäng och ogge kan sova i mitt rum i soffan om det är okej" svarar Oscar.

"Javisst" svarar de båda.

Vi går upp för trappan alla och jag och Felix går till gästrummet medan Oscar och ogge går till Oscars rum. När vi kommer in i gästrummet så står dubbelsängen i mitten av rummet. Det är nattduksbord på varsin sida av sängen, ett fönster och en gardin på och lite annat. Jag och Felix går till badrummet och gör oss ordning, sedan går jag tillbaka till rummet och tar på mig en sovtröja som jag tydligen hade med mig och lägger mig i sängen. Sedan kommer Felix in och lägger sig i sängen han med. Jag tar upp min mobil och kollar igenom Instagram, kollar om någon har Snapat mig osv. På Instagram är det inte så mkt. Det är bara några som har gillat mina bilder. Sean kollar jag Snapchat och där har min kompis Julia skickat något. Jag öppnar den och det är en bild på henne och en text som står:
'Hej gmn! Hur har du det? Hur går det med Felix?😘'

Jag märker att Felix tittar på mig och sedan går jag närmare honom och kysser honom och tar en bild och skriver tillbaka:
'Har det superbra med min älskling❤️'

Det dröjde inte många sekunder innan jag fick en snap av Julia. Det var em bild på henne igen och det stod:
' vad gött. Btw så fina ni är😘❤️'

Jag tar en bild på mig och skickar tillbaka:
'Tack gumman. Ska nog sova nu, godnatt❤️😘'

'Okej godnatt❤️' svarar hon tillbaka.

Jag lägger undan mobilen och tittar på Felix som redan tittar på mig. Han flyttar sig närmre mig och börjar kyssa mig. Jag besvarar kyssen och den övergår till hångel.
(Ni som inte klarar av dirty får hoppa över till nästa kapitel)
Han börjar kyssa mig vid nacken och jag får ur mig ett stön och han ler. Han börjar klä av mig tröjan så jag bara har underkläderna på och han har bara kalsonger på. Han tar av mig bh och slänger den på golvet och drar i mina trosor. Sedan var de på golvet. Han tar fram en kondom som jag inte vet vart han fick tag i den och sätter på sig den. Han tittar på mig och frågar:

"Vill du göra det?"

Jag nickar och sedan trycker han in den i mig och jag stönar. Jag försöker att inte låta så högt men det går inte så bra. Sen somnar jag med ett leende på läpparna.

-----------------------------------------

Ojoj här har man skrivit dirty hahah. Är det något ni undrar så får ni ställa frågorna i kommentarerna eller skriva till mig på kik: idis78. Hoppas att ni tyckte kapitlet var bra🌸🌸

Du och jag föralltid ~ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu