Kapitel 2

292 6 0
                                    

Felixs perspektiv*

Idag skulle Alicia och hennes familj komma. Men de kommer inte förens ikväll klockan 6. Jag tar på mig ett linne och kortbyxor och går ner till köket där mamma är.

"godmorgon Felix" säger mamma.

"godmorgon" svara jag.

Jag går till kylskåpet och tar fram det jag ska äta. När jag är klar så dukar jag undan det och går upp på mitt rum.

"jag åker och handlar nu" säger mamma och stänger dörren.

"okej" skriker jag tillbaks.

Jag tar upp min mobil och ser att jag har fått ett sms av någon. Jag går in på det och det står:

"hej Felix! Det är jag Alicia din granne. Du kanske undrar hur jag hittade ditt nummer, men jag såg på kylskåpet att det stod era nummer så aa! 😉"

Jag skrattar lite för mig själv och la sedan till henne som kontakt.

Jag skriver tillbaka:

"haha aa jag undrade faktiskt det. Men vi ses ikväll då?💕"

"ja det gör vi💓" svarar hon.

Aww hon skickade oxå ett hjärta, tänker jag.

Jag ser att någon har börjat följa mig på instagram. Jag går in på det och det står '@/aliciaberstrom följer nu dig'. Jag går in på henne och ser att det är Alicia. Asså hon är verkligen fin och hon har en väldigt fin och smal kropp. Och när hon spänner sig så ser man musklerna (hon är inte en body builder, men man ser att hon är stark. Aa ni kanske fattar)
Jag följer tillbaka och gillar några bilder på hennes profil och hon gillar mina bilder fast på min profil. Hon har många följare. Fast jag har lite mer än hon.

Alicias perspektiv*

Jag gillar några av Felix foton och han gillar mina. Här är väldigt snygg måste jag säga. Jag lägger ner mobilen och går till Walk in closet (wic) och byter om till träningskläder. Jag tar mina urbanears hörlurar och sätter på mig de över huvudet och sätter igång musik.
Jag går en lång bit och sen tillbaka och går bakom trädgården och både styrketränar och stretchar. Jag är ganska vig så jag kan gå ner i både split och spagat.

När jag är klar och vänder mig om så ser jag Felix på sin trädgård. Han sitter och solar och verkar ha det gött. Han tittar upp och ser mig. Han vinkar till mig och jag tillbaka. Jag går in i huset och går in till badrummet och tar av mig kläder och går in i duschen. Efter att jag har duschat så tar jag en handduk och virar den runt min kropp. Jag öppnar dörren, går ut och möter Hanna.

"Är du klar?" Frågar hon

"Ja, ska du in där eller?" Frågar jag.

"Japp" svarar hon.

Sedan går jag in till mitt rum. Jag tar upp min mobil och ser att klockan är 4 och det är 2 timmar kvar tills vi ska till Felix och hans familj. Jag börjar sminka mig lite lätt och sen lockar jag mitt blonda långa hår. Och till sist tar jag på mig ett par tunna jeans och ett blått fint linne (bild längst upp/på första sidan). Sedan slappar jag en stund tills klockan blir halv 6 och vi skulle vara där vid 6.
Jag går ner till hallen och där står alla klara förutom jag. När jag är klar så går vi ut ifrån huset.

-----------------------------------

Då var det andra kapitlet ute. Vad tycker ni? Kort kapitel, kanske lite segt. Tycker inte om att skriva början på en saga. Hoppas ni gillade detta. Ha det bra🌸💕

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now