Kapitel 17

131 4 2
                                    

Felixs perspektiv*

Jag går ut genom mitt rum där Alicia sover och stänger dörren. Jag går ner för trappan och går till vardagsrummet där de andra är och sätter mig i soffan. Alla sitter vid sina mobiler och är väldigt osociala.

"Ska vi spela FIFA eller?" Frågar jag efter en stund.

"Javisst, vilka kör?" Frågar ogge.

"Jag och omar" säger Oscar.

Jag går till tv:n och sätter igång den och sätter igång FIFA. De kör och det slutar med att Oscar vinner över Omar och Omar låtsas lipa och vi andra skattar. Sen kör jag och ogge och jag vinner. Nu är det #foscar som kör och du ska vi se vem som vinner. Det blir lika 3-3 till båda. Vi. Spelar och jag vinner. Jag dansar runt och säger 'yass'.

3 timmar senare
Alicias perspektiv*

Jag vaknar till och känner hur små trött jag är och kollar klockan. Den är 15:45 och det kanske är bäst att gå upp. Så jag går upp och tar på mig mina kläder och går ut genom Felix rum och går ner för trappan. Precis när jag tar sista steget ner för trappan så kommer Felix ut från köket.

"Hej gumman, har du sovit gott?" Frågar han.

"Hej, ja det har jag" svarar jag och kysser honom och han besvarar den.

"Vill du ha något att dricka?"

"Ja jag kan ta ett glas vatten" svarar jag och går sedan till vardagsrummet.

Där sitter resten av killarna och de tittar upp och alla säger 'hej' till mig. Jag sätter mig en och alla kramar om mig och jag besvarar de. Sedan kommer Felix in med ett glad vatten och tabletterna som jag fick av läkaren. Jag tar tabletten och stoppar i den och sväljer med vatten.

"Kan vi inte gå ut lite?" Frågar jag.

"Jo absolut älskling" svarar Felix med ett leende.

Vi alla ställer oss upp för soffan och går till hallen och tar på oss skor och sedan går vi ut. Jag känner hur luften slår mot mig och jag ryser till. Felix håller mig i handen och ler åt mig och jag ler tillbaka. Det börjar bli mörkt så vi drar oss hemåt.

När vi kommer in genom dörren så sätter vi oss i köket för vi ska göra mat. Idag blir det potatis, fisk och sås till kvällsmat. Ogge och Felix lagar maten medan jag, Omar och Oscar sitter vid köksbordet och spelar kort. När maten är klar sätter de fram och vi börjar äta.

"Hur länge har du och Felix varit tsm?" Frågar Omar mig medan vi äter mat.

"Ja du, i snart 3 månader" svarar jag och ler mot Felix som ler mot mig.

"Jasså? Ojdå. Ni passar faktiskt ihop. Shippar er" säger ogge och ler.

"Haha tack ogge" svarar jag och ler tillbaka.

När vi har ätit klart så går vi till vardagsrummet och sätter på tv:n. Vi tittar på TV4 och där är det 'bytt är bytt'. Vi kollar på det och jag känner hur trött jag blir. Så jag säger godnatt till de och går upp. Det dröjde inte länge förens de oxå skulle gå och lägga sig. Omar, Oscar och ogge sover över hos Felix och jag med. Jag går in till Felixs rum och han kommer efter. Jag tar av mig mina kläder och sätter på mig en tröja som är Felixs och lägger mig i hans säng. Han kommer krypandes bredvid mig och kysser mig på munnen och säger godnatt. Jag ler och pussar honom på munnen och därefter somnar jag.

------------------------------------------

Så då var kapitel 17 ute. Tråkigt kapitel, jag vet. Rösta och kommentera. Är det något ni undrar över, t.e.x om novellen så skriv i kommentarerna så svarar jag på de sen. Ha det så bra allihopa❤️❤️

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now